Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her sınıfa verilecek onlarca item.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Aşağıdaki resimde bulunan itemlar verilecek.Resmi mümkün olduğu kadar güncel tutmaya çalışacağım.Give away başlığı var neden buraya yazdın derseniz, verilecek çok item var.Give away altında heder olmalarını istemiyorum.

not : İlgilenenler önce bu posta istediği itemı mesaj atıp daha sonra oyun için iletişim kurarlarsa daha iyi olur.

pulkas#2886

Mesaj tarihi:

Bunlarda AHta çok cüzi fiyatlarla satmaya çalıştıklarım ama sanmıyorum ki satılırlar.İsteyen olursa ve hala satılmamışlarsa listeden çekip veririm.
Mesaj tarihi:
Vallahi helal olsun!! Bu itemları ucuz pahalı AH'de satmaya kalksan, en az 15m eder herhalde hepsi totalde, Lacuni tek başına 3m falan eder sanırsam en az. Immortal King de iyi kötü para edebilecek bir item. Vallahi tebrikler.
Mesaj tarihi:
Yok abi uğraşılmaz AH'la.High tier olmadığı sürece AH'tan ne alışveriş yapılır nede item satılır artık.Deneyimle sabit koyduğum itemlar bana inat gitmiyorlar.

AHtan item almaktansa, kendim düşürmeye çalışıyorum bir süredir zaten.
Mesaj tarihi:
Ya öyle de seninkinden baya daha kötü bir lacuni'yi(main stat düşüktü, vit yoktu all ress 49du) 800k'ya sattım, bu en az 3m eder vallaha bence. Skornlar da 500k'ya koysan elinde kalır.
Mesaj tarihi:

Güncellenen liste aşağıda.Yeni itemlar eklendi.İstediğiniz itemı önce burada belirtirseniz daha sonra karışıklık yaşamayız.

1h + 1 2h

leg

takı

chest glove ...

Mesaj tarihi:
hepsini istiyo gönlüm amma..
bi sorc açsam diyodum ona uygun bişielr varmı elinde. sorc ne giyer onuda bilmiyorum gerçi -_- int vita?

bide o skorn enchantress a veriliyomu :D
Mesaj tarihi:
Kendi gear'ın varsa boşver hiç isteme, ihtiyacı olan birine gitsin, 500k'dan başlıyor zaten Skorn'lar çek bir tane AH'den. Ama şahsen aynısını ben de düşündüm "greed" diyor ya gevur, maalesef hepimizini içinde var...
Mesaj tarihi:
Kusra bakma, pek eski olduğum söylenemez hayrından birkaç m vereyim istersen? Gaudium2186(kare yapamadım netbook'ta) bir ara denk gelirsek atarım... (kesinlikle bir burnu büyüklük falan algılama sadece yardım maiyetinde söyledim yalnız,5 lazımsa 5 işin görülsün yeter ki hepi topu 30m param var ama o parayla upgrade yapamıyorum, bari insanların oyun oynamasına bir katkım olsun)
Mesaj tarihi:
abi benimde dandik bi level 52 monkum var mumkunse bi kaç item alabılırım level 60 için. ingame ershut#2851 ismim.

shadow shackles bracer
echoing fury yada sunkeeper
palace pauldrons
war chain necklace
intrepid loop ring ve dream lash ring

henüz gitmedilerse ben alabilirim.
şimdiden teşekkürler cömertliğin için =)
  • Yeni Oluştur...