Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zıkarlet gerçeği

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

cok istatistik verdim o zaman dogrusu bu euheueh
cok komiksin
istatistik biliminde cigir actin
istatistikte kac erkek kac kiz toplamda oyunu oynuyor falan onlari hesaba katmani beklemiyorum zaten sendeki bu dusuncenin
cok varossunuz abi afedersiniz ama bilgisayar oyununda bile kiz erkek esitligine tahammulunuz yok ve asagilama cabasindasiniz
artik nasil bi berbat yasaminiz varsa artik tahmin bile edemiyorum iki kelime edeni de troll euhauhe falan haricinde bir cevap verecek kapasiteniz bile yok
anca salyalar kahve muhabbeti
sig gorusler hardcore asosyallik bu heralde
Sosyal ağlarda paylaş

doubtful said:

Zaten burada esas kaçırdığın nokta profesyonel kadın-erkek oyuncu sayısı arasındaki büyük farkın kadın oyuncuların bu işi erkekler kadar iyi becerememesinden kaynaklandığı.

Abi çok saçma. Oyun bu oyun, "bende strateji kafası var" diye oynamaz insanlar oyunu, keyif aldıkları için oynar. Ayrıca satranç oynayan erkek sayısı da kadınları çok rahat katlayacak kadar fazla.

Üstelik stratejik düşünce diyorsun, sadece oyunlar üzerinden örnek veriyorsun. Neresinden baksan bozuk yani görüşün.
Sosyal ağlarda paylaş

doubtfull yanlış adamla tartışıyorsun hacı gelmiş geçmiş en büyük trolle istatisitk bilgi felan veriyorsun xD . adamın bildiği laflar ben herşeyi bilirim siz leşsizin osunuz busunuz. aha istatistik yok o yanlış onu kabul edemem. bu yani adam troll.
bir troll ağlıyor gözleri yaşlııı (:D
Sosyal ağlarda paylaş

Dizini masaya yaslıyıp oynayan kız dimi bu o şekilde oynayabiliosa zaten kadındır.

Ödül zaten sempati ödülü abi gidip yanında 1 milyon dolar felan para vermiyolar o yüzden çok takılmışınız olay yine kadın vs erkek olayı olmuş.

Zaten şuda var ne zaman bi erkek dönüp kadın olsa iki cinsinde ortalama zeka seviyesi artıo o yüzden np.
Sosyal ağlarda paylaş

ehue yok ya o işin şaka kısmı çok zehir gibi kadınlarda var ama tarihsel olarak baktığında insanoğlu hemen hemen her işini fizik gücüyle hallediyormuş, E durum böle olunca erkek hep önplanda.

Şimdi uzay çağı makineler elektronik vs. Hala o geçmişin basklınlığı var ama kadın erkek eşit bence zeka olarak ve bu yıllar geçtikçe daha da dengelenir.

Ye Shiwen buda ilk örneklerinden hemde fiziksel başarı olarak yüzmede kız ezdi erkek sporcuları bile geçti.
Sosyal ağlarda paylaş

"Trans nasıl kadın sayılıyor" diye cinselliğe, ayrımcılığa vuran ayı zihniyet tabii haksız da, "kadın liginde erkek olması adaletsiz" görüşüne neden bu kadar anlamsız yüklenilmiş anlamadım.

Bunu "oha kadınlar aptal mı yani?!?!" diye saldırı gibi algılayıp kızmak yerine biraz oturup düşünmek lazım. Kadın satranç, poker, go, bilgisayar oyunu vb. strateji şampiyonu görmedim ben hiç, istatistikler de konmuş zaten. "Örneklem az" diye bir şey de yok, örneklem nedir ona doğru bakmak lazım. Örneklem kadın nüfusu vs. erkek nüfusudur. Strateji oyunu oynayan kadın yoksa bu onların tercihidir, tercih de çoğunlukla yatkınlıkla ilgilidir. İnsan beceremediği, kazanamadığı şeyden zevk almaz. Strateji oyununu becerememek de sadece zeka işi değil. Hem öğrenirken, hem oynarken sabır ve bazı diğer yetenekler de gerekiyor.

Bunu geçelim, diğer görüşten gidelim, diyelim ki tamamen zevk meselesi. Sonuç olarak kadınlar bundan zevk almıyor ve erkekler alıyorsa, bu konudaki tecrübeleri ve gelişme hırsları da kadınlardan çok daha fazla olacaktır. Bu da bir haksız rekabet kaynağı gayet.

Her cins her konuda her şeyi aynı yapıyor olsa zaten tek cinsimiz olurdu, polenle falan ürerdik. İstisnalar da tabii ki olacaktır. Bunda bu kadar alınacak bir konu yok bence, yani kimse "erkek liginin en kötü adamını koy kadın ligini dağıtır" demiyor zaten. Sadece haksız rekabet olma ihtimali çok yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...