Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Her yerinden ibne çıkıyor dizinin. Amerikalıların hepsi gay?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 benim radyo programına denk geliyor ya, geçen hafta tekrarını da kaçırdım. sadece ilk bölümü izleyebildim. gene olarak nasıl buluyorsunuz, tekrarını izlemeye çalışayım mı? ilk bölümü pek açmadı da doğrusu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 her bölümü izledikçe daha bi bütün oluyor daha bi güzelleşiyor ilk bölümü hiç sevmedim 2 idare bugünkü süperdi, fantastik oldu iyicene ama çook hoş yapmışlar hepsini. bence netten çek izle, sırasına göre izlemek baya önemli. bu kadar gay gördüğümüze değicek galiba, baya hareketlendi dizi.[signature][hline]fleş of folın encıls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ben ilk bölümü çok beğenmiştim, dedim süper bi hikaye var karşımızda daha doğrusu olan hikaye çok iyi anlatılmakta ikide eh dedim dünküne iyicene eh dedim, vasatlaşmaya başladı biraz toparlansın :) bu arada emma thompson o evsiz kadın mı emin değilim ama dizinin sonunda görünüşlerine göre sırayla yazıyo isimleri. orada iki kere emma thompson gördüm birincisi nurse için ikincisi de melek tabi ki[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 öyle de cimri bi dizi yani, gayliği homoseksüellikle sınırlı diil her oyuncuya 2 rol ohh kebap.. :P[signature][hline]fleş of folın encıls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 dün izledim iki gay bir top,bir delirmiş antartikalı kadın vardı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yok valla dünkü bölümü de izledim ama herhalde hikaye açmadı beni. bilumum atraksiyonlar ve bazı çekimler hoş ama nasıl desem, bana biraz zorlama gibi gelmeye başladı.. daha şimdiye kadar tek "hah işte hoşuma gitti" dediğim kısım ilk bölümün başında o hahamın konuşma yaptığı sahne. esasen orayla başlayınca bayağı ümitlenmiştim ama geri kalanı "bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete" havasında geçiyor.. neyse artık gelecek bölümde de açılmazsa açılacağı yok gibi bu dizinin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 harika bri dizi ya simdi de yeni sezon olarak yumulmaya basladim torrentden :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Great work begins.. Telaşa gerek yok.. Daa yeni başlıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bir bölümü kestiler ya ben tahmin ediyorum yinede (: ahah[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bu ne ya..bittimi şimdi??[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sonunu da izledim, beklenti içindeydim ancak yeni bişiy çıkmadı senaryo adına tam anlamıyla gaylik manifestosu[signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 abi dizinin güzelliği oyunculuklarla yada hikayeyle ilgili değil sadece. Mükemmel bir kurgu var dizide, karakterlerin kesişmeleri süper uygulnmış. Ayrıca fantastik ama bi o kadar da gerçekçi, teatral ama bi o kadar da basit. Ne biliyim bi zıtlıklar silsilesi dizi. Bazen tiyatro izleyicisi gibi, bazen de bilimkurgu sineması izleyicisi gibi izliyorum her ne kadar faget'lar tüylerimi ürpertse de onları anlamaya çalışıyorum. Hoşlanmayabiliriz ama nefret etmek gibi bi hakkımız olamaz. Durduk yere o kdr nefret doğamaz zaten, gizli bişeylerin dışa vurumu mazilerden bi yara falan gibi derin sebepleri olmalı gibi geliyo bana. yada belki de ben fazla yumuşak kalpliyim bu laflar da acıma duygusunun dışavurumu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ehe iyi ki yoldaydım da her şekilde kaçırdım.. zaten filmle ilgili seyirci eleştirilerine de baktım, beğenenden çok beğenmeyen olmuş. ödülle şişirilmiş bir dizi, çekimler vs hoş ama gerisi boş..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Sam, 12 Kasım 2004 09:54 tarihinde demiş ki: ehe iyi ki yoldaydım da her şekilde kaçırdım.. zaten filmle ilgili seyirci eleştirilerine de baktım, beğenenden çok beğenmeyen olmuş. ödülle şişirilmiş bir dizi, çekimler vs hoş ama gerisi boş.. +1 +1 +1 ...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 DVDsini alıp izledim geçen, çok iyiydi. Herkes izlemeli, özellikle homofobik arkadaşlarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar