Akito Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abi hiç beklemiyodum ben buradan karşı görüşler çıkmasını. trap de olsa she denir, hakediyorsa ödülünü de alır. almalı. penis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 cok istatistik verdim o zaman dogrusu bu euheueh cok komiksin istatistik biliminde cigir actin istatistikte kac erkek kac kiz toplamda oyunu oynuyor falan onlari hesaba katmani beklemiyorum zaten sendeki bu dusuncenin cok varossunuz abi afedersiniz ama bilgisayar oyununda bile kiz erkek esitligine tahammulunuz yok ve asagilama cabasindasiniz artik nasil bi berbat yasaminiz varsa artik tahmin bile edemiyorum iki kelime edeni de troll euhauhe falan haricinde bir cevap verecek kapasiteniz bile yok anca salyalar kahve muhabbeti sig gorusler hardcore asosyallik bu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Tartıştığımız adam ilkokul terk çıktı kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bahsettigim varosluk bu tavir iste saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 mis gibi hatunmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 doubtful said: Zaten burada esas kaçırdığın nokta profesyonel kadın-erkek oyuncu sayısı arasındaki büyük farkın kadın oyuncuların bu işi erkekler kadar iyi becerememesinden kaynaklandığı. Abi çok saçma. Oyun bu oyun, "bende strateji kafası var" diye oynamaz insanlar oyunu, keyif aldıkları için oynar. Ayrıca satranç oynayan erkek sayısı da kadınları çok rahat katlayacak kadar fazla. Üstelik stratejik düşünce diyorsun, sadece oyunlar üzerinden örnek veriyorsun. Neresinden baksan bozuk yani görüşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 doubtfull yanlış adamla tartışıyorsun hacı gelmiş geçmiş en büyük trolle istatisitk bilgi felan veriyorsun xD . adamın bildiği laflar ben herşeyi bilirim siz leşsizin osunuz busunuz. aha istatistik yok o yanlış onu kabul edemem. bu yani adam troll. bir troll ağlıyor gözleri yaşlııı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 kahveden adam da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Strateji bilgileri lol, dota'dan ibaret adamların. SC tartışması yaparken bu örnekleri vermiş adamlarla tartışma yapıyoruz. Geçen memphis de söylemişti bölümün yöneticisinden hep bunlar, otorite yok. Memph koy adaylığını seni destekliyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 hakli cikamayinca baskalari uzerinden bambaska birine laf atma cabasinizda cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 boşa analtıyosun abi . 4-5 sayfa anlatamadım ben adamlara adam alan yetkilisi onunla aynı düşüncede olduğu için ben "kazandım" diye resim atmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 memph'i destekliyorum alan yöneticiliği için ama hepinizden iki kat fazla erkek olduğu için haksızlık sayabilirsiniz asdfasdf. MEMPHISSS DUYUYO MUSUN BUNLARI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Ahahaha memphis öyle mi? Anket sonucuna hiç baktın mı ilk sayfada. :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 elalemin çükü, kukusu ne gerdi sizi ha. az sakin olun yoksa geliyor kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Olm bu fistan kadar hayatımda boş ve işsiz bir adam görmedim.Benim diğer başlıktaki konumu da aynen böyle sırf boş iş olsun diye baltalamaya kalkmıştı.Arkadaş bi azalarak bitin ya.Gold botter'lar gibi dünyada gereksiz yer kaplıyorsunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Dizini masaya yaslıyıp oynayan kız dimi bu o şekilde oynayabiliosa zaten kadındır. Ödül zaten sempati ödülü abi gidip yanında 1 milyon dolar felan para vermiyolar o yüzden çok takılmışınız olay yine kadın vs erkek olayı olmuş. Zaten şuda var ne zaman bi erkek dönüp kadın olsa iki cinsinde ortalama zeka seviyesi artıo o yüzden np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 reampage said: Zaten şuda var ne zaman bi erkek dönüp kadın olsa iki cinsinde ortalama zeka seviyesi artıo o yüzden np. off cok agir laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Özürlü olmak lazım; scarlett'in cinsel vb. tercihleri için laf söyleyen olmadı, istediğini yapar,. Burada dönen tartışmayı kuku-penis veya cinsel tercih, aşağılama, kabul edememe gibi bir konu zanneden özürlüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ehue yok ya o işin şaka kısmı çok zehir gibi kadınlarda var ama tarihsel olarak baktığında insanoğlu hemen hemen her işini fizik gücüyle hallediyormuş, E durum böle olunca erkek hep önplanda. Şimdi uzay çağı makineler elektronik vs. Hala o geçmişin basklınlığı var ama kadın erkek eşit bence zeka olarak ve bu yıllar geçtikçe daha da dengelenir. Ye Shiwen buda ilk örneklerinden hemde fiziksel başarı olarak yüzmede kız ezdi erkek sporcuları bile geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 moriarty said: boşa analtıyosun abi . 4-5 sayfa anlatamadım ben adamlara adam alan yetkilisi onunla aynı düşüncede olduğu için ben "kazandım" diye resim atmış lol Alan yetkilisi seninle aynı fikirde değil diye resim atamadın demek. Yazııııık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 "Trans nasıl kadın sayılıyor" diye cinselliğe, ayrımcılığa vuran ayı zihniyet tabii haksız da, "kadın liginde erkek olması adaletsiz" görüşüne neden bu kadar anlamsız yüklenilmiş anlamadım. Bunu "oha kadınlar aptal mı yani?!?!" diye saldırı gibi algılayıp kızmak yerine biraz oturup düşünmek lazım. Kadın satranç, poker, go, bilgisayar oyunu vb. strateji şampiyonu görmedim ben hiç, istatistikler de konmuş zaten. "Örneklem az" diye bir şey de yok, örneklem nedir ona doğru bakmak lazım. Örneklem kadın nüfusu vs. erkek nüfusudur. Strateji oyunu oynayan kadın yoksa bu onların tercihidir, tercih de çoğunlukla yatkınlıkla ilgilidir. İnsan beceremediği, kazanamadığı şeyden zevk almaz. Strateji oyununu becerememek de sadece zeka işi değil. Hem öğrenirken, hem oynarken sabır ve bazı diğer yetenekler de gerekiyor. Bunu geçelim, diğer görüşten gidelim, diyelim ki tamamen zevk meselesi. Sonuç olarak kadınlar bundan zevk almıyor ve erkekler alıyorsa, bu konudaki tecrübeleri ve gelişme hırsları da kadınlardan çok daha fazla olacaktır. Bu da bir haksız rekabet kaynağı gayet. Her cins her konuda her şeyi aynı yapıyor olsa zaten tek cinsimiz olurdu, polenle falan ürerdik. İstisnalar da tabii ki olacaktır. Bunda bu kadar alınacak bir konu yok bence, yani kimse "erkek liginin en kötü adamını koy kadın ligini dağıtır" demiyor zaten. Sadece haksız rekabet olma ihtimali çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 olimipyatlarda felan bunun şartı şurtu ne katılabiliyor mu kadın atlet yerine transgenderlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar