roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Yeterince cloud bilgim, hevesim ve ilgim olsa cloud üzerinden bitcoin mining denemeye çalışacağım, ama şu sıralar sanırım zorluk iyicene arttığından feasible olmayacak gibi. Amazon Elastic Compute Cloud'da GPU Instance'lar var, nVidia Tesla ekran kartları bağlı. Saatlik 2 küsür dolar. Bunlardan birkaç on tane senkronize bir biçimde çalıştırıp yardırtsak, bi şey çıkar mı acaba. Gerçi tek akıllı ben miyim ya, illa ki birisi denemiştir. Neyse bulunsun. Olur da deneyip başarırsanız bi kola ısmarlarsınız. Ki kola da sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hala anlayabilmiş değilim. bitcoin'in değeri neyden kaynaklanıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Altinin niye degeri var ise o sebepten. Rezervleri kisitli, Bugun aldigin zaman yarin elinde patlamayacagini biliyosun. Aslinda 2.sini tam bilmiyosun o yuzden hayvani dalgalanmalar yasaniyor. Altin elektrigi cok iyi iletiyor veya cok guzel gozukuyo diye altin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Bitcoin ve Silkroad, yok artık ya.... Global Sermaye ne yapacağını şaşırdı. Hakikaten fesatlığın sınırı yok. Devlet regülasyonlarını alt etmek için ilginç bir yaklaşımla çıkmışlar bu sefer. İyi niyetle kullanılsa da genelde suç geliri aklama üstüne sitelerin değer belirlemesi kıllandırıcı değil mi? http://motherboard.vice.com/blog/the-silk-road-is-showing-cracks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 mmo örneğini veriyorum size en kolay öyle anlaşılır. wow u açarsın botu kurarsın sana gold farmlar. sonra gider o goldu satarsın. wow goldunun haliyle bi dolar karşılığı olur. bu fiyatı da talep belirler. bitcoin de aynı şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 şu bitcoin ve dijital para sistemleri ve geleceği ile ilgili bir tezimtrak yazmaya çalışsam diyorum lisans seviyesinde madenci var mı aranızda röportaj yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bbqcoin diye coin yapmışlar , du bakalım diye denedim , btc üzerinden kazanabileceğimin 10 katını falan kazandım. Gerçi şimdi farkettiler kazanılmıyo ama ıyıydı yani o an için :D Şimdi yeni coin çıktıkça takip ediyorum :D zaten az mhash ile mine yapıyorum bari yeni çıkanlardan ne çıkartabilirsem çıkartiim ki sonunda satabilirsem bazen çok abartı fiyatlara satılabiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 litecoin icin pool bilen var mi guvenilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 http://anonhq.com/eradiator-heat-home-free-almost-cloud/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Bunlar hep deney para birimleri. Aslında uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu şimdi gördüm, Microsoft'un paper'ı ilgimi çekti sabah mutlaka okucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 http://www.bbc.com/news/magazine-32816775 All computers produce heat, but computer servers produce a lot of heat - so much that it usually costs a fortune to cool them down. So why isn't this heat used instead to keep homes or offices warm? Actually, "nerd power" is already being tried out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 tudelft'den o proje hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 nerd power ya ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ajhsfdjahdlad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar