zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 anlik oluyor ama soyle bir durum var, BTC/USD uzerinden islem yapamiyorsun, once USD/SLL islemi yapip sonra BTC/SLL islemi yapman gerekiyor.o yuzden ben bir miktar SLL tutuyorum hesapta, ona gore islem yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 SLL ne oluyo peki? Neyin degeri onu anlamis degilim? Yani btc degeri oynar vs. onu anlarimda, biraz daha riskli 2. bi para degeri giriyosa araya. Direk Usd/btc yada eu/btc olsa iyiydi yav Bide burada en buyuk risk ne? Yani diyelimki 200 euro ile girdin. Enfazla paranin degeri duser yari fiyatina satarsin vs. gibi bi mevzumu? Yoksa tamamen sicma sansida varmi? (Detaylari okumaya usendim) https://bitcoin-24.com/ söyle biyer var mesela sicmislar :D aslinda sicmislarmii yoksa milletin parasinin ustunemi yatmislar tartisilir tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 https://bips.me/ surasi iyiymis bide baya, belki burayi dusunebilirim ben direk bitcoin uzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 SLL second life'in para birimi anladigim kadariyla bu site ilk once Second life icin kurulmus, sonra diger virtual currencyler ile de calismaya baslamis. Iki buyuk risk var, biri wallet olarak kullandigin araci site paranin uzerine yatabilir (ben kendi bilgisayarimda wallet kullaniyorum) Digeri de, $200 dan 1 anda $50'a kadar dusebilir (daha once oldu ama geri yukseldi) sonra da yukselmeyebilir :) bips'i denedim ben, orada sevmedigim konu, pasaport ve fatura taratmami istediler, ben de bunlari yapmak istemiyorum acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 fatura neyin faturasi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ID proof istiyorlar, adina kayitli son 6 ay icinde gelmis bir fatura taramasi ile ID card taramasi istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Sdsaf adima hic fatura yok iyimi.. Neyse du bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 para çekme kolaylığı olarak şimdi hangi siteyi öneriyorsunuz? hiç withdraw olayına giren oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 imamizer said: para çekme kolaylığı olarak şimdi hangi siteyi öneriyorsunuz? hiç withdraw olayına giren oldu mu?virwoxdan cektim ben ancak sanirim id proof verip bips.me ile caliscam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Bugün bitcointalkta , 10 saat boş boş oturucağıma biri bir iş versin buradan çalışiim bitcoin karşılığında dedim, şirketin infosuna mail düştü elemanınız boyle boyle demiştir diye. Öeh. Kim bunun peşinden koşar ki? Bi de adamlar hem şirketimi bulmuş , hem adımı soyadımı bulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Yok artık ohahah Eee bişey oldu mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 E sildim bitcoinde ki yazıyı , spamdir spam dediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 kesin piyasası vardır seni ekarte etmek için yapmışlardır sdljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 3-5 bitcoin ayağına işimizden olucaz herifler yüzünden :D allahtan silinebilen editlenebilen bir durummuş :D burada bi noktadan sonra silemiyoruz da oyle olsa çok daha tatsız olabilirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://www.listentobitcoin.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Oha olaya bak gecmis olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Hayır işin pis tarafı bitcointalka giremez oldum korkudan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Elemaniniz bu sitede online! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 biraz saçmalık buluyorum, freelance iş alınmasının engellenmesini, şirket saatini boşuna harcamıyorsa istediğini yapar, act değil mentality yasağı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Freelance is aramak icin sirket zamanini kullaniyorsa hakli olabilirler ama, ne zaman post edildigine bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Aynen , boş vaktinde evinden gönderiyorsan , evinden freelance iş yapıyorsan kimse karışmaz kaldı ki zaten çeviri işi aldığım oluyor iş yerinde bile yapıyorum laf etmiyolar. Orda sıkıntı olan iş yerindeyken foruma 'I have about 10 hours at work doing nothing' falanlı kısım :D hani o mail infoya düştü genel müdüre kadar herkese gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Senin bilgilerini çok rahat bulmuşlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ben anlamadım ya. foruma işim yok genşler yazdın. sonra birisi gitti forum hesabından çalıştığın yeri buldu ve mail mi attı? kim abi o işsiz güçsüz seni düşman bellemiş manyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Bu forum degil , bitcointalk. Orada nickle falan yazdım bi de , adam komple adımı soyadımı ve nerede çalıştığımı bulmuş otelin infosuna mail atmış :D hani yapılmayacak kadar zor degilde kim niye uğraşmış onu bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ee bosuna kiralik katiller bitcoinle calismiyor dostum... arkanda oturan biri falan olmasin o ispitleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar