Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 12. Hafta : Eskisehirspor - Fenerbahce ( 17.11.2012 - 19:00 )

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Fırat Aydunus'ta ön yargılı abi. Adamın niyetinin kötü olduğunu zannetmiyorum. Ama kırmızı kart böyle kolay verilmemeli. Sinirle lann diye bağırmış adamın sesinin Caner'e ait olduğundan nasıl emin olabiliyor o kadar oyuncu arasından.

benim bildiğim hem görmesi hem duyması lazım yani öyle arkası dönükken 20 metre mesafeden kimin söylediği belli olmadan çıkıp kart göstermesi en başından fail bi durum.

bu arada önceki sayfalardaki aydunus'un fb'ye gösterdiği 10 kırmızı kart(bjk'ye 2 gs'ye 1) ve 8 maçta 1 galibiyet istatistikleri doğruymuş,trt'de çıktı aynıları.aydunus kötü hakem olmayabilir ama fb'ye önyargılı yaklaştığı kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

O istatistik fail olmamış mıydı. Son 8 maça bakmak yerine, son 30 maça bakınca 15 galibiyet gözükmüyor muydu. Yani istatistikleri işe geldiği yerden başlatmamak lazım. Zaten F.Aydınus derbi maçlarını veya puan kaybı muhtemel olan maçları yönetiyor. Şu hakem bize önyargılı demek o kadar saçma ki, kahvedeki adamdan farkınız kalmıyor kusura bakmayın...
Caner gibi adamları ben de sevmiyorum. Ama adamı tanıdığımdan değil. O önyargıyı bana veren yine kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem olmayacaksın abi o zaman önyargılıysan. Kötü hakem olursun böyle. Tamam hakemde insandır falan filan. Ama bu şekilde o kadar uzaktan sadece duyduğu bir lan sesiyle oyuncu seçip kırmızı vermek baya abartı oluyor. Hani şu durumu bu şekilde savunmak gerçekten çok saçma. Ama evet dediğin doğru adam kötü niyetli olmasını gerektirecek bir durum yok ortada. Sonuçta adamın kariyeri söz konusu. Ama malesef önyargısı kariyerine zarar verdi. Bunuda görmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem hatalı zaten abi, ben hakemi savunmuyorum şu an için bu pozisyonda. Hani hatalı evet. Ama genel resimde hakemlere bu kadar yüklenilmesi hoşuma gitmiyor. Hakemler hata yapınca cezalarını çekiyor zaten ama futbolcular hep masum, hep suçsuzmuş gibi bir durum söz konusu. Ben bunu sevmiyorum.
Yani şimdi burada Veysel işin kolayına kaçıp hakemi zan altında bırakıyor. Ya orada durumu halledeceksin hocam bir yanlışın var sakin diyeceksin, en azından karar değişmese bile elinden geleni yapacaksın, ya da iş bittikten sonra konuşmayacaksın. Benim takıldığım nokta o.
Bu önyargı bilinçaltına işlenen birşey. Diyorum ya Engin rekor ceza aldı ama Engin olmasaydı 11 maç olur muydu o ceza onu merak ediyorum (Ceza sonuna kadar doğru bence bu arada). Demek istediğim bu yani. Yani Fırat'ın kişisel bir garezi olduğunu düşünmüyorum sadece. Hata yaptığını kabul etmek var bir de işi komploya büyütmek var.
O pozisyonda Caner olmasaydı o kart çıkmayabilirdi. Bu bi önyargı belki olmaması gereken bir durum, ama Caner demekki daha önceden yaptıklarıyla öyle bir izlenim bırakmış. Orada Hasan Ali olsa olmayabilirdi öyle bir pozisyon. Bu hayattaki herşey için böyle, doğru veya yanlış onu tartışırız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada madem olaylar bu şekilde gelişmiş, Caner'i atmaması sadece maçın başabaş gitmesi değil, Fenerbahçe yerine Eskişehir'in 10 kişi kalması anlamına geliyor. "Belki de o zaman Eskişehir gazlanacaktı 5-0 yenecekti sizi" gibi varsayımlara gideceksek konuyu direk kilitlemek lazım zaten.

İş işten geçti gibi bir durum da olmayabilir, direk kırmızı görünce cezalar 2 maçtan başlıyor biliyorsunuz. Telegol'e bağlanıp söyledi diye PFDK delil kabul eder mi onu bilemiyorum da, şimdi Caner belki 1 maçla yırtacak, belki de hakkı olan şekilde hiç ceza almayacak. Dürüstlükten zarar gelmez. Hakeme yüklenilmesinin sebebi Veysel değil, karşı takımın Fenerbahçe olması.
Sosyal ağlarda paylaş

Alternatif evrenler yaratmanın anlamı yok zaten. O mantıkla maçta 3 gol kaçırınca onlar girseydi maç 3-0 bitcekti gibi bir durum da yok, onların biri girseydi öbür pozisyonlar olmayacaktı gibi sfsdf..

Yani garip bir karar, haksızlık var gibi. Bu arada sadece Lan kelimesine attığını kesin biliyor muyuz, raporda ne diyor acaba. Ha bunu bilmek zorunda değiliz, kimse de açıklamak zorunda değil sanırım. Ama futbol sahalarında öyle enterasan kararlar oluyor ki, yapacak birşey yok. Bugün Fener'e olur yarın karşı takıma. Uzun vadede hakem hatalarının şampiyonluklara etkisinin statistically insignificant olduğunu düşündüğümden, FB'li arkadaşların dert etmesine gerek yok. Biz rezaletiz zaten haftaya alırlar liderliği:)..

Tamam da orada raporda ne dendiği önemli. Veysel'in lan'ı ben dedim o demedi lafı ne kadar kanıt olabilir ki sonuçta, doğru veya yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler, hakemler önyargılı çıkarlar zaten maça, aralarında konuşurlar, şu futbolcunun huyu budur, şu şunu der, şu şöyle yapar, nasıl futbolcu rakibinin çalım vs. tekniklerini çalışırsa onlarda futbolcunun artniyetli davranışlarını çalışırlar ki, sonra başları yanmasın
Sosyal ağlarda paylaş

alın size medya:

http://tvarsivi.com/player.php?y=451&z=2012-11-19%2000:13:00

müthiş habercilik, süper gazetecilik, akıl almaz programcılık

helal olsun ertem şener'e. beyaz tv'de spor müdürü olmuş cuk oturmuş.

fırat aydunus'un evine gitmişlara. sora doğal olarak kendisiyle konuşamayınca gitmişler komşularına soru sormuşlar:

-aidatlarını zamanında ödüyor mu?
-komşularıyla arası nasıl?
-hangi takımı tutuyor?
-eve gidip geliyor mu?

diye. nedir bu ya?
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

alın size medya:

http://tvarsivi.com/player.php?y=451&z=2012-11-19%2000:13:00

müthiş habercilik, süper gazetecilik, akıl almaz programcılık

helal olsun ertem şener'e. beyaz tv'de spor müdürü olmuş cuk oturmuş.

fırat aydunus'un evine gitmişlara. sora doğal olarak kendisiyle konuşamayınca gitmişler komşularına soru sormuşlar:

-aidatlarını zamanında ödüyor mu?
-komşularıyla arası nasıl?
-hangi takımı tutuyor?
-eve gidip geliyor mu?

diye. nedir bu ya?

kalmasın arkada
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

fatih terimin cezasi oyle ertelenmedi ki, tekrar ederse ceza vericekler gibi bisey oldu. yoksa, simdi erteleyelim 3 ay sonra ceksin cezayi gibi bi durum degildi hatirladigim kadariyla, ama cok yanlis hatirliyo olabilirim hafizam 3 bit.

tekrar ederse eski ceza + yeni ceza olacak diye hatırlıyorum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...