-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 aha benim masa bu işte, eskiden kalma bi fotoda buldum. muhteşem odamın da bir bölümünü ifşa etmiş oldum dsdfsf http://i.imgur.com/zXWaP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S99874111/?query=VIKA+AMON%2FVIKA+ANNEFORS+Bord#/S39871399 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 deno odan iyimiş ya ben de benim salonumu koyup hava atmamak için kendimi çok zor tutuyorum ekekeke geçenlerde hareketli monitör standı aldım dünyam değişti çok süper bişeymiş masa dediğin de olabildiğince sade ve geniş olacak arkadaş bilgisayar masası diye satılan ürünlerin %101'i fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 fayt clap posteri olmayaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Posterleri liseli gibi duvara bantlamayin lan, cerveceye koyun. Gerce gazeteden dergiden cikmislar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 o ne lan gay gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 adam minyatürlere servet harcamış lan şahin yatıyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ahahahah swtor kutusu da duruyo kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 -Deno- said: aha benim masa bu işte, eskiden kalma bi fotoda buldum. muhteşem odamın da bir bölümünü ifşa etmiş oldum dsdfsf http://i.imgur.com/zXWaP.jpg olm nörd odası gibisi yok ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 aquila said: Ahahahah swtor kutusu da duruyo kenarda. abi hatirlatmayin, kaldiramiyorum da bir yere onu za. posterlerim iyi ya, dergiden degil de akmardan almistim cogunu. liseden beri updatelenmedi tabi, fayt kilap normal. bi de hic oyle dertlerim yok abi, aman odada figur var, oyuncak var, poster var. neysek oyuz. since 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ya uzun masa olayı güzel aslında da benim boydan boya cam var odanın bir tarafında. bir köşe de balkon kapısı. öyle çok uzun masa koyamam heralde. bir ölçüp biçeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar