moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Oymanq said: adam yarın saçları kestirip ya o ergenlik günlerimdi bir anlık histi vazgeçtim derse nolcak? best woman ödülünü gerimi alcaz? yazık.. şundan sonra cevap yazmaya gerek yok sana zatn. koyduğun anket şıkları ise ayrı rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 nasıl erkek la bu? bizim lisedeki çoğu kızdan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 güzel değil lan abartmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kız ise sadece güzel erkek ise, çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 huun said: Cuce said: e kadın cunku o yüzden erkeklere bahşedilen süper yeteneklerle doğduğu için kabul edilemez buldum. 70'lerde doğu bloğu ülkelerinin erkekleri kadın kılığında yarışlara soktuğu anlaşılınca ortalık karışmıştı, o hesap bu da. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ben de diyordum millet nasıl 10k yorum kasıyor diye... Ota b*ka muhalefet olarakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Geyik filan derdim ama harbiden sc camiası elitmiş bunu gördüm bu başlıkta. Haksız rekabeti "öyle hissediyor diye" olumlu karşılıyor insanlar, ne acaipsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 yahu neresi "haksız rekabet". ortada fiziksel bir yarışma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 doubtful said: Geyik filan derdim ama harbiden sc camiası elitmiş bunu gördüm bu başlıkta. Haksız rekabeti "öyle hissediyor diye" olumlu karşılıyor insanlar, ne acaipsiniz. dediklerine aynen katılmakla birlikte birde işin komiği bunu söyleyince faşistsin , homofobiksin , malsın elite değilsin. bunlar konuştuğu insanın fikirlerine saygı göstermez ama saygı bekler. millete faşist der fakat milleti forumdan kovar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi ne yapicaksiniz kadin erkek onu onunla sevisen dusunsun siz oyununa bakin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 blizzard tutumustur bunu sen boyle takıl hype olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ne kızı lan. bildiğin kolejli serkan, acar, berkecan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Oymanq said: dediklerine aynen katılmakla birlikte birde işin komiği bunu söyleyince faşistsin , homofobiksin , malsın elite değilsin. bunlar konuştuğu insanın fikirlerine saygı göstermez ama saygı bekler. millete faşist der fakat milleti forumdan kovar. İşsiz çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Doğru doğru, siz haklısınız. Sırf transgender olduğu için SC camiasında görmezden gelinmeli, başarıları yok sayılmalıydı. Zaten iranda arabistanda yaşıyor olsa taşlanıp öldürülecekti, SC oynamasına izin verildiği için bile kendini şanslı saysın pis hibine! İnsanlar ne kadar acımasız hayret ediyorum bazen . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 axedice burda 3-5 tip var sandigin gibi degiller cok les Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 doubtful said: Geyik filan derdim ama harbiden sc camiası elitmiş bunu gördüm bu başlıkta. Haksız rekabeti "öyle hissediyor diye" olumlu karşılıyor insanlar, ne acaipsiniz. ortada haksız rekabet olarak ne var onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 axedice said: Doğru doğru, siz haklısınız. Sırf transgender olduğu için SC camiasında görmezden gelinmeli, başarıları yok sayılmalıydı. Zaten iranda arabistanda yaşıyor olsa taşlanıp öldürülecekti, SC oynamasına izin verildiği için bile kendini şanslı saysın pis hibine! İnsanlar ne kadar acımasız hayret ediyorum bazen . . . senin oğlun transgender olursa anlarsın sen gel ben sana mersin kerhanesinde transgender göstereyim ya da kendin git. en sol sokak en dipteki evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 tahta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 hakikaten bazı tipler var herşeyi trollüyor tüm hayatını trollemeye adamış , başkalarının fikirlerini yok saymayı hayatının anlamı sayıyorlar. insan gibi mesajı olmayan kişiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ahahaha kendin uyanamadın pmden mi uyardılar? HAHAHAHHAHAA Acaba xunn bu konu hakkında ne düşünüyor bence kritik nokta o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Cuce said: doubtful said: Geyik filan derdim ama harbiden sc camiası elitmiş bunu gördüm bu başlıkta. Haksız rekabeti "öyle hissediyor diye" olumlu karşılıyor insanlar, ne acaipsiniz. ortada haksız rekabet olarak ne var onu anlamadım ben. İzah edeyim; Dünya satranç federasyonunun en iyi 100 satranç oyuncusu listesinde kaç kadın oyuncu var? -> 1 kaç erkek oyuncu var? -> 99 http://tinyurl.com/yz5ogfn Ve bu oyuncu tüm tarih boyunca en iyi 10 satranç oyuncusu listesine girebilmiş tek kadın oyuncu. Dünya satranç şampiyonların listesine bakalım; http://tinyurl.com/brrl5pp Kaç kadın oyuncu var? -> 0 Erkeklerin kadınlara göre daha iyi strateji oyuncusu olduğu anlaşıldı herhalde. Sadece kas gücü değil, strateji gücü söz konusu olduğunda da erkeğin kadınlar liginde olması haksız rekabettir. Erkek olarak doğup belli avantajları, kazanımları doğal olarak aldıktan sonra "öyle hissederek" kadın olunabilir ama bu durum kadınlara bir haksızlık yapmaya sebep değildir. Eğer adaletli olunacaksa transgender'lar arası en iyi oyuncu denilebilir scarlett'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 of ne icipte yaziyor millet belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kestirecek aga öyle hissetmekle olmaz o za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… doubtful Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Almadı beyniniz, kestirse de en iyi kadın oyuncu ödülünü alması haksızlık. Gerek yok büyütmeye bu konuyu, ben böyle düşünüyorum sen başka. Ama kimseye kalk git demiyoruz bu bile sc topluluğunun elitliğini gösteriyor. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 vermeselermiş ödülü kara kaşına kara gözüne mi kanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Almadı beyniniz, kestirse de en iyi kadın oyuncu ödülünü alması haksızlık. Gerek yok büyütmeye bu konuyu, ben böyle düşünüyorum sen başka. Ama kimseye kalk git demiyoruz bu bile sc topluluğunun elitliğini gösteriyor. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 vermeselermiş ödülü kara kaşına kara gözüne mi kanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar