pulkas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Aşağıdaki resimde bulunan itemlar verilecek.Resmi mümkün olduğu kadar güncel tutmaya çalışacağım.Give away başlığı var neden buraya yazdın derseniz, verilecek çok item var.Give away altında heder olmalarını istemiyorum. not : İlgilenenler önce bu posta istediği itemı mesaj atıp daha sonra oyun için iletişim kurarlarsa daha iyi olur. pulkas#2886 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ne kadar da işsiz bir okadar yardım sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bunları eklememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Bunlarda AHta çok cüzi fiyatlarla satmaya çalıştıklarım ama sanmıyorum ki satılırlar.İsteyen olursa ve hala satılmamışlarsa listeden çekip veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Vallahi helal olsun!! Bu itemları ucuz pahalı AH'de satmaya kalksan, en az 15m eder herhalde hepsi totalde, Lacuni tek başına 3m falan eder sanırsam en az. Immortal King de iyi kötü para edebilecek bir item. Vallahi tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 officer's impunity ile buckle glamour a talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 denemek istedgim 1-2 item var nasl gelistrcekler onlara bakmak icn eklerm seni yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 AH'ta satılacaklar listesindeyse itemların adını söyle, çekeyim.Yarına şansına satılırlar felan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 biri arkadaşn da istedgi belt :p immortal kings eldiveni, bide lacuniler ne kadar dps dusrcek diye bakcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Yok abi uğraşılmaz AH'la.High tier olmadığı sürece AH'tan ne alışveriş yapılır nede item satılır artık.Deneyimle sabit koyduğum itemlar bana inat gitmiyorlar. AHtan item almaktansa, kendim düşürmeye çalışıyorum bir süredir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ah'ye o konuda ben de cok kızgınım, 2 sayfa item var paso geri geliyor.. bende böyle bir baslık yapabilrm foto olayna usenmezsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Ya öyle de seninkinden baya daha kötü bir lacuni'yi(main stat düşüktü, vit yoktu all ress 49du) 800k'ya sattım, bu en az 3m eder vallaha bence. Skornlar da 500k'ya koysan elinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/wn315/easy_uploading_cropped_item_screenshot/ sc için bunu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 aldım, teşekkür ederim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 echoing fury ye talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Güncellenen liste aşağıda.Yeni itemlar eklendi.İstediğiniz itemı önce burada belirtirseniz daha sonra karışıklık yaşamayız. 1h + 1 2h leg takı chest glove ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 hepsini istiyo gönlüm amma.. bi sorc açsam diyodum ona uygun bişielr varmı elinde. sorc ne giyer onuda bilmiyorum gerçi -_- int vita? bide o skorn enchantress a veriliyomu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Kendi gear'ın varsa boşver hiç isteme, ihtiyacı olan birine gitsin, 500k'dan başlıyor zaten Skorn'lar çek bir tane AH'den. Ama şahsen aynısını ben de düşündüm "greed" diyor ya gevur, maalesef hepimizini içinde var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 casual takılıyorum ya max 350k para gördüm. oda repairdan önceydi. bide bi üstündeki mesajı alıntılama banlarlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Kusra bakma, pek eski olduğum söylenemez hayrından birkaç m vereyim istersen? Gaudium2186(kare yapamadım netbook'ta) bir ara denk gelirsek atarım... (kesinlikle bir burnu büyüklük falan algılama sadece yardım maiyetinde söyledim yalnız,5 lazımsa 5 işin görülsün yeter ki hepi topu 30m param var ama o parayla upgrade yapamıyorum, bari insanların oyun oynamasına bir katkım olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 para lazm değil işte casual oynuyorum paragon levelım 1. tek dh karakterim var -_- daha inferno act2 ye yeni geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ben burdan çok şey isterim ki shadow shackles bracer crus distain gloves 1209 dps lik vit'li skorn ya da int li echoning fury de olabilir. like! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 discordant gage senin seçtiğin glovedan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 üşendim böyle SS almaya ben daha iyilerini vendorladım lan bunların dsfsd bi ara biriktirip ben de koyayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noobgamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abi benimde dandik bi level 52 monkum var mumkunse bi kaç item alabılırım level 60 için. ingame ershut#2851 ismim. shadow shackles bracer echoing fury yada sunkeeper palace pauldrons war chain necklace intrepid loop ring ve dream lash ring henüz gitmedilerse ben alabilirim. şimdiden teşekkürler cömertliğin için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar