Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ya abi bence çok mantıklı. mesela bir kemer sistemi olsa ayaktaki adamı mumya gibi sarsa. sadece oturan adam mı sabitlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Siz ayakta gidin valla ben uyuya uyuya uçmayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 istanbul ankara busines tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 uçaktan çok fena tırsıyorum ben ya = 3 defa binmek zorunda kaldım hayatımda 3üde adaydı zaten sdf yoksa onun yerine her türlü karayolu akar yollara öyle mal gibi baka baka giderim hatta kitap okumam tv izlemem müzik bile dinlemem uzun yolda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 imamizer said: olm benim böyle bi fikrim vardı ya!!! aha bak çizmiştim bile!! http://i.imgur.com/s8vAa.jpg iniş takımları niye açık? nasılsa yolcular veriyo gücü, bırak yorulsunlar diye mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 off teyzeler daha ucuz diye gider ayakta bileti alir, sonra yavrum cok yoruldum biraz oturiim diye gelir darlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ntv said: Ryanair CEO’su, “Uçakta bir kazanın olması durumunda, Allah aşkına kemer mi sizi koruyacak” dedi. ntv said: Ryanair CEO’su, “25 Euro'ya oturarak mı gidersin yoksa bir euroya ayakta mı diye sorsam, eminim ayakta gideceklerin sayısı daha fazla olur” dedi. valla iyi iyi, musluman bi turke benziyo bu adam, valla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 goldbären said: imamizer said: olm benim böyle bi fikrim vardı ya!!! aha bak çizmiştim bile!! http://i.imgur.com/s8vAa.jpg iniş takımları niye açık? nasılsa yolcular veriyo gücü, bırak yorulsunlar diye mi sdfs iyi yakaladin, inis takimlari acik olmasa mantikli bi proje cizimi olucakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Yahudilere yönelik bir soykırım denemesi daha, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 şaka maka, adam ya türk ya da ağır trol lol. tübülansa girdiğinde zıplayabiliosun falan yerinden öle bişe, ama aslında ayakta bağlanacak bişi olsa sıkıntı olmaz, hem destekte olur uyuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 kemer bildiğim kadarı ile düşüş sırasında değilde uçak sarsılırken yada acil inişte kafayı gözü bi yerlere çarpmayasın diye var diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 swh arada beyninizi kullanın. çok güzel bişi lan! düşünüyorsun falan böle.. "hmm dolmuş gibi demiyor bu" diyorsun. "ya bunu 3sene önce de söylemişlerdi. 2sene önce başvurularını yapmak için konseptler çıkartmışlardı" falan diyorsun. çünkü beyinin HATIRLAMA FONKSİYONU DA VAR! çok iyi bişi lan beyin. kullanın arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://aluatristonha.files.wordpress.com/2012/03/sofia-flying-telescope-airplane-door-open_21174_600x450.jpg KAPTAN ARKALAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ucak icinde daha cok yolcu daha cok el bagaji demek. Hali hazirda sigmiyorken daha kalabalik olursa nasil sigacak bagajlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 o hostesler de benle beraber koridorda olacaksa np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bu olayı 3-4 sene önce çıkardı adam, izin vermediler ama. hatta mba'de derste falan okuttular bize ryan air'ı 2 sene önce mesela... şimdi yeniden mi yapıcam diye kafaya koymuş. ilk sayfayı okudum sadece kemer memer demişiniz de, zaten ayakta olan yolcuda da kemer olacak sonuçta ahah, böle otobüs gibi mi olacağını sandınız :D 2 saatlik falan kısa yolculuklarda 200 euro yerine 20 euro vereceksem, gayet ayakta da uçarım açıkçası. ama daha uzun yolculuklarda baya sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bence olmaz, çok saçma. yeri geliyor, öyle acaip hava boşluklarına-türbülanslara giriliyor ki ayaktaki adamı kaskatı sabit tutacak bir yol bulmaları lazım, o da rahatsızlık verecektir yolcuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 BabacumMostors said: şakadır lan bu havayolu ceo'sunun türbülans diye bir şeyden haberdar olmadığını düşünmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 "möllöt övröpönön höryörönö öcözö öcöyö böz törköyödö pöhölöyö öcöyöz" diyen arkadaslar ryanair ile hic ucmadilar heralde. Öyle ucus, boardingi, sinif ayrimi, akla hayale sigmayacak herseyin ekstra olmasi, havaalanlarinin lokasyonlari, ucaklari, olmayan hizmeti olmaz olsun. Özbatman nuriogullari turizm bile ryanairdan iyidir lan, o derece kötu yani. "Ama ucuz" demeyin, 1 ay önceden alirsaniz thy'de anadolujette pegasusta ucuz zaten, otobusten ucuza bulunuyo hani. 3-5 gun kala ryanair'den ucuza bilet bulmakta zor. Ha planli programli sekilde "ucuza 1 saatlik ucus abi, nolcak" denirse tamam ozaman mantikli, ama turkiyedeki hic bi sirketle karsilastirilamayacak kadar kötu her bakimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar