Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 "öff saat ne be slk" diyen arkadaşlar, saate bile muhalefet olunur mu laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 5k ya saat ne lan? nasanın bilgisayarına kumandası var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 walla yengenizde saat takmam arzusunda ama çok ağırlık lan kolda sağa sola çarğıyorum elimi yıkarken cıkarmayı unutuyorum felna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ben de takmıyorum marjinalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 36 bin liraya rolex saat görmüstüm ya 6 sene önce 5k iyi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 o saati sana bana yapmıyor zaten adamlar. Amerikan tarzı "fuck you, that's why" ve "Because we can" kafasında yapmış da olabilirler. Bizim bilmediğimiz ama dünyayı paso gezen işlere sahip adamlar da olabilir. Ya da en basidi, sürekli doğu - batı Amerika uçan adamlar da olabilir. hatta onlar da verecekleri paraya acımıyor da olabilir. Zenginin malı yine züğürtün çenesini yoruyor. edit: 5000 dolar olan saate laf eden arkadaşlar en ucuz modelinin tanesi 100.000+ dolar/euro olan markalarda ragequit atacak galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 her gun kıta değiştiren en az 50bin insan vardır iş nedeniyle haftada bir bile demiyorum her gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Fistan said: her gun kıta değiştiren en az 50bin insan vardır iş nedeniyle haftada bir bile demiyorum her gun o 50k insanın seiko marka saat takabileceğini hiç düşünmüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 niye takamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 durmadan seyahat edenler genellikle yüksek mevki insanları, 5k lık saat takmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yok ne alakası var yuksek mevkiyle adam dosya evrak falan tasiyor, ne bilim ufak görüsmeler, anlasma detaylari vs. yemek falan yemeceli danismanlar, burokratik islemler vs. vekaleten yardiriyolar saga sola sen yuksek mevki olsan her gun seyahat eder misin tamamen hammallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aslında yüksek mevki yanlış oldu, yüksek maaş diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 tamam da saat öyle 1 tane alırsın butun sene kolundan cıkarmazsın bisey degil ki adamın 150 tane saati olabilir 3 gün bunu takar 5 gun baskasını takar artık giydikleriyle falan da degistirebilir arada 5k dolar da ucuz degil bu taraftan bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Selam, Seiko daha yeni yapmış olabilir ama yanılmıyorsam geçen sene Citizen eco-drive bir modelinde bu özellik vardı. Hatta ışık ile enerji konseptini kullanan firma da yine Citizen değil miydi?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Şahsen çok da gerekli bir saat olmadığına inanıyorum. Sürekli yurt dışına seyahat eden çoğu kişinin asistanı olur, gittiği yerde onu karşılayacak biri olur vsvs zamanı ögrenmek için bu saati kullanmaz ve ayarlamalarının çoğunuda cep telefonundan halleder. Zaman için kullanılmıcaksa geriye bir tek şıklık güzel durması kalıyor, 5k dolar ucuz bişi değil sonuçta çok daha şık saatler var. Tabi beğeni herkese göre değişir, bi saate o kadar para vericeksem u-boat tercih ederim şahsen. Yada 4 5 tane replica saat alırım o gün giydiğime göre değişik değişik kullanırım. Ama bana görede saat olmazsa olmazdır 7x24 kullanırım. *Urwerk in çok acaip saatleri var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Saat saat dediniz takasım geldi bugun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Erkek adamsın takacaksın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 saatsiz erkek = memesiz kadin = balkonsuz ev /summon dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sene 2012 hala saat takmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Saat herseyden ote pratikdir ,cepten cikartma gibi dert yoktur, guzel durur, sarji bitmesi gibi bir durum yoktur, pili bitsede cok uzun surer, karsinizdakinin hediye almasini kolaylastirir karsinizdakini de dusunur, yardim severdir, kronometreli ise can sikintisini giderir, 2 3 kisi ayni anda oyun oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 saat erkeğin aksesuarı be ayrıca bozulmadıktan sonra bende önemsemiyorum içindekini(sonuçta önemli olan tipi ve kasanın sağlamlığı) ama saat fetişleri seiko'ya tapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 saat fetişistinin seiko'ya tapması, ne bileyim burun fetişi, kulak fetişi gibi bişi olsa gerek. yahu bi sürü baba marka var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 saat dedigin mekanik olur. quartz saatin iyisi olsa kac yazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Patek Phillippe, para biriktiriyorum alacam birgün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 turbillion alalim sana Kharon bi 10k varsa boşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar