Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikir verin,akıl verin ama para vermeyin

maesselam

Öne çıkan mesajlar

şimdi arkadaşlar,aracım 2008 model vito,ağır şartlar da,ailecek,dağ bayır demeden 4 senedir kullanıyoruz,1 kuruş dahi masraf yapmadım.araç 130 bin de,şehir içinde 40-45 kuruş arası yakıyor.gayet ideal ve memnunum yani,bi 5 sene daha binerim çünkü alıp satma gibi bir huyum yok şükür.

benim sorunum şu ki,garaj da yatan 2000 yılında aldığım lüks aracım daha 200bin km yeni oldu ama fiyatı da 45-50 bin lere kadar indi :D o zamanlar verdiğim parayı sormayın dalga geçersiniz.hiç kullanmadığım için eşim bu arabayı ben kullanmam gemi gibi,satalım yerine ufak bir araba alalım diyor.aklında ki araç ta fiorino otomatik sizce bu araç nasıldır,az yakan çok kaçan fiyatı da 20-30 bin aralığında olacak hatta daha da düşüreyim 15 bin 30 bin bandın da olacak bir araç arıyoruz,tavsiyelerinizi bekler,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper önerilerinizi again again bekleriz efenim hayırlı akşamlar...
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

200 bin km yeni oldu derken, kaç milyon km yol yapmayı planlıyordun abi :)

roketim aracın önünde yıldız olunca 1 milyon yapası geliyor insanın haliyle:D 200bin yapıp da yaptığım masraflar sadece yağ,su,filtre,2 kere vantilatör kayışı değiştim,1 kere gergi kütüğü değiştim o kadar.

vantilatör kayışı 50'şer liradan 100 lira

gergi kütüğü 100 lira desen (3 sene oldu hatırlamıyorum:D)

birde prins lpg kiti taktırmıştım 1400 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam 2005'di galiba

o kadar sadece:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...