spurdo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 para boşamı gitti oyun iniyor 16 gb malum. şöyle rahat bir oyun arıyorum arada sağlam pvp si olsun,wowda pvpnin tadına varamadım hep bişey op oldu taa 2006 dan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 baya kötü, ama paranı geri veriolarmış öle bişey çıktıydı bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 neyse 80 tlye aldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 şuan en iyi pvpye sahip oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 qq more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 aga kasma falan nasıl böyle ingilizce bilmeyen biri çinli gibi oynasa zevklimi event quest falan arada bi girsem yeter world pvp atıp iki üç adam pataklasam ondan sonra cs go dota 2 falan akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 güzel gw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 16 gb zahmet edip indirme mail at paranı iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 güzel ya oyun tek sıkıntısı level 80 e gelince naapıcam lan ben diip bırakabilirsin ama oyna 1 level 80 e kadar kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bıde oyuna her patch geldimi aç bak takıl free to patch oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mortis said: güzel ya oyun tek sıkıntısı level 80 e gelince naapıcam lan ben diip bırakabilirsin ama oyna 1 level 80 e kadar kesinlikle. pvp falan yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 amaçsız pvp var eğlencelik, ha bütün oyunlar amaçsız ama burda oyun içinde de bir amacın yok öle takılıosun pvp yaptım diyip çıkıosun sana bi katkısı olmuo rpg yönünden karakter gelişimi yönünden böle serverında ki en tasaklı savaçı felan olamıosun dövdügün adam yediği dayakla kalmıo 15sn sonra spawn olup gelio felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 kasma falan yok, questler güzel olmaya çalışınılmış. Aslında fena değiller. Ama bi yerden sonra yeni büyü falan filan eklenmiyor sana ( büyüler kullandığın silah kombinasyonlarıyla farklılaşıyor, ve sen kullandıkça açılıyorlar ama bi lvl 15 ten sonra falan yeni bişi yok, anca 2-3 ufak şey geliyor işte) ha yok vaktim var mekan falan göreyim dersen takılırsın 80 e kadar. grafikler kötü, çok keskin. pvp var, direk atlayabiliosun, da zevkli değil sonuçta instanced pvp. sıradan 3rd person viewlı just another mmo mmo değilde işte counter strike ın 3rd person hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ya Wowdaki Alterac Valley, WAR'daki RVR ne ise Guild Wars daki WvW de o kapış kapış orayı burayıele geçir sevin, xp puan ıvır zıvır al sonra başka adamlar gelsin onlar geçirsin vs back and forth takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Benim GW2 acc. duruyor kenarda ona vereceğin parayla The WarZ alsan daha çok eğlenirsin eğer pvp ve loot olayını seviyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Grafikler kötü denmiş alakası yok bence oyunun grafikleri en güzel yanı + camera fixde geldi şimdi 10 numara oldu mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mosquito said: Benim GW2 acc. duruyor kenarda ona vereceğin parayla The WarZ alsan daha çok eğlenirsin eğer pvp ve loot olayını seviyorsan. kantır var fps zombi falan sarmaz mmo lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 wow oynıcan ozmn sen gw2de sana gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 valla warz vidyolarını ızlıorm su anda da gw2 den daha cok mmo emın ol. mmoların cogu mmo dııl artık, wowda diil ciddi pve yapmıosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 sapla samanı çiftleştirdiniz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 şuana kadar theme park mmoların hiçbiri mmo sayılmaz ki o havaya yakalayan bir tek eve vardı oyunu oynayan bütün oyuncuların etkileşim halinde olduğu tek server vs. Warz güzel her geçen günde fıyatı düşüo ne hikmetse adamlar release yakın freetoplaymı yapcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 aga wow baydı en son ciddi oynadığımda 2007 miydi neydi illidan server first aldık hatta Aerie Peak tı server clanda AeoN galiba bana bol pvpli bi mmo lazım böyle kınayt vb gibi. dayz zart zurt sarmaz,öyle şeylerde kantır bir numara ne cod ne bf yalan alayı. moba olarakta dota 2 var mis gibi bi mmom eksik valla hayatım tamamlancak başka mmo bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 eve online sandbox zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 knightdaki pvp hiçbiyerde yok bundan sonra ne oynasan seni kesmez sen bir nevi mmo pvplerinin nirvanasına ulaşmışın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar