THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 elimde baya bir miktarda var. isteyen olursa 390 tl ye veriyorum. istanbulda elden teslim sehir disi kargo yapilir. garantili kutusunda acilmamis. turkcell 500 e satiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 5 saatlik diye okuyan var mi la yalnız bırakmayin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 tamam bırakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ben de 5 saatlik okumustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Telefon bu: http://www.gsmarena.com/zte_kis-4586.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 turkcell 5 saat kontor satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 0 garantili diye okudum, o ne dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ben de -Deno- yu yalnız bırakmayayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 o kadar kötü ki konu ismi içeri girip okuyana kadar tamamen yanlış anlaşılma üzerine 5 saatlik 0 garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 pascalnouman said: 5 saatlik diye okuyan var mi la yalnız bırakmayin beni aynen ya hiç bişi anlamadım diye geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 buda benim modern pazarlama teknigim. telefon 0 garantiside var daha iki gun once geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 350 yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Madcat said: pascalnouman said: 5 saatlik diye okuyan var mi la yalnız bırakmayin beni aynen ya hiç bişi anlamadım diye geldim :D Bende anlayamayanlardanım :D internet paketi falan sandım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 telefon guzel bu arada. turkcell in telefonu meh diye dusunebiliyo insan ama babam almıs ondan bi sureligine coktum ve memnunum tavsiye ederim ucuz bi telefon olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Turckell'in millete iş telefonu diye itelediği başlangıç seviyesi android telefonu.Ama 350 tl de iyi fiyat bence burdan satamazsan donanımhabere konu aç kesin satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 sahibinden'den yolladım arkadaşlar hepsini...kapatabiliriz konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dünyanın en kötü başlığını girmişsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar