Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zıkarlet gerçeği

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

doubtful said:

Geyik filan derdim ama harbiden sc camiası elitmiş bunu gördüm bu başlıkta.

Haksız rekabeti "öyle hissediyor diye" olumlu karşılıyor insanlar, ne acaipsiniz.

dediklerine aynen katılmakla birlikte birde işin komiği bunu söyleyince faşistsin , homofobiksin , malsın elite değilsin. bunlar konuştuğu insanın fikirlerine saygı göstermez ama saygı bekler. millete faşist der fakat milleti forumdan kovar.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru doğru, siz haklısınız. Sırf transgender olduğu için SC camiasında görmezden gelinmeli, başarıları yok sayılmalıydı. Zaten iranda arabistanda yaşıyor olsa taşlanıp öldürülecekti, SC oynamasına izin verildiği için bile kendini şanslı saysın pis hibine!

İnsanlar ne kadar acımasız hayret ediyorum bazen . . .
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Doğru doğru, siz haklısınız. Sırf transgender olduğu için SC camiasında görmezden gelinmeli, başarıları yok sayılmalıydı. Zaten iranda arabistanda yaşıyor olsa taşlanıp öldürülecekti, SC oynamasına izin verildiği için bile kendini şanslı saysın pis hibine!

İnsanlar ne kadar acımasız hayret ediyorum bazen . . .

senin oğlun transgender olursa anlarsın

sen gel ben sana mersin kerhanesinde transgender göstereyim

ya da kendin git. en sol sokak en dipteki evler
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

doubtful said:

Geyik filan derdim ama harbiden sc camiası elitmiş bunu gördüm bu başlıkta.

Haksız rekabeti "öyle hissediyor diye" olumlu karşılıyor insanlar, ne acaipsiniz.

ortada haksız rekabet olarak ne var onu anlamadım ben.

İzah edeyim;

Dünya satranç federasyonunun en iyi 100 satranç oyuncusu listesinde kaç kadın oyuncu var? -> 1
kaç erkek oyuncu var? -> 99
http://tinyurl.com/yz5ogfn
Ve bu oyuncu tüm tarih boyunca en iyi 10 satranç oyuncusu listesine girebilmiş tek kadın oyuncu.

Dünya satranç şampiyonların listesine bakalım;
http://tinyurl.com/brrl5pp
Kaç kadın oyuncu var? -> 0

Erkeklerin kadınlara göre daha iyi strateji oyuncusu olduğu anlaşıldı herhalde. Sadece kas gücü değil, strateji gücü söz konusu olduğunda da erkeğin kadınlar liginde olması haksız rekabettir.
Erkek olarak doğup belli avantajları, kazanımları doğal olarak aldıktan sonra "öyle hissederek" kadın olunabilir ama bu durum kadınlara bir haksızlık yapmaya sebep değildir.
Eğer adaletli olunacaksa transgender'lar arası en iyi oyuncu denilebilir scarlett'e
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...