Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime izleme tercihiniz nedir?

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

ben stream izlemeye alıştım ama streamler anladığım kadarıyla 420p den fazla çözünürlük sunmuyor (GERGE'nin verdiği bir HD stream yeri vardı ama orada herşey yok galiba)

çok şey kaçırıyor muyum diye düşünüyorum bazen sonra merak ettim diğer anime izleyenler hangi şekilde ixzlemeyi tercih ediyor

Watashi, kininarimasu!
Sosyal ağlarda paylaş

DL ederek izlerim ben daima. DL'deki görüntü ve ses kalitesi streamden her zaman daha iyidir. Horrible subs vs. crunchyroll tartışmasına girmek istemiyorum ama crunchy'den riplenmemiş fansubların hepsinin crunchy'den kaliteli olduğunu (video ve audio olarak, tercümeler tartışmalı) biliyorum. Üstelik daha sonra açıp tekrar izlemek istediğimde elimin altında olması da bir avantaj. Bir de bazı animeler var ki download etmemek hakaret: Fate Zero, KnK gibi ultra iyi ses ve animasyon kalitesine sahip yapımlar var bunları stream ile izleyen adam o yapımın yarısını kaybeder bence. Bir de hesaba katılması gereken DVD ve BR ripler var kalite olarak streamden çok çok önde olan.

Bir de download edince birşey kaybetmiyorum 1 bölüm boşluk bıraktığımda hiç beklemeden diğer bölüme geçebiliyorum (350mb) o yüzden stream ediyormuşcasına izleyebiliyorum ama daha konforlu ve rahat bir şekilde. Yani streamden eksiği yok fazlası DL'in.

Off topic: Manga için de download öneririm manga'da dağlar kadar fark ediyor üstelik.

TL;DR: Download daha kaliteli olduğundan, canım istediğinde daha kolay tekrar izleyebildiğimden ve arşivci olduğumdan DL tercih ederim.

PS: Fin, Horrible'daki 1080p'ler 720p'lerin upscale'i o yüzden sadece yer israfı, Japonya'da 720p yayınlanıyor, 1080p yayın yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ararım bulurum en optimum (tekrar izleyeceğimden emin değilsem) veya en iyi (tekrar izleyeceğim kesinse) hangi sub grubu yapmış, dl eder izlerim 720p. 1080 sadece en beğendiğim seriler için ancak.

stream böyle yeni bir seri denemek için veya pek beğenmediğim serileri hadi bitireyim diye nadiren.

gerge'ye laf etmeyin bence, daha 3-4 yıl önce korsan olmayan oyun kullanan yok gibiydi, bugün steam'den oyun alıyor paso forumun çoğu. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...