SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Merhaba Arkadaşlar, Şimdi birkaç ay kotalı bir internette takılmak zorundayım, normalde hiçbişey yapmasam 30gb aylık yiyor download. Az video az film izlemek falan bunları azaltabileceğim şeyler fakat benim merak ettiğim şu; Websitelerini parti parti yükleyebileceğim veyahutta başta resimleri yükleme ben üzerine tıklarsam yükle gibi bir çözüm var mı ? Veya aklıma gelmeyen fakat sizin şöyle yaparsan iyi olabilir diyebileceğiniz bir çözümünüz varsa çok sevinirim paylaşırsanız. Kolay Gelsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 gençleri şu hale düşürenler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 gidiceğim yerde net yok vınn tarzı takılıcam ondan yardımcı olabilirseniz faturayla savaşmayalım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 FaturYla değil kendinle savaşırsın 128 kba düşüyor kota bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 chrome://chrome/settings/content plugin, java, hatta image gibi şeyleri kapatabilirsin. sağ tıklayarak çalıştırmak istediğinde açarsın videoları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Opera Turbo epey kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 opera turbo demeye gelmiştim, neyse ki denmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yıl olmuş 2012, hala kota derdimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Opera Turbo olayına gir. Artı, bilgisayara bir firewall yükle (Mac için Little Snitch gibi), sadece istediğin uygulamaların internete çıkmasına izin ver, gerisini reddet. Böylece atıyorum Chrome, mesene, Steam internete rahatça çıkarken, ABÜE FİLAŞ PİLAYER GÜNCELLEYİM Mİ diyen o pencereler 'internet bağlantısı yok' der, kotadan yiyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 o vınn'da falan hem download hem de upload toplanıyor kota için 15 günde 90 lira para girmişti bana yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 opera turboyu kullanmaya başladım, windows firewall üzerinden bloklamayı denedim fakat yemiyor gibi. Açık bir şekilde steami kaldırdım firewall üzerinden fakat hala bağlanabiliyor. Varmıdır pc için önerileriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar