Katibim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 hadi bakalım patiler kahvaltı yapıyormusunuz görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 her sabah fırına giderim, bazen zeytinli açma bazen simit alırım gelirim, bi güzel hazırlarım ne yiceksem. south park açarım, bi yandan yerim bi yandan gülerim aslında eski düzenimde çay oluyordu bi de ama koltuktayım artık çay zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 abi ne oluyor size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dasaaa said: abi ne oluyor size? abi şimdinin modası bu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mc donalds kahvaltısıyla bütün günüm bok gibi geçiyor bi anca ordan defolup gitmekle uğraşıyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 uyurken neler yazılmış nette diye bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dasaaa said: abi ne oluyor size? yhaa ^^ zaten kişisel konusu bu bariz, çok konuşma da yolla bu tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ahah topic'e sahip çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 "Birşey yaparken neyle meşgul oluyorsunuz" diye bir soru kalıbı ve bunun konu başlığı olması utanç verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ofise giderken börekçiye uğrar kır pidesi alır balkona çöker çayla götürürüm. O esnada da karşı binadaki mimarlık ofisindeki sarışını dikizlerim. Hoş hatun vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dasaaa said: abi ne oluyor size? Bu aralar herkes farklı şeylerle meşgul oluyor. Sevişirken neyle meşgul oluyorsunuz diye bir topic bekliyorum senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 size ne ne yaptigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 samaella said: dasaaa said: abi ne oluyor size? Bu aralar herkes farklı şeylerle meşgul oluyor. Sevişirken neyle meşgul oluyorsunuz diye bir topic bekliyorum senden. her türlü memeye bakıyordur. her pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Forumu anketorler basmis. Cevaplamayin. Reklamlarla ugrasacagiz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 "bilgisayarımın başında yiyorum" seçeneği aradım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 zeytinin olduğu yerde 2 dakikadan fazla durmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 İsmi lazım değil kimi muhabbet siteleri tadında topicler görmek üzücü. Ha sana ne diyebilir topic sahibi, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 valla en büyük derdim çayımın sıcaklığı. çayım sıcakken masadaki herşeyin tadı farklı oluyor. çay soğumaya yüz tuttuğu vakit fondip yapıp yenisini doldururum, soğuk çaydan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 pati ye girmeden kahvaltı yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dh'den bu tür başlıklar açan liselilerden kaçtık buraya sığındık. ama burdada moda olmuş görünüyo yemek yerken sıçarken vsvsvs yakında tipim nasıl konuları bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 irfan değirmenci izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Onemli olan kahvalti sirasinda ne yaptiginiz degil, sonrasinda ne yaptiginizdir. Disleri fircaliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 erdalz said: dh'den bu tür başlıklar açan liselilerden kaçtık buraya sığındık. ama burdada moda olmuş görünüyo yemek yerken sıçarken vsvsvs yakında tipim nasıl konuları bekliyom Merhabayın - 5 hafta önce SA age of conanı araştırırken rastladım bu foruma, cidden çok fazla yazı var oyun hakkında, yalnız turuncu renk çok cırtlak değilmi yani çok kuvvetli biraz soluk olaymış dh gibi by erdalz - Yeni Gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ahahaha olm psikopatmısınız,ben de mbclubtr'den geldim şimdi herkesin kirli çamaşırlarını mı dökcez ahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar