miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Yeni konu açmak istemedim o yüzden hortlattım.Sugru diye hamur yapıştırıcı aldım macbook kablosunu tamir için,inanılmaz sağlam birşey tavsıye ederim.oyun hamuru gibi,sekıl verdıkten 30 dakıka sonra sertleşiyor ve 24 saat sonra son halini alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Black-ice said: en iyi yapıştırıcı da budur. http://online.bauhaus.com.tr/Content/Uploads/ProductImages/5308/68a1eaa4567f4468a48b30349ad83979.jpg sabah sabah hortlatayım şu konuyu, baya ihtiyacım vardı bahçede yapıştırıcıya birden fazla yüzeyde 5-6 tane değişik yapıştırıcı aldım plastik-ahşap-inşaat işi yapışkan lazım diye. bu ürün net winner her türlü yüzeyde her türlü cisimi yapıştırıyor bildiğin beton görevi görüyor namussuz. ha şu var eldivensiz kullanılmayacak kadar akışkan ve bulaşıyor herşekilde. çok akışkan olduğu için tavan, duvar gibi yerlerde yapacaksanız altında muhakkak destek bişey koyun direk döktüğünüzün yarısını da yere dökersiniz :D yada bi yancı alıp "döktüğüm saniye sık pampa" yapın. ne diye hortlattım? lazım olursa bilin diye işte :D HAYIRLI SABAHLAR EFEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 locktite diyorum neden mi diyorum prototip yapımında bu parçayı çok kullandım. parça 90derece sıcaklıklar da fonksiyonel olarak görev aldı ve görevini yerine getirdi. Alacaksanız yanında muhakkak anında dondurucu sprey var alın sıkın anında çözüm. Uyarı dondurucu sprey çıktığında duman ve cazırda sesleri geliyor söylemeye gerek yok dumandan uzak durun. Birde eldivensiz çalışmayın benim gibi elleriniz paramparça oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 pattex ve türevlerini az çekmedik ünide ciğerlere. peh peh. sabaha karşı bi baş ağrısı ve mide bulantısı olurdu ama iyi yapıştırırdı namıssız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Fotodaki yapıştırıcıya bende tam puan veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 en güçlüsünü bilmiyorum ama peligom değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 hızlı yapıştırıcı iyidir hoştur ama uzun vadede aşınıp dökülür düşer. Ahşap ustaları çok kullanır çünkü yok mengene tutkalla uğraşmalarına gerek kalmaz. Ama bi sene sonra yapıştırılan süpürgelikler düşmeye başlar, Yapılan işin %5i yapıştırıcıya, ustaya göre bi süre sonra ayrılır. tecrübeyle sabit, özellikle akfix hızlı yapıştırıcı kullanıoduk. yani demem o ki, hızlı yapıştırıcıya o kadar da güvenmeyin. ahşap-metal, metal-metal, ahşap-ahşap için en iyi yapıştırıcı çivi diye satılanlardır. sallayınca içinde bissürü metal top (nemlenmeyi önleyici) ses çıkarır. ordan anlayabilirsiniz. https://apeltutkal.com/UrunImages/b/31122015121054473.jpg pattex alternatif :https://www.bauhaus.com.tr/pattex-pi600-montage-yapistiricisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar