Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Evet soyledin.. "Havlamiyorsaniz sorun yok" gibi abuk subuk bir laf etmistin, mecaz bir laf carpmayi tutup gercek anlamiyla kivirmaya calismistin, superdi gercekten. Neyse takil hoca sen, anlasamayacaz senle, ama modlugundan hic memnun degilim acikcasi. Biraz dik baslilik yapmasan da dinlesen daha guzel olacakti, sen bilirsin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Nukem mod olmasa herşey bi anda düzelicek bütün sorumlu nukem mi sanıyosunuz onu anlamıyorum..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Nukem_Verite, 28 May 2003 17:01 tarihinde demiş ki: Bu topicte var dön gerilere Wissy Baggio o laf nedeniyle özrümü ve üstüne alınması gereken kişilerin ütün gsliler olmadığını söylediğim insanların kendilerini bbildiğini söyledim Baggio "Heklicem bab" ? Bu ne Wisy? Quote yap.. Yanli$ hatirlamiyorsam NBL'de Minerlik yapan genc bir Nukem vardi..Bir gun o Nukem bir$eyler satarken Wishmaster her$ey daha ucuza diye cevap verince Nukem icQ'ya gelip "Seni hacklicem hede hodo" dedi. Yanli$ miyim?O zamandan kalma bir kompleksin vb. varsa bilemem..[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bu konunun Topic'i "Spor bolumunun moderasyonuna hitaben..". Sanirim $ikayetlerimizi vb. belirtmek icin yeni bir Topic'e ihtiyacimiz yok.[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bu bolumde ve herhangi bir bolumde bir ki$iye ya da gruba "kopek" diyemezsin.Bunu ima da edemezsin.Ama sen bunu engellemesi gereken ki$i olmana ragmen kendin yaptin. Mehmet'in Detroit-NJ macinda hata yaptigi soylenen "Naptin be Mehmet" gibisinden bir konuda kitlemeden once konu hakkinda son bir yorum yapip insanlara cevap hakki tanidin ama konuyu kitledin. Ele$tirilere cevap vermiyorsun $u an.Sadece hircin bir $ekilde saga sola saldiriyorsun.[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Sana yapman gerekeni (emretmek anlaminda) soyleyecek insanlar biz degiliz evet haklisin, ama forum moderate etmeyi bircok yerde modluk, hatta adminlik yapmis, yeterince forum yonetmis bir insandan iyi bildigini (bu hareketlerinle) iddia ediyorsan yaniliyorsun kusura bakma.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 nukem son derece taraflısın, biraz önce attığın bir mesaj.. said: Nukem_Verite, 28 May 2003 16:34 tarihinde demiş ki: Evet en büyük sizsiniz. Bravo ego tatmini için topic açmayın ( Bu arada hatırlatayım 2002-2003 Türkiye Ligi şampiyonu : BEŞİKTAŞ )[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. kat kat beter bjk başlıklarına tek bir söz etmemişsin forumun ilk sayfasındaki..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Kusura bakma ama iplemiyor olsan cevap vermezsin ya da dalgaya vurursun .Gayet ipliyorsun.Ama haksizligini kabul edemeyecek kadar kucuksun.Bu gorevi daha olgun birinin yapmasi gerekiyor.Benim fikrim bu. Ayrica 2 sene once gecen olayda aynen dedigim gibi olmu$tur.2 sene icinde belki biraz daha buyumu$sundur ama gordugum kadariyla pek bir geli$me yok.[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Nukem Beşiktaşı sevdi. Asın onu![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: blackchaos, 28 May 2003 17:14 tarihinde demiş ki: Nukem Beşiktaşı sevdi. Asın onu! Okuma yazmayi soktugunde gel bir zahmet, biz moderasyon diyoruz sen Bjk diyorsun, lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: blackchaos, 28 May 2003 17:14 tarihinde demiş ki: Nukem Beşiktaşı sevdi. Asın onu![hline]bla bla bla ... sloganlarımızı değil düşüncelerimizi paylaşalım..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Baggio, 28 May 2003 17:15 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 28 May 2003 17:14 tarihinde demiş ki: Nukem Beşiktaşı sevdi. Asın onu! Okuma yazmayi soktugunde gel bir zahmet, biz moderasyon diyoruz sen Bjk diyorsun, lol.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Anlama ve kavram yeteneğini geliştirmen lazım! Ben ilk sayfaya göre cvp yazdım.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bu boyle gidecek.Biz net $ekilde iyi olmadigini gosteriyoruz sen ise surekli demagoji yaparak gunu kurtarmaya cali$iyorsun. "Ki$iligime saldirdin" dedin.Goster dedim.Gosteremiyorsun. Iyi Mod.um dedin.Neden kotu oldugunu anlattim orneklerle..Hala iddialar pe$indesin.. Daha bu Thread altinda bana "havlama" dedin.Bunun icin ozur bile dilemedin. Ya$ini sorana "senin zeka ya$indan 20 kat fazla" diyen bir insandan bunlari beklemem yanli$ biliyorum.Ama yinede bu insanin Paticik gibi seviyeli bir Forum ortaminda Mod. olmasida yanli$.[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Nukem_Verite, 28 May 2003 17:18 tarihinde demiş ki: havlama lafını köpeksin manasında kullanmadımki hayır bazı şeyleri dötünüzden anlıyosunuz afedersiniz Burda bas bas bağıracağına git topic aç adam gibi telk tek sırala düşüncelerini diyorum siz adama köepk dedin diyosunuz Ulan Akım dicem bokum diyorum suç benim Havlama eylemini kim yapar?[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Araya 6 sayfa girmis bir mesaja quote etmeden cevap yazarsan anlayamiyorum ben, ne kadar aptalim ehe, pardon.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Baggio, 28 May 2003 17:19 tarihinde demiş ki: Araya 6 sayfa girmis bir mesaja quote etmeden cevap yazarsan anlayamiyorum ben, ne kadar aptalim ehe, pardon.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Off sende Blackchaos gibi ki$iligini, fanatikligini ve zekasini(!) kanitlami$ birine cevap veriyorsun ya..[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 beyler adamin surekli ustune gidiyorsunuz. tamam da amaciniz elestirmekse, moderasyonu daha iyiye goturmekse su an bu yolda degilsiniz yalniz. biriniz adam gibi yazsin su su su davranislarindan uye olarak rahatsiziz, lutfen degistir diye. nukem de bu vakitten sonra bu tespitlerin isiginda daha duzgun moderasyon yapmaya calisir olur biter. ha yapamazsa gorevi birakmasini istersiniz. boyle ne degisecek ki? sanki gecmisteki bazi birikimler de kusuluyor gibi? (tamamen benim cikarsamamdir, yanlis da olabilir) edit: eksik msg[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 28 May 2003 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 topic başlığı ... Sen aptalsan napabilirim? Anlayan anlıyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Nukem_Verite, 28 May 2003 17:23 tarihinde demiş ki: maçım var 10 dakika içinde evden çıkmam gerek bişey takıldıysa sorun cevaplıyım[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. $imdiye kadar gelen ele$tirilerin hicbirini cevaplayamadin ki..Sadece kacamak cevaplarla, kelime oyunlari ve seviyesizlikler yaparak geci$tirdin.[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Cevapliyosun sanki de, ehe. Yukarda fizbaninki var, wissynin son mesajlari var, cevapla iste kacmadan.. sey macina gitmeden iste.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 işte başlıklar nukem: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33643 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33646 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33187 ikincisini sen kapamışsın istek üzerine, fakat hiçbirinde gs'lilere hitap edilen başlıktaki "ego tatmini yapmayın" gibi bir mesaj atmamışsın, dahası kendin de desteklemisşin üçüncü başlıkta. buraya sadece ocak'tan beri bakmadım ama ben yokken muhteşem bir moderasyon sergilediysen de bugünkü tavrına bakmama engel olmazdı.[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 taraftarlığından çok moderatörlüğünü ön plana çıkarırsa (tabi bu yetki olarak değil, sorumluluk olarak) ve biraz daha sakin olursa, biraz daha olgunca davranırsa pek sorun kalmayacağını düşünüyorum..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Nukem_Verite, 28 May 2003 17:27 tarihinde demiş ki: fi wissy ewğlemi yapanla alakası yok alındıysan kusura bakma daha ne söyliyebilirimki saçma sapan bağırmak anlamında kullandım ok? kusura bakma alındıysan[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. "Sacma sapan bagirmak"? Sen kendine yapilan ele$tirileri "sacma sapan bagirmak" olarak gormemeyi ogrenene kadar Mod.luk gorevini bunu bilen birine devretsen...[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: wanderer1985, 28 May 2003 17:23 tarihinde demiş ki: beyler adamin surekli ustune gidiyorsunuz. tamam da amaciniz elestirmekse, moderasyonu daha iyiye goturmekse su an bu yolda degilsiniz yalniz. biriniz adam gibi yazsin su su su davranislarindan uye olarak rahatsiziz, lutfen degistir diye. nukem de bu vakitten sonra bu tespitlerin isiginda daha duzgun moderasyon yapmaya calisir olur biter. ha yapamazsa gorevi birakmasini istersiniz. boyle ne degisecek ki? sanki gecmisteki bazi birikimler de kusuluyor gibi? (tamamen benim cikarsamamdir, yanlis da olabilir) edit: eksik msg kenderleme disinda kimse okumamis sanirim?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Yonetimdeki biri ba$arisiz ya da yetersizse O'nun degi$mesi beklenmez..Yonetimin sahibi degi$ir.[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar