Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angels in America

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

said:
-MrBomb-, 07 Ekim 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
...dizideki bu hilkat garibelerini iğrenmeden izleyebileniniz de warsa helal olsun ona

cevabı bir sonraki cümlede var zaten :D
gay ve aidslileri toptan yakalım olmazsa? :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

benıde baydı ama fena degıl yanı her karakterın temsıl ettıgı bır olay var mısal alpacıno korkunc guclu ve amerıkadakı bozulmayı sımgelıyen bır avukatı oynuyor ve homolugu zayıflık olarak gordugu ıcın dısa vurmuyor fılan ılk bolume gore guzeldı ılk bolumler hep suxxor olur zaten[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

mrbomb .. gercekten cok komiksin .. al pacino yu bi kalemde sildiine göre. artık başına bişi mi geldi, homolardan cok mu çektin ..nedr ki sende bu kadar nefret uyandıran..
ayrıca yamuk karakter ne demek bi zahmet onu da açıklayıver.. aıdsli ler mi homolar mı..karakterin yamuğu mu olur.. fln filan..
Sosyal ağlarda paylaş

driftintosin onlardan nefret etmem için onlardan çok çekmiş olmam gerekmez ki zaten onlarla hayatım boyunca muhattab bile olmadığım için çok çekmiş de olamam. bende nefret uyandıran onların doğanın kanunlarından en önemlisine karşı olan aykırılıkları: cinsiyet
kendi fikirlerimi yaratabilicek yaşa geldiğimden beridir bu anormallerden nefret ettim, ömrüm billah da nefret edicem
bu düşüncemi kimse sorgulayamaz, kimse böle düşündüğüm için beni suçlayamaz. çünkü sorgulanması gereken ben deil bu bahsi geçen sorunlu insanlardır, anormal olan benim düşüncem deil onların kendisidir.
sakın insan ayıran biri olduğumu falan düşünmeyin alakam yoktur öle şeylerle. sadece bu durumda böledir düşüncem.

yamuk karakterden kastım da yine bu sorunlu insanlardı bu arada

hadi bakalım burda ne kadar kişiden tepki toplicaz acaba. insan ayrımcı, faşist, sayın sayın çekinmeyin. ama tekrar ediyorum alakam yoktur böle işlerle.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

e ayırmam demişsin de ayırmışsın yani yine de.. :-p

sonuçta insanların kendini etkileyen seçimleri beni alkadar etmez, ha beğenmem, etmem de yani nefret etmeyi gerektirecek birşey göremiyorum. doğaya aykırı vs vs ise de zaten çocukları olmayacak, onlarda bitiyor iş, bize giren çıkan da yok, eee? :)

ileride hakaret ya dalga geçme aracı olarak da kullanımının kalkacağını sanıyorum onları tanımlayan kelimelerin, yine insanların kendi seçimi olup da başkalarını kötü şekilde etkileyen daha bir sürü kavram varken gelip de bunlara takılmayı ancak insanoğlunun çözemediği sorunlarından kaçıp başkasının sorununu yüzüne vurmak olarak tanımlayabiliyorum..

yanımda sigara içip de bana duman yutturan birisi bana kalırsa yanımda sakince oturan bir eşcinselden daha zararlı bir insandır, hem bana hem de doğaya karşı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

dizi zaten 6 bolum mu neymis ben begendim diziyi daha ilk bolumunden diziyi kotuleyici seyler soylemek cok yanlis daha 5 saatlik bir bolum daha var..yani olayi sole ozetlemek gerekirse sizin yaptiginiz normal bir film(100 dk) bunun 15 dk sini izleyip bu film ne kadar igrenc demeye benzemis verilen oduller ole opucukle verilmiyor heralde bi juri falan vardir baya bir dizi arasindan secilmistir biraz dusunun yani juri de ole sokktan toplama adam lar degildir uzman kisilerdir neyse yani son olarak ben sole dusunuyorum bir film ya da diziye atiyorum 6 oskar veya 11 odul veriliyorsa ve ben bu filmi begenmemissem Heralde filmi anlamadim diye dusunurum ama sanki dizi izlemede uzman kisilermissiniz gibi 11 odul alan dizye igrenc bir dizi demek biraz agir kaciyor
Sosyal ağlarda paylaş

aşık şekspir 55 dalda ödül aldı ama öyle bir film değildi, bence öpücükle veriliyor ödüller.. :) hatta bu diziyi öyle bir öpmüşler ki dizinin konusu tatile florida'ya giden melekler iken hastalık kapan eşcinsellere dönüşmüş.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 08 Ekim 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
driftintosin onlardan nefret etmem için onlardan çok çekmiş olmam gerekmez ki zaten onlarla hayatım boyunca muhattab bile olmadığım için çok çekmiş de olamam. bende nefret uyandıran onların doğanın kanunlarından en önemlisine karşı olan aykırılıkları: cinsiyet
kendi fikirlerimi yaratabilicek yaşa geldiğimden beridir bu anormallerden nefret ettim, ömrüm billah da nefret edicem
bu düşüncemi kimse sorgulayamaz, kimse böle düşündüğüm için beni suçlayamaz. çünkü sorgulanması gereken ben deil bu bahsi geçen sorunlu insanlardır, anormal olan benim düşüncem deil onların kendisidir.
sakın insan ayıran biri olduğumu falan düşünmeyin alakam yoktur öle şeylerle. sadece bu durumda böledir düşüncem.

yamuk karakterden kastım da yine bu sorunlu insanlardı bu arada

hadi bakalım burda ne kadar kişiden tepki toplicaz acaba. insan ayrımcı, faşist, sayın sayın çekinmeyin. ama tekrar ediyorum alakam yoktur böle işlerle.

Tamam da AlPaçino'nun suçu ne!
Sosyal ağlarda paylaş

mr bomb .. seni tabi kimse suçlayamaz seçimlerinden dolayı.. sahsen ben sana insanlar arasında ayrım yapan , faşist gibilerinden derin anlamlı laflar da edemem seni tanımadan . ama bu insanlara karsı cok önyargılı bi, tavır sergilediinin de farkında olmalısın .. onlar ööle yaratıldılar..kendi tercihleri diil yani . sonuçta yatıp kalkıp halimize şükretmeliyiz ..sen de onlar gibi olabilirdin pekala ..
bu arada meryl streep ilk dizide yok sanıodum .. meersem haham rolündeymiş..cok büyük dumur yaşadım.. hayranlıım kat be kat arttı..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 08 Ekim 2004 17:11 tarihinde demiş ki:
EE ne yapalım beğenmediğimiz halde süperdi mi diyelim. İlk bölümü güzel değildi işte.

hayir begenmeyebilirsin ama igrenc.. bu ne lan bole?!?! gibi tepkiler de verilmez sonucta odul almis okadar onu diyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi de su homo luk konusuna bi aciklik getirmek gerekiyor..

gay homo (herneyse) olmak insanin kendi tercihi degildir kucuk yastan itibaren hormonlardaki bozukluklar nedeniyle erkegin kendini kiz zanetmesi ya da tam tersi kizin kendini erkek zannetmesi durumunda olabilir..yani bu turde insanlari insandan saymamak onlari asagilamak igrenmek tamamen igrencliktir..neden diye sorarsaniz bi insanin hormonlarinda veya genlerinde bozukluk odugunda fiziksel ya da zihinsel ozurlu olabiliyor..yani onlara kotu bi sey soylemek zihinsel veya fiziksel ozur lu birine kotu soz soylemekle ayni seydir..

yani o adamlar aaa bugun canim sıkıldı bu kadinlar artik zevk vermiyor ben en iisi homo olayim demiyor zaten icinde olan bisi bu kendi tercihleri degil..kendi terchleri olmayan bisi icinde yargilanamazlar..
Sosyal ağlarda paylaş

bi diziyle ilgili konu başlığını berbat etmek istemiyorum ama karşıt argümanlar öne sürdüğünüz için cwp wermek zorunda kalıyorum.
hangi insan ewladının karşı cinsi we karşı cinsin cinsel organını arzulamaması mümkündür? hatta sadece insan mı bütün canlılar için mümkün deil ki bu. bana kalırsa hormon mormon hikaye sadece bu sorunlu insanların karaktersizliklerinden, iradesizliklerinden kaynaklanıyo bu olay. mesela adam aslında yamuk deil, ama hareketleri weya mesela konuşması dier hemcinslerinden biraz farklı. arkadaş çewresinden biraz soyutlanıyo bu adam. ardından yamuk insan modelini örnek almaya başlıyo. "ulan madem dier insanlar beni bunlara benzediğim için soyutluyo, demek ki ben cidden oraya aitim" diyip onlar gibi oluyo. şimdi bu karaktersizlik we iradesizlik deildir de nedir? bu insanlar sorunlu yani bunun başka bi açıklaması yok

diziyle ilgili konu başlığını bu konuyla meşgul ettiğim için tekrar pardon[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay 20. yüzyılda çıkmış, "hadi ben de yamuk insanlara özeneyim" diye moda gibi başlamış bir olay değil ki. yüzyıllar öncesinde, öğrenilirse cezasının ölüm olduğu zamanlarda da var. o zaman da mı özentilikten yapıyorlarmış kelle pahasına? :)

bu senin dediğin kadar basit olmadığı belli ama sadece hormon dengesizliği vb'den mi yoksa tümüyle kişinin kendi tercihinden mi kaynaklandığı henüz tam olarak açıklanabilmiş değil. öyle olduğu kesinleşseydi o zaman zaten hastalık olarak kabul edilir tedavisi aranmaya başlanırdı ki böyle birşey de yok ortada.. hiçbir otoritenin "aha bu olay şundan ileri geliyor" diyebildiğini görmedim daha, ortada sebebi belli olmayan bir kavram için böyle varsayımlarla nefrete yönelmek afaki bir tutum olur ancak..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

lise 1deyken ya saglık yada biyoloji kitabında okumustum.
"aile kız cocuk istiyorsa fakat cocuk erkek dogarsa, cocuk kucukken cocuga kız elbiseleri vs giydirilirse ilerde cinsel sapkınlıga yol açabilir." tam bu ifade degil ama buna benzer birşeydi :)[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Sosyal ağlarda paylaş

off bu bölüm baya iyiydi.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...