moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi ahahah. adam kazanmış açtığı davayı bu arada. http://www.youtube.com/watch?v=ugJfoS27MY0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 konusmasini bilmiyon daha fdhs sovmeyecem daha amigoym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 toplu demekki bi ben değilimde iyi aahaahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yalniz deli vodafone reklami donmus ahahah viral olsa bu kadar olur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ahahahah harika ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi cami kısmı efsane ya hoca ezan okucak ben minarede hat arıyorum eauheahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 BURDA EN YETKİLİ KİŞİ BENİM http://img.haberler.com/haber/291/cagri-merkezi-bayramda-24-saat-hizmette-4034291_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 direk takım lideri istiycen ısrarlan. muhattap olmayacan bööle sıradan elemanlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 MT çok acemi. Ayrıca bence işini kaybetmiştir. Müşteriye biraz mantıklı konuşalım diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Captain Obvious is here ! Fake olduğunu nasıl düşünmüyorsunuz peki ? Youtube yorumundan mı ? said: fake değil amk gerçek la bu mahkemede adam haklı cıktı Ayrıca mahkeme gidip turkcell'den telefon kaydını alıp, inceleyip adama mı vermiş,savcı: "helal olsun iyi konuşmuşsun koçum benim, amuna ğoim, bende vodafone kullanıom zaten. al bak bu usbde .mp3 şeklinde senin ses kaydın var, iki tanede JLO albümü attım, git youtube'a yükle " mi demiş. Adam da konuşmayı kayıt altına alacak bir potansiyel yok. Birde adamlar sana kapı gibi sözleşme imzalatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Deathblade said: Fake olduğunu nasıl düşünmüyorsunuz peki ? zorunda mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 çok iyi lan. viral miral bu kadar doğal fake in önünde saygıyla eğileceksiniz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Deathblade said: Captain Obvious is here ! Fake olduğunu nasıl düşünmüyorsunuz peki ? Youtube yorumundan mı ? said: fake değil amk gerçek la bu mahkemede adam haklı cıktı Ayrıca mahkeme gidip turkcell'den telefon kaydını alıp, inceleyip adama mı vermiş,savcı: "helal olsun iyi konuşmuşsun koçum benim, amuna ğoim, bende vodafone kullanıom zaten. al bak bu usbde .mp3 şeklinde senin ses kaydın var, iki tanede JLO albümü attım, git youtube'a yükle " mi demiş. Adam da konuşmayı kayıt altına alacak bir potansiyel yok. Birde adamlar sana kapı gibi sözleşme imzalatıyor. Belki adam aldı ses kaydını? Böyle bir durum da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ilk kufurde suratina kapardim telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 direkt feyk bu... ses kalitelerinden belli. direk mikrofon kullanmış 3 kişi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ShadowFax said: Belki adam aldı ses kaydını? Böyle bir durum da olabilir. Deathblade said: Adam da konuşmayı kayıt altına alacak bir potansiyel yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Operatör mü dava açıp kazanmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ulan bi kere hakaret ve küfürden ceza alır herif siz ne diyosunuz ya dfsd ses kaydı var... ayrıca şive komiğinde yetenekli olan cok insan var bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Tamamda adam iyi akşamlar diyo duruo biraz böyle kafasında söyleyeceklerini sinirli sinirli sıralamış sözü kesilince sinirden unutuo kafası karışıo daha da sinirlenio. Fake ise acayip iyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bariz fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 fake olsa da olmasa da eylendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Yuh 8 dakka ne lan özeti yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 valla bana göre ilk telefonu açan kadının vs tepkileri fake olamayacak kadar gerçekci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 hiç müşteri hizmetlerine küfürlü konusmadım da muhtemelen terbiyeli olun lütfen der herhalde dimi. adam amınakodumun diyor.karşıdaki peki beyfendi.oldu sdfs sonrasını izlemedim ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sonrasında diyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar