maesselam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ulan bu nasıl bir adam arkadaş.bir tane bilinçli halkına hizmet eden,namuslu bir müteahhit tanıyamayacakmıyım? edit ;(ben de müteahhitlik işi yapıyorum) Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Fatih Ormanı B Tipi Mesire Yerinin işletmeciliğini yürüten AKC Petrol Ürünleri'nin sözleşmesini, idareden izin almaksızın bir başka gruba hisse devri yaptığı gerekçesiyle feshetti. ALİ AĞAOĞLU; Oraya Hyde Park yapacaktım, alsın bakanlık kendi yapsın" dedi. Ağaoğlu, izinsiz reklam konusunda da "Tecavüzcü Çoşkun orada film çekerken izin mi alıyor?" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 maesselam said: bir tane bilinçli halkına hizmet eden,namuslu bir müteahhit tanıyamayacakmıyım? sen anlat iste bize ne kadar bilincli ve halkina hizmet eden bir muteahhit oldugunu, bizde seni tanimis olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 mikrobiyoloji hocam "mesleğin sonunda it var it, hepsi aynı" derdi. ünleme tıklayacak olan varsa hocamın adını vereyim de onu banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 MasterHapLo said: ormana tecavuz ettigini itiraf ediyor yani tüh bu tarz bi espri yapıp kaçıcaktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Istanbul halkinin orman neyine? Bence butun agaclik alanlari yakip, yerine beton bina diksinler. Zaten salak bir sehir, en azindan rengi gri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 zaten gri abi. boğazı ağacı gören mi var, GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR bahanesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 6 aya kalmadan Ağaoğlu ne hale gelecek görücez böyle devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ya herkes de mal mal MASLAK 1453 ÜPTAL EDİLMİ DUYDUN MU diye anlatıyor, yok öyle bişey evler aynen yapılacak en fazla ormanın işletme hakkını falan geri alırlar, ağaoğlunu katakulliye getirir orayı da ihale ederler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 O AĞAÇLARIN HER BİRİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Tecavuzcu coskun niye izin alsin lan adam filmde aktor, tecavuzunu ediyo evine gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ve bu adam kurt değil laz lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben kimseye izin verdigimi hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar