somebody Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bush'u yeniden tasarlayın; http://www.ilfoglio.it/uploads/camillo/BuildabetterBush.htm[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
somebody Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 gözlerde dreamin olanı çok komik yaf..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben seviom bush u saddamı devirdi lan iraqlıları bütün teröröisstleri öldürdü demedim[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ahah adam bi wesleye bide safak sezere benzedı ahahah super yaa saolasın..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 keskem herkese yapabilsek.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Venator Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hos ilginc olmus[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ahahah cok guzel olmus :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 İlhinç baya :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
sheref Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hoşmuş[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 auhauha cok guzelmis be[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Balding-dreaming-bad teeeth :)[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bald-Drunk-Missing some teeht=tecavuzcu coskun bush[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben bunu daha önce görmüştüm güzel bişi yapmışlar[signature][hline]Forumlar iyice zevzeke mi benzemeye başladı ne?
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 güzelmiş ama daha detaylıda olabilir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 heheh süpermiş ya bald-dreaming-missing some teeth yapın süper oluyo hehehe[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Allah'ını seviyosan bak gibi olmuş :)
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ahahah süfer ya :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Öne çıkan mesajlar