erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben ağaolunun kızını alacam oh. çeyiz olarak maslak gelir herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 dasaaa said: Abi ben yüzüğümü aldım bekliyorum. http://i.imgur.com/NSzBt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kuru pastalar bekliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 15k normal, 35k evlilikicinde normal. bende bu ara bakiyorum biraz, oyle seyler cikiyor. full ikea 10k ya cok rahat tum mobilya cikar evdeki. cok super deil eed, ama cok kotude degil. ben de aldim bayagi bisi oradan. ikea da da ucuza kacmayin yeter benim oradan dilim yandi cogunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 daha beyaz eşya var. 10k da onlar tutar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 erdalz said: ben ağaolunun kızını alacam oh. çeyiz olarak maslak gelir herhal tavşanlı ve simav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 beyaz esya o kadartutmaz. tabii 30 da tutabilir ne Ldigin bagli olarak ama beyaz esya dedigin bulasik camasir bzdolabi 5k ya halledersn hem de marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 miele çamaşır makinesi, siemens ada davlumbaz, dyson süpürge. olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 simdi oyle bakiomda 20k ya tum ev dosenir, evlenilcek ev, minimal. http://m.akakce.com/c/?c=05032 buradan bakinca oyle gorunuyo. hatta challenge olsun dersen 15k ya bile duzersin, marka almicam dersen, cin isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ginaly said: miele çamaşır makinesi, siemens ada davlumbaz, dyson süpürge. olmazsa olmaz. kocum ya, maldan anlayan adam baska oluyor dyson ve miele olmazsa olmaz hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 hayır sen fakirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ev hanımları gelmiş sfkljsflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Mobilyanın merkezi inegöl gerçekten türkiyenin her yerinden millet geliyor mobilyasını oradan alıyor. İzmir ankara istanbul bursa ne kadar tanıdıgım varsa inegöle gidiyor 10-15k ya komple ev düzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ne biçim bi yer oldu lan bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 evlilik zengin işi zaten sims oynar gibi ev döşeyecek bütçe yoksa evlenmem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 İstanbul'daysan masko ve modokoyu dolaşman lazım. Nakit çalışacaksanız pazarlığınızı iyi yapın. Cidden iyi yapın. Aşağıdaki yatak odası 9k civarından 6k'ya düştü örneğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yalnız kazık bi mobilyacıda gitmişiniz bariz raydolapçılar çok güzel fiyatlara 10 numara dolap yaparlar odanıza boydan boya.yatakta yaptırabilirsiniz. ayrıca ikea'yada 15 bin lira ile gitseniz baya ev döşer gelirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 üstteki takım güzelmiş, siteleri yok mu çeşitlere baksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bi evler ucuz olsaydı gerisi önemli değildi. 150k'nın altında ev yok düzgün. 2-3 yıl daha para biriktiricez anlaşılan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 NeoStyle said: üstteki takım güzelmiş, siteleri yok mu çeşitlere baksak sitelerinde katalog yok ama fikir sahibi olabilirsiniz yine de. http://classi.com.tr/tr/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 mehh baslıgı kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 eğer aklınca özel bir tasarım yoksa veya masif olsun diye diretmiyorsan marangoza hiç gitme bizim yatak odası 4.5 a geldi yatak içiyle beraber 5.7 hoş ben aldımmı 20 sene kullanırım dedim tasarımı ayrıntılarını hanıma yaptırdım salon büfesini, etajeri, koltuğu eskiciden aldım (babam yaşında dönem mobilyası) bakım yaptırttım televizyon ünitesi, çalışma odası, giriş holünü ikeadan aldım gördüğün gibi böyle anlatınca çingene pazarı gibi duruyor ama zor da olsa mobilyalar arasında uyum sağladık, eklektik bir çalışma oldu hani komple modern yada komple klasik olsun istemedik ben her ne kadar pop arta kaysam da hanı m izin vermedi :P önce evinin nasıl görünmesini istediğine akar ver, renk seçeneklerin ne olacak? ondan sonra mobilya bakmaya başla sonra "lan ev çok karanlık oldu, lan ev çok renkli oldu" deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Düğün salonu ve onun masrafları mobilyadan daha çok can yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 dugun ne ya cok 90lar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 asıl eşiniz onun yerine sizin hamile kalmanızı isteyince görün masrafı siz :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar