souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 5 aylık olan kızımın totoşu artık yavru iken aldığım kum kabına sığımıyor ve sinirleniyor. Bu sebeple yenisini almaya karar verdim. Birçok model mevcut. Kapalı sistemler var dışarı koku vermesin diye. Tavsiyelerinize açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 camasir legeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 tek bir ürün var adını vermiyim sürekli mail spam yapıyorlar. tuvalet sistemi(!) adı altında. bence fazla üzerinde durmaya hiç gerek yok. koyacan leğeni .ıçacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 legen ya da tasima kutulari oluyor icinde kumu olan o da olur, hatta kapali oldugu icin etrafa taslar da sacilmaz. benim oglum hayattayken apartmanin en ust katindan asagi iner, bahceye yapar geri cikardi yukardi asansorle birini bekliyip ya da biz alinca. 1 sene olmus oleli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 benim mirruk da öyle. gittim bi kum kabı aldım, en kalitesinden kum aldım bi kere bile sıçmadı kedioğlukedi. ille 4 kat inip bahçeye yapıcak, sonra 2 kız kovalıycak. ondan sonra apartman kapısında dikilicek bi giren çıkan olursa gelip benim kapıya dayanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ne alırsan al o koku gitmiyor. En temizi bizim kedi gibi direk tuvalete yapmasını öğret :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Evet Abso'nun yol en iyisi, hayır böyle bir imkan varken başka bir şey neden arıyorsunuz ki zaten, ürünü bile çıkmış alıştırmak ve öğretmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 leğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Sifonu çekmeyi de öğretecem ama boşa çeker diye su parası sapıtır diye öğretmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar