maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 şimdi arkadaşlar,aracım 2008 model vito,ağır şartlar da,ailecek,dağ bayır demeden 4 senedir kullanıyoruz,1 kuruş dahi masraf yapmadım.araç 130 bin de,şehir içinde 40-45 kuruş arası yakıyor.gayet ideal ve memnunum yani,bi 5 sene daha binerim çünkü alıp satma gibi bir huyum yok şükür. benim sorunum şu ki,garaj da yatan 2000 yılında aldığım lüks aracım daha 200bin km yeni oldu ama fiyatı da 45-50 bin lere kadar indi :D o zamanlar verdiğim parayı sormayın dalga geçersiniz.hiç kullanmadığım için eşim bu arabayı ben kullanmam gemi gibi,satalım yerine ufak bir araba alalım diyor.aklında ki araç ta fiorino otomatik sizce bu araç nasıldır,az yakan çok kaçan fiyatı da 20-30 bin aralığında olacak hatta daha da düşüreyim 15 bin 30 bin bandın da olacak bir araç arıyoruz,tavsiyelerinizi bekler,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper önerilerinizi again again bekleriz efenim hayırlı akşamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 200 bin km yeni oldu derken, kaç milyon km yol yapmayı planlıyordun abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 "roket adam" said: 200 bin km yeni oldu derken, kaç milyon km yol yapmayı planlıyordun abi :) roketim aracın önünde yıldız olunca 1 milyon yapası geliyor insanın haliyle:D 200bin yapıp da yaptığım masraflar sadece yağ,su,filtre,2 kere vantilatör kayışı değiştim,1 kere gergi kütüğü değiştim o kadar. vantilatör kayışı 50'şer liradan 100 lira gergi kütüğü 100 lira desen (3 sene oldu hatırlamıyorum:D) birde prins lpg kiti taktırmıştım 1400 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam 2005'di galiba o kadar sadece:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 fiorino ne ya ufak bisey alın ama dandik sirket arabalarından almayın ne bilim micra falan alın fiorino ne ya ilac mumessili gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yıldız derken mersedes mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yok converse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yok as 900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yok maybach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 lüks önünde yıldız olan araç hmm çok gizemli lan araç ne olumm? merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 cl dir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Red said: cl dir kesin o kadar zengin değilim red oğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 merc, spor ve gemi diyince bi tek cl var. sl gemi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 cl 500 dür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Fiorino var bende. Garajda yatan her ne ise onu kullanin. Daha da bisi demeye gerek yok sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 palio al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Esh said: Fiorino var bende. Garajda yatan her ne ise onu kullanin. Daha da bisi demeye gerek yok sanirim Abi hanım istemiyor yahu.tutturmuş fiorino al dio..sevmesem alirizda.çocuklarımın anası evimin kadını ışte ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 O zaman alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bi kadinin hafif ticari arac isteyecegi, hatta bunlar icinden gidip fiorino isteyecegini hayal edemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mor renklilik var ya o abi.renginde iğrenç ama ucuz ışte :) bide az yakıo galiba araştırdım da , o aracın neresi ticari yahu mantık olarak? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 maesselam said: ufak bir araba otomatik az yakan çok kaçan fiyatı da 20-30 bin aralığında http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2009/08/suzuki-swift-sport-blue-blur-630.jpg Hastasi olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Esh said: Fiorino var bende. Garajda yatan her ne ise onu kullanin. Daha da bisi demeye gerek yok sanirim fiorino ticaretin yakısıklısı deil mi lan eauheahuhua ticari mi aldın yankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Fiorino yu alali 1.5 sene oldu. Ondan sonra butun arabalar rolls royce gibi geliyo. Hani is goruyo hakkini yemeyelim ama mersodan sonra kalpleri kirar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 benim iş arabası da fiorino şantiye şantiye gezdiriyorum bes para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Selam, KHaRoN said: bi kadinin hafif ticari arac isteyecegi, hatta bunlar icinden gidip fiorino isteyecegini hayal edemezdim. Kilit vururum ben bu konuya! O derece :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar