Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angels in America

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

benim radyo programına denk geliyor ya, geçen hafta tekrarını da kaçırdım. sadece ilk bölümü izleyebildim. gene olarak nasıl buluyorsunuz, tekrarını izlemeye çalışayım mı? ilk bölümü pek açmadı da doğrusu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

her bölümü izledikçe daha bi bütün oluyor daha bi güzelleşiyor
ilk bölümü hiç sevmedim
2 idare
bugünkü süperdi, fantastik oldu iyicene ama çook hoş yapmışlar hepsini.

bence netten çek izle, sırasına göre izlemek baya önemli.
bu kadar gay gördüğümüze değicek galiba, baya hareketlendi dizi.[signature][hline]fleş of folın encıls
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk bölümü çok beğenmiştim, dedim süper bi hikaye var karşımızda daha doğrusu olan hikaye çok iyi anlatılmakta
ikide eh dedim
dünküne iyicene eh dedim, vasatlaşmaya başladı

biraz toparlansın :)

bu arada emma thompson o evsiz kadın mı emin değilim ama dizinin sonunda görünüşlerine göre sırayla yazıyo isimleri.
orada iki kere emma thompson gördüm birincisi nurse için ikincisi de melek tabi ki[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

yok valla dünkü bölümü de izledim ama herhalde hikaye açmadı beni. bilumum atraksiyonlar ve bazı çekimler hoş ama nasıl desem, bana biraz zorlama gibi gelmeye başladı.. daha şimdiye kadar tek "hah işte hoşuma gitti" dediğim kısım ilk bölümün başında o hahamın konuşma yaptığı sahne. esasen orayla başlayınca bayağı ümitlenmiştim ama geri kalanı "bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete" havasında geçiyor..

neyse artık gelecek bölümde de açılmazsa açılacağı yok gibi bu dizinin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bu ne ya..bittimi şimdi??[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

abi dizinin güzelliği oyunculuklarla yada hikayeyle ilgili değil sadece.
Mükemmel bir kurgu var dizide, karakterlerin kesişmeleri süper uygulnmış. Ayrıca fantastik ama bi o kadar da gerçekçi, teatral ama bi o kadar da basit. Ne biliyim bi zıtlıklar silsilesi dizi. Bazen tiyatro izleyicisi gibi, bazen de bilimkurgu sineması izleyicisi gibi izliyorum
her ne kadar faget'lar tüylerimi ürpertse de onları anlamaya çalışıyorum. Hoşlanmayabiliriz ama nefret etmek gibi bi hakkımız olamaz. Durduk yere o kdr nefret doğamaz zaten, gizli bişeylerin dışa vurumu mazilerden bi yara falan gibi derin sebepleri olmalı gibi geliyo bana.
yada belki de ben fazla yumuşak kalpliyim bu laflar da acıma duygusunun dışavurumu :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe iyi ki yoldaydım da her şekilde kaçırdım.. zaten filmle ilgili seyirci eleştirilerine de baktım, beğenenden çok beğenmeyen olmuş. ödülle şişirilmiş bir dizi, çekimler vs hoş ama gerisi boş..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 12 Kasım 2004 09:54 tarihinde demiş ki:
ehe iyi ki yoldaydım da her şekilde kaçırdım.. zaten filmle ilgili seyirci eleştirilerine de baktım, beğenenden çok beğenmeyen olmuş. ödülle şişirilmiş bir dizi, çekimler vs hoş ama gerisi boş..

+1 +1 +1 ...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...