aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Kart goren canerse, haklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 fb topiği=gs ağlama duvarı bide o hafta yenildiyse fln hiç çekilmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Bir de Şampiyonlar Ligi'nde maç almış bir hakemin, en ufak bir sebep yokken bir oyuncuyu atacağına inanan arkadaşlar, oğlum ercik gibisiniz lan, bir de GS'lileri suçlamaya çalışmışlar. Fırat Aydınus en son Türkiye'de aktif olarak görev yapan hakemler arasında en çok derbi yöneten hakem Şampiyonlar Ligi'nde maç yönetmiş, cidden Caner'in "annem baba ölsün ki" tadında laflarına inanıp da bu adamı tefe koymadan önce bir, arkasındaki sebepleri düşünün. Benim de aklıma hiçbir sebep gelmiyor ama bu tecrübede bir hakem bir takımı hatta üç büyüklerden herhangi birini alenen çiğneyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 fenerliler neyin derdinde ki caner atılmasaydı fener muhtemelen kaybederdi artı 2 maç caner oynamayacak gayet kazan kazan durumu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Yagiz9304 said: http://www.transfermarkt.com.tr/tr/firat-aydinus/bilanz/schiedsrichter_348.html şuradan da Fenerbahçe'nin Fırat Aydınus'un yönettiği maçlardaki karnesini görebilirsin, 30 maçta 15 galibiyet 7 beraberlik 8 mağlubiyet, bu 30 maçın 17sinin derbi olduğunu unutmamanda fayda var ;) son 8 maçı dedim ben. aç bak bakayım geçen seneden beri oynadığımız maçlarda nolmuş 3 temmuzdan sonra. yönettiği son 8 maçta 1 galibiyet. yazdığım gibi. bu maçla beraber son 9 maçta 1 galibiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 moriarty said: fırat aydınusun yönettiği 8 maçta 1 galibiyet almışız o da gs maçı zaten %99 kazanıyoruz. o değil de geçen sene ne ballıymışız lan. 3 maçta 2 kere %1 lik kısma dahil etmişiz. pardon olmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 moriarty said: Yagiz9304 said: http://www.transfermarkt.com.tr/tr/firat-aydinus/bilanz/schiedsrichter_348.html şuradan da Fenerbahçe'nin Fırat Aydınus'un yönettiği maçlardaki karnesini görebilirsin, 30 maçta 15 galibiyet 7 beraberlik 8 mağlubiyet, bu 30 maçın 17sinin derbi olduğunu unutmamanda fayda var ;) son 8 maçı dedim ben. aç bak bakayım geçen seneden beri oynadığımız maçlarda nolmuş 3 temmuzdan sonra. yönettiği son 8 maçta 1 galibiyet. yazdığım gibi. bu maçla beraber son 9 maçta 1 galibiyet. Yine dezenformasyon yapıyorsun, yine yanlış bilgi veriyorsun. O kadar istatistik verdik, bak şimdi çocuğa anlatır gibi anlatıyorum. Fenerbahçe 3 temmuz 2011 ile 18 kasım 2012 tarihleri arasında Fırat Aydınus yönetiminde 8 maça çıktı, bu maçların 2'si Trabzonspora, 2'si Beşiktaş'a, 2'si Galatasaray'a 1'i Karabükspor'a 1'i de Eskişehirspor'a karşı oynandı. Fenerbahçe bu maçların ikisini kazandı(Karabükspor ve Galatasaray deplasmanları), dört tanesinde berabere kaldı(Trabzonspor ile hem evinde hem deplasmanda, Beşiktaş deplasmanında ve Eskişehir deplasmanında) ikisini de kaybetti.(Galatasaray deplasmanı ve Beşiktaş deplasmanı) Şimdi sen diyorsun ki bu adam bizim maçları art niyetli yönetiyor 3 temmuzdan beri ve bu yüzden biz puan kaybediyoruz. Ben de sana diyorum ki bu maçların %75'i derbi ve hatta Fener'in buhranlı, performanssız zamanlarında oynanan yüksek zorluk seviyesindeki derbiler çoğu. Tekrar soruyorum sana ey moriarity, hakikaten söylediğin şeye hala inanıyor musun? İnanıyorsan yazdığım yazılara acıyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ey ahmet çakar sen misin? 3 temmuzdan beri yönettiği maçlar bunlarmış. 17.11.2012 Eskişehirspor Fenerbahçe 1:1 24.09.2012 Fenerbahçe Trabzonspor 0:0 01.04.2012 Trabzonspor Fenerbahçe 1:1 12.02.2012 Karabükspor Fenerbahçe 2:1 07.12.2011 Galatasaray Fenerbahçe 3:1 27.10.2011 Beşiktaş Fenerbahçe 2:2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Kusura bakma da sanıyorum alkol falan kullandın, zira anlama kabiliyetinin bu kadar düşük olmasına anlam veremiyorum. Ne madde kullandın, ne içtin ayın moriarity? O verdiğim linkte süper final maçlarına da bakarsan sana tam anlamıyla çocuğa anlatır gibi doğruları anlattığımı görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 e tamam abi onları alırsak 1 galibiyet ediyor işte 3 temmuzdan beri. yine dediğime geldik 8 maçta 1 galibiyet? 17.11.2012 Eskişehirspor Fenerbahçe 1:1 24.09.2012 Fenerbahçe Trabzonspor 0:0 03.05.2012 Beşiktaş Fenerbahçe 1:0 22.04.2012 Galatasaray Fenerbahçe 1:2 01.04.2012 Trabzonspor Fenerbahçe 1:1 12.02.2012 Karabükspor Fenerbahçe 2:1 07.12.2011 Galatasaray Fenerbahçe 3:1 27.10.2011 Beşiktaş Fenerbahçe 2:2 uykuluyum bişey mi kaçırıyorum anlamıyorum; ama gördüğün gibi 3 temmuzdan beri sonuçlar bunlar. 8-1 yazmıştım. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 moriarty said: e tamam abi onları alırsak 1 galibiyet ediyor işte 3 temmuzdan beri. yine dediğime geldik 8 maçta 1 galibiyet? 17.11.2012 Eskişehirspor Fenerbahçe 1:1 24.09.2012 Fenerbahçe Trabzonspor 0:0 03.05.2012 Beşiktaş Fenerbahçe 1:0 22.04.2012 Galatasaray Fenerbahçe 1:2 01.04.2012 Trabzonspor Fenerbahçe 1:1 12.02.2012 Karabükspor Fenerbahçe 2:1 07.12.2011 Galatasaray Fenerbahçe 3:1 27.10.2011 Beşiktaş Fenerbahçe 2:2 uykuluyum bişey mi kaçırıyorum anlamıyorum; ama gördüğün gibi 3 temmuzdan beri sonuçlar bunlar. 8-1 yazmıştım. öyle işte. Ya hu deplasmanda Galatasaray maçını da kazandınız, 2 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet, tarihinin en kötü dönemini geçiren bir takım için içerisinde 6 derbinin de bulunduğu bir ortamda hiç de fena bir sonuç değil, eğer bu maçların bir tanesi bile derbi olmasaydı, asansör takımlarla yapılan maçlar falan olsaydı hiçbir lafım olmazdı ama değil. Bir tek Karabük zayıf Aydınus'un yönettiği maçlarda FB'nin rakiplerinden, diğerlerinin hepsi çatır çatır oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Yagiz9304 said: Ya hu deplasmanda Galatasaray maçını da kazandınız, 2 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet, tarihinin en kötü dönemini geçiren bir takım için içerisinde 6 derbinin de bulunduğu bir ortamda hiç de fena bir sonuç değil, eğer bu maçların bir tanesi bile derbi olmasaydı, asansör takımlarla yapılan maçlar falan olsaydı hiçbir lafım olmazdı ama değil. Bir tek Karabük zayıf Aydınus'un yönettiği maçlarda FB'nin rakiplerinden, diğerlerinin hepsi çatır çatır oynuyor. olum kör müsün yoksa saymayı mı bilmiyorsun? oradaki maçlarda ısrarla 2 galibiyet nerenden sayıyorsun? üç temmuzdan beri fırat aydınuslu maçlar ( süper final dahil ) hepsindede maçtan daha çok konuşulmayı başardı. bir 17.11.2012 Eskişehirspor Fenerbahçe 1:1 iki 24.09.2012 Fenerbahçe Trabzonspor 0:0 üç 03.05.2012 Beşiktaş Fenerbahçe 1:0 dört 22.04.2012 Galatasaray Fenerbahçe 1:2 beş 01.04.2012 Trabzonspor Fenerbahçe 1:1 altı 12.02.2012 Karabükspor Fenerbahçe 2:1 yedi 07.12.2011 Galatasaray Fenerbahçe 3:1 sekiz 27.10.2011 Beşiktaş Fenerbahçe 2:2 bana burada ısrarla iddia ettiğin o 2 galibiyeti göster. tek galibiyeti işaretledim. ayrıca senin için saydım bak. ayrıca tarihin en kötü dönemi dediğin fb, yinede şampiyonlugu son maç kaybetti. sanki her maç yeniliyordu o dönem. gs dışındaki tüm takımlardan çok daha iyiydi. azıcık mantık. hadi iyi geceler artık. öyle kendi kendinede sinir yapma bundan sonra adam gibi okumayı bilmeden. sütünü iç yat şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 deplasmandaki gs maçını da kazandınız işte onunla beraber 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 moriarty said: olum kör müsün? oradaki maçlarda 2 galibiyet nerenden sayıyorsun? 17.11.2012 Eskişehirspor Fenerbahçe 1:1 24.09.2012 Fenerbahçe Trabzonspor 0:0 03.05.2012 Beşiktaş Fenerbahçe 1:0 22.04.2012 Galatasaray Fenerbahçe 1:2 01.04.2012 Trabzonspor Fenerbahçe 1:1 12.02.2012 Karabükspor Fenerbahçe 2:1 07.12.2011 Galatasaray Fenerbahçe 3:1 27.10.2011 Beşiktaş Fenerbahçe 2:2 bana burada 2 galibiyet göster. tek galibiyeti işaretledim. ayrıca tarihin en kötü dönemi dediğin fb, yinede şampiyonlugu son maç kaybetti. sanki her maç yeniliyordu. azıcık mantık Ben de senin mesajında işaretledim diğer galibiyeti, ne mantığı arkadaşım ligde normal sürede ezeli rakibinden 9 puan fark yemiş bir fenerbahçe var ortada, ortam boş diye kovaladı şampiyonluğu. Geçen seneki derbilerinizin yarısını bu adam yönetmiş, zaten geneli kötü e doğal olarak yarısı da kötü olacak, diğer yarıya da bakarsak mesela; 2 gs beraberliği 1 beşiktaş galibiyeti 1 trabzon galibiyeti, 1 trabzon beraberliği diğerini hatırlamıyorum beşiktaş ile berabere kalmış olabilir, ve bunların çoğu kendi evinde. Takım zaten önüne geleni falan yenmiyor, evinde oynamasına rağmen yenemiyor, bırak Aydınusla da yenemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Yagiz9304 said: moriarty said: olum kör müsün? oradaki maçlarda 2 galibiyet nerenden sayıyorsun? 17.11.2012 Eskişehirspor Fenerbahçe 1:1 24.09.2012 Fenerbahçe Trabzonspor 0:0 03.05.2012 Beşiktaş Fenerbahçe 1:0 22.04.2012 Galatasaray Fenerbahçe 1:2 01.04.2012 Trabzonspor Fenerbahçe 1:1 12.02.2012 Karabükspor Fenerbahçe 2:1 07.12.2011 Galatasaray Fenerbahçe 3:1 27.10.2011 Beşiktaş Fenerbahçe 2:2 bana burada 2 galibiyet göster. tek galibiyeti işaretledim. ayrıca tarihin en kötü dönemi dediğin fb, yinede şampiyonlugu son maç kaybetti. sanki her maç yeniliyordu. azıcık mantık Ben de senin mesajında işaretledim diğer galibiyeti, ne mantığı arkadaşım ligde normal sürede ezeli rakibinden 9 puan fark yemiş bir fenerbahçe var ortada, ortam boş diye kovaladı şampiyonluğu. Geçen seneki derbilerinizin yarısını bu adam yönetmiş, zaten geneli kötü e doğal olarak yarısı da kötü olacak, diğer yarıya da bakarsak mesela; 2 gs beraberliği 1 beşiktaş galibiyeti 1 trabzon galibiyeti, 1 trabzon beraberliği diğerini hatırlamıyorum beşiktaş ile berabere kalmış olabilir, ve bunların çoğu kendi evinde. Takım zaten önüne geleni falan yenmiyor, evinde oynamasına rağmen yenemiyor, bırak Aydınusla da yenemesin. auehauehaueh olm hasta mısın yok lan 2. galibiyet falan auehauehauhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Bak biraz önce çocuğa anlatır gibi anlattım yine anlatamayacağım, Fenerlilerin hepsinin mi gözü falan bozuk arkadaş... Bir karabük maçı var bir de Galatasaray 1+1=2 anladın mı? Çok özür dilerim benim kafam güzelmiş ikinci galibiyet yok ben şampiyon olduğu seneki maçla karıştırmışım, ama yine de birşey göstermez bu, bahsedilen maçların %75'i derbi ve zor maçlar, fener de kötü bir sezon geçirdi hem derbiler genelinde hem de normal süper lig genelinde e doğal olarak fırat aydınus istatistiğine de yansıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 moriarty said: veysel sarı %100 futbola katıldı: "ben birşey yapmadım, ben küfür etmedim, herkes benim üstüme geliyor" "pozisyonda küfür duymadım, sonra hakemin caner'e direkt kırmıız kart verdiğini gördüm, ama hakemin yanına gitmedim" pozisyonun içindeki veysel duymuyor, aydınus 1000 metreden duyuyor. caner küfür etse vucut dili ele verir adamın zaten öyle duyulacak bişey söylese. yere bakıp yürüyodu kafasını ovup caner. saçmalık ya. fırat aydınus şu ana kadar bjkye 1, gsye 2, fenere 10 kırmızı kart göstermiş. ilginç istatistik. fırat aydınusun yönettiği 8 maçta 1 galibiyet almışız o da gs maçı zaten %99 kazanıyoruz. Yagiz9304 said: http://www.transfermarkt.com.tr/tr/fenerbahce-sk/schiedsrichterdetail/verein_36_348.html bak bakayım şuradan 10 kırmızı kart mıymış değil miymiş, tescilli şikeci bir takımın, insanları nereden duyulduğu belli olmayan bilgilerle bu kadar rahat yargılayabilmesi çok üzücü http://www.transfermarkt.com.tr/tr/firat-aydinus/bilanz/schiedsrichter_348.html şuradan da Fenerbahçe'nin Fırat Aydınus'un yönettiği maçlardaki karnesini görebilirsin, 30 maçta 15 galibiyet 7 beraberlik 8 mağlubiyet, bu 30 maçın 17sinin derbi olduğunu unutmamanda fayda var ;) Bu arada o kırmızı kartların ikisinin olaylı bir GS-FB maçında çıktığını unutmayalım unutturmayalım, aynı maçta Galatasaray'a da iki kırmızı kart çıkmıştı http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/Mega-Damage.jpg Kart olayinda sallamasyon iyimis ama dsaghsd. Siz siz olun antudan, 12numaradan, uA'dan ya da forzadan okudugunuz bilgiyi teyit etmeden cplemeyin boyle kalirsiniz iste dsagh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Yagiz9304 said: Bak biraz önce çocuğa anlatır gibi anlattım yine anlatamayacağım, Fenerlilerin hepsinin mi gözü falan bozuk arkadaş... Bir karabük maçı var bir de Galatasaray 1+1=2 anladın mı? Çok özür dilerim benim kafam güzelmiş ikinci galibiyet yok ben şampiyon olduğu seneki maçla karıştırmışım, ama yine de birşey göstermez bu, bahsedilen maçların %75'i derbi ve zor maçlar, fener de kötü bir sezon geçirdi hem derbiler genelinde hem de normal süper lig genelinde e doğal olarak fırat aydınus istatistiğine de yansıdı. auehauehau 3 sayfa inat edip kendini rezil rüsva edeceğine bir kere açıp araştırsaydın bu hale düşmezdin.bu saatten sonra boşuna konuşup kendini yorma aslanım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Bir maç eksik bir maç fazla ne fark eder, ben adamlığımdan özür diledim. Tekrar tekrar dilerim, evvelki seneki maç ile karıştırdım, ama bu hala yapılan dezenformasyonu haklı ya da doğru kılmıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bir maç önemli değilse "çocuğa anlatır gibi anlatmaya" çabalamasaydın bizleri kör olmakla itham etmeseydin şu an biraz samimi gelebilirdin ama değilsin.hadi canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Mevzu benim haksız olup olmamam değil, benim yaptığım eşeklik, artislik, ama burada atlanılmaması gereken istatistikler... İddaa ediyorum ki Fırat Aydınus hiçbir takımın hakkını bilerek ve isteyerek, yemez, yiyemez. Adamın tipinden yaydığı enerjiden her şeyden anlıyorsun "iyi" bir insan olduğunu, bizi de çok doğramışlığı vardır ama ben bir gün olsun arkasından konuşmadım, Fener maçında yaktı konuşmadım, çünkü bu adam o güveni verdi, emin olun şu anda Fenerli olmayan herkes benim gibi düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abi aydınus'in beşiktalı oldgnu herkes biliyor, bursa macinda bir kararlar cıktıki aman tanrim yani.. adam bariz gördgnu ve inandgnı calıyor, o yüzden bu ülkenin en başarılı 2 hakeminden biri(bence cuneytten daha iyi en azından eyyami yok) ama bu adam da birilerinin egosu yuzunden harcanip gidicek, elit hakem klasmanina yükselmis CL maci yöneten daha gencecik bir hakemin, bu adamlar 3 temmuzdan beri şike şike dur bunlara bir kırmzı cıkartayim da adalet yerini bulsun kafasiyla maclara cıktgnı dusunuyorsanz aman diyim sokaga falan cıkmayin. sonra tüm metrobusu tecavuzcu, yaninizdan size dokunarak gecen herkesi yankesici sanırsınz.. komplo teorilernze ara verin derin bir nefes alın... futbol gibi bişey için de birbirnzi kırmayn dicem ama, bu ülkede insanlar futbol için birbrni ölduruyor, öyle salak bir milletiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Böyle bariz bi hatayla karşılaşsanız 500 sayfa ağlardınız. Dikkat edersen bizim sitemlerimizden çok galatasaraylıların ahaha ağlıyolar mesajları var konuda her ne hikmetse. Konuda 1 tane bile biz süperiz biz iyiyiz mesajı olmamasına rağmen paranoyağın teki ahaha en büyük fenerciler geldi tarzı konuşmalar yapıyor. Gidin bi dışarı çıkın hava alın. Bu kadar fanatizm iyi değil. Kör olmuşsunuz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abi sen de olaya fanatizmle bakıyorsun suan.. bariz hata diyorsun.. nerden belli bariz hata oldugu ? hakem raporunu gördun mu ? hayir şike olaylarinda yok efndm kanıt olmadan suclanamaz falan filan diyen fenerliler daha kanıtı(hakem raporunu)görmeden caneri sucsuz,fırat'i fener dusmani ilan ettiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Zaten onu görmek istemiyorsun. Şuan bütün fenerlilerin bariz hata demelerinin nedenini söylemiştim. Hakem 18 metre ilerde (10metre demiştim), arkası dönük. Canerin dibinde olanlar duymuyor. Ama Aydınus duyuyor. Maç sırasında bi açıklama yapılsa art niyet aranmıyacak. İş böyle olunca kendi topiğimizde altında bişeyler aramamıza bırak ta izin ver. Fırat aydınus çok iyi hakem kendini yakmaz diyorsunuz. Zaten avrupa maçlarında çok iyiler onlara bi itirazımız yok. Ama hiçbir hakem böyle 100% emin olmadan karar veremez, vermemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar