MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Evet. http://www.majorleaguegaming.com/news/dreamhack-esl-and-mlg-partner-to-unify-and-elevate-esports-globally/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sonuç? artıları eksilerini konuşsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Daha az maç daha az ödül olucaksa kötü ama bir şekilde ortaya daha kapsamlı ve geniş bir turnuva çıkacasa güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 hiç birisi verdiği ödüllere oranla kabul edilebilir seyirci sayısı yakalayamıyordu. en azından bundan sonra da belli çapın üzerinde turnuva olacağı garantilenmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 voltran yapsinlar iyi. lol daha cok izleniyor sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 İşte sorun şurda. Şu anda Mlg'yi de DH'yi de ESL'i de izleyen aynı insanlar. Yani "Ben ESL seviyom DH sevmiyom." diyecek bir SC izleyicisi olacağını sanmıyorum. Hemen hepsi 30k - 50k civarında izleyiciye ulaşabiliyor şu sıralar. Ha bence SC için birleşmedi bu 3 organizasyon. LoL'de Riot'un kendi turnuvasına karşı ellerini güçlendirmek istemişlerdir. Her 10 SC maçından 9.5'u birbirinden daha sıkıcı. İnsanlar SC'ye ilgilerini kaybetmeye devam ediyorlar. Sanmam ki bu 3 organizasyon birleşti diye SC lol'e karşı tekrar popülerleşsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 İlk dediginde hakli olabilirsin Dreamhack izleyip belki mlg kotu diyen yoktur. Ama iyi ihtimalle soyle olabilir, turnuvalarin sayisi artar oduller daha cekici olur daha cok yeni oyunculari goruruz falan populeritesi artabilir. Ama sc maclarinin sikici oldugu kismina katilmiyorum. Hele lol den falan daha kotu oldugu kismina hic katilmam. O kadar insan o oyunu neden oynuyor hala onu anlamadim zaten. Destiny bile lol oynuyor artik garip seyler donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bunlar iyi hoş da riot 2m dolar ödül dağıtıyor turnuvada, bunlar lol birincisine 20k 30k dolar veriyor, haliyle kasıp da gelmek istemeyen demirbaş takımlar oluyor onun yerine online turnuvalara katılıyorlar. birleşip ödül miktarını artıracaklarsa iyi. zaten mlg yayın konusunda çok beceriksiz diğerlerine göre, onlar için hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Dün gece Axslav vs Major maçı vardı. İkisi de iyi oyuncular fakat birinci sınıf oyuncular değiller kesinlikle. Ancak ikisi de o kadar farklı bir oyun oynadılar ki oynadıkları oyun sc2 değildi. (Sırf bunu yazıyorum diye huun'dan ban yemeyi göze alıyorum.)BW'de bu derece kaliteli ve izleyiciye hitap eden 5 tane maç sayamayabiliriz. Ancak oyunların çoğunda ilk 15 dakika boyunca yayıncılar dün gece ne yediklerinden, esprilerden komikliklerden, kız arkadaşlarının giydiği iç çamaşırı renginden bahsetmek zorunda kalıyorlar. Devamında da 2 deathball karşılaşıyor biri kazanıyor. Bir RTS oyunu bu şekilde olmamalı. Tabii ki istisna maçlar var. Ben genelden bahsediyorum. LoL'e gelince... Moba abi o. Oynayan için zor bir oyun değil. Sigara içerek cips yiyerek Moba oynamak imkansız değil. Ve daha da önemlisi izleyiciye o adamın yaptığı şeylerin "imitasyonunu" yapma şansı tanıyor. Sallıyorum. MKP süper düper marine split yapıyor ve kazanıyor. Ben o marine splitin bir gıdım azını yapıyorum ve storm, fungal, bane vs.ye karşı dağılıyorum. Bu da oyuncunun oyuna karşı motivasyonunu azaltıyor. Sallıyorum. X lol oyuncusu çok güzel Y skilli kullanıyor. Mesela hook gibi bişe olsun o skill. Oyuncu şansa bunu başarırsa kendini X gibi hissedebiliyor. BW'de kimse Flash olamıyordu. Ama bir şeyler bizi hem Flash'ı izlerken zevk almamızı sağlıyordu. Bir şeylerde bizim Flash gibi hissetmemizi sağlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Sc için en büyük sorun turnuva oldu bitti sonrasında maçları bulmaz izlemek aşırı dert casusl ilgilenen biri için asla o kadar araştırması misal ben flashin geçen turnuvadaki maçlarını izleyemedim ama hiç bir yerde de göremedim Adamlar hem paralı yapiolar hemde digiturkten beter politika guduyorlar E tabiiki yeni kitleye ulasamazsin lol vs den sonra karışık bir oyun geliyor insanlara sc birde erişim problem olunca streamlere asla artmaz seyirci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Main_Page istediğin turnuvayı ara vodların linkline tıklat gelsin videolar. acıkcası biraz hatalı bı yerden aykarsmıssın abı. ha vodlar paralıysa organizasyonlar paralı yaptığı ıcın paralıdır, onun oyunla blizzardla ne ilgisi varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 o izleme olayı önemli ama abi blizzardın hala beceremediği bişi o anamadım götü boklu lol hatta hon da bütün maçlar kayıtlı duruyo serverda bi maç zaten 50 60 kilobyte neden kayıtlı deil ki bütün maçlar isteyen kapar maçlarını taktik yapcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar