BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben stream izlemeye alıştım ama streamler anladığım kadarıyla 420p den fazla çözünürlük sunmuyor (GERGE'nin verdiği bir HD stream yeri vardı ama orada herşey yok galiba) çok şey kaçırıyor muyum diye düşünüyorum bazen sonra merak ettim diğer anime izleyenler hangi şekilde ixzlemeyi tercih ediyor Watashi, kininarimasu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 horrible'da 1080p varsa ordan dl ediyorum yoksa stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Çoğunluk dl, eski seriler olunca dl edecek yer bulunmuyor mecbur stream yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 geçen seneye kadar indiriyordum artık streamden izliyorum. görüntü kalitesi genel olarak ortanın üstü olduğu için yadırgamıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://www.crunchyroll.com Ucretli site ama guest pass yolluyorum sana bir. Bir burada nerede son 2-3 yildir cikmis hersey var 720p ama cogu US ip ile izlenebiliyor, proxy kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?10,6288709,6447913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ipad appi var onun ücretsiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ucretsiz olanlar 240p kalite, reklamli ve bir hafta sonra izleyebiliyorsun. Para verince 720p ve 1080p aciliyor ve Japonya'da yayinlandiktan bir saat sonra izleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 black bible vardı heygidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 horrible ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ripci. Crunchyroll gibi sitelerden ripleyip torrente koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 DL ederek izlerim ben daima. DL'deki görüntü ve ses kalitesi streamden her zaman daha iyidir. Horrible subs vs. crunchyroll tartışmasına girmek istemiyorum ama crunchy'den riplenmemiş fansubların hepsinin crunchy'den kaliteli olduğunu (video ve audio olarak, tercümeler tartışmalı) biliyorum. Üstelik daha sonra açıp tekrar izlemek istediğimde elimin altında olması da bir avantaj. Bir de bazı animeler var ki download etmemek hakaret: Fate Zero, KnK gibi ultra iyi ses ve animasyon kalitesine sahip yapımlar var bunları stream ile izleyen adam o yapımın yarısını kaybeder bence. Bir de hesaba katılması gereken DVD ve BR ripler var kalite olarak streamden çok çok önde olan. Bir de download edince birşey kaybetmiyorum 1 bölüm boşluk bıraktığımda hiç beklemeden diğer bölüme geçebiliyorum (350mb) o yüzden stream ediyormuşcasına izleyebiliyorum ama daha konforlu ve rahat bir şekilde. Yani streamden eksiği yok fazlası DL'in. Off topic: Manga için de download öneririm manga'da dağlar kadar fark ediyor üstelik. TL;DR: Download daha kaliteli olduğundan, canım istediğinde daha kolay tekrar izleyebildiğimden ve arşivci olduğumdan DL tercih ederim. PS: Fin, Horrible'daki 1080p'ler 720p'lerin upscale'i o yüzden sadece yer israfı, Japonya'da 720p yayınlanıyor, 1080p yayın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 evet güzel şeymiş horrible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 peki bana browser based torrent söyleyebilecek olan var mı :P iş yerinde indirip denemek istiyorum ama bitlet.org java ,nd,ir dedi java kuramıyorum yönetici izni vs diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Stream tam pleb işi. Step it up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 operanın kendi içinde torrent programı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 gerge 3.dünya ülkesinde yaşayıp mp3 dizi anime manga herşeyi parayla alın izleyin g6 attitude AHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Opera indiriyor torrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Fin said: gerge 3.dünya ülkesinde yaşayıp mp3 dizi anime manga herşeyi parayla alın izleyin g6 attitude AHHAHAH http://i.imgur.com/bbmkS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ararım bulurum en optimum (tekrar izleyeceğimden emin değilsem) veya en iyi (tekrar izleyeceğim kesinse) hangi sub grubu yapmış, dl eder izlerim 720p. 1080 sadece en beğendiğim seriler için ancak. stream böyle yeni bir seri denemek için veya pek beğenmediğim serileri hadi bitireyim diye nadiren. gerge'ye laf etmeyin bence, daha 3-4 yıl önce korsan olmayan oyun kullanan yok gibiydi, bugün steam'den oyun alıyor paso forumun çoğu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 binlerce bolum animeye download mu dayanir diyor, ve stream'i seciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 dl dayanır da hdd dayanır mı orası mesele. onun için de bloatgruplarını esgeçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 belki kisa ve efsane seriler hdd'de saklanir da, naruto/bleach falan gibi tirtlari saklamaya gerek yok. izlerken goruntu kalitesine falan cok dikkat etmiyorum ben ya, filmlerde de oyle. stream sorun olmuyor o yuzden. alt yazi iyi olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Goruntu kalitesi onemli ya. Crunchyroll ya da Hulu'da yoksa torrente gidiyorum ben. HD olmasi gerek. Crunchyroll'un 720p kalite epey iyi bu arada, cogu fansubdan daha iyi. ripleyince ama bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben hic hd izlemedim agbiee, mmmmmmmmm. karsilastirma yapamiyorum o yuzden. belki bi 10 15 bolum yuksek kalite izlesem vazgecemem de, sonra kim ugrasicak otur indir, alt yazi ayarla falan. dert tasa resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar