Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Turizm oscarları sayılabilecek ödüle firmamız Nox Organizasyon, Entertainment ve ShowBiz kategorisinde aday gösterildi. Oylarınızı bekliyoruz ;)= Quality Management Awards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 en oy verdim, iş var mı iş hemen başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ortalama olarak 2 ayda bir foruma ugrayip, sonra da oy istemek. Siyasete atil haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ortalama olarak 2 ayda bir ban yiyip tekrar hesap açmaktan iyidir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Her sakalliyi da deden sanip kucagina mi oturuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bende verdim oy, herhangi bir istanbul içi etkinliğe bedava bilet isterim. ilk isteyen benim, oluru varsa pmden adresimi yollıyım. yollamazsan oyum haram olsun. gdgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Kaliko said: Ortalama olarak 2 ayda bir foruma ugrayip, sonra da oy istemek. Siyasete atil haci. sanane bilader adamın kaç ayda bir girdiğinden ? kibarca bir şey istemiş işte. illa sidik yarışı yapacaksanız kaç yıldır şu forumda olduğunuzu da dikkate alın o zaman. verdim oyumu babuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Kaliko said: Ortalama olarak 2 ayda bir foruma ugrayip, sonra da oy istemek. Siyasete atil haci. Seni tanımıyorum güzel kardeşim. 11 senedir üyeyim ben burada (muhtemelen daha eski bi ara reset yemiştik uotr den sonra sanırım). Kaç ayda bir uğradığımı nereden görmeyi becerdin bir anlatsana :) Siyaset konusunda da eline su dökemem anladığım kadarıyla ne de olsa trollük prim yapıyor o alanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 oyumu verdim 2 ayda bir foruma uğrayan kişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 muhtemelen anormal oy verenler olduğu için yeni baştan başlattılar oylamayı ;) ad soyad eposta yazılıyor ve emaile gelen komfirmasyona tıklanarak oy kabul görüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bir seninkisine oy vereyim diye girdim 100 tane şeye oy verdim çıktım ben duşa gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 chrome said: bir seninkisine oy vereyim diye girdim 100 tane şeye oy verdim çıktım ben duşa gidiyorum. asdasdasdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 aynen milyon tane sallama oy attim, ne salakca yapmislar. kazanirsan koy kenara kazanamazsan salla gitsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Kaliko said: Ortalama olarak 2 ayda bir foruma ugrayip, sonra da oy istemek. Siyasete atil haci. sen daha bu forumun adını bile bilmezken büyük ihtimal wendigo ve eşi vardı bu forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 moriarty said: Kaliko said: Ortalama olarak 2 ayda bir foruma ugrayip, sonra da oy istemek. Siyasete atil haci. sen daha bu forumun adını bile bilmezken büyük ihtimal wendigo ve eşi vardı bu forumlarda. bunu kollarını bağlayıp gözlerini kısarak söylediğin zaman tam bir umut sarıkaya karikatürü oluyorsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kollarını bağlayıp, gözlerimi kısarak söylemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar