Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Processing power nası satarım lan" diye geldik meğersem bitcoinmiş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anlik oluyor ama soyle bir durum var,

BTC/USD uzerinden islem yapamiyorsun, once USD/SLL islemi yapip sonra BTC/SLL islemi yapman gerekiyor.o yuzden ben bir miktar SLL tutuyorum hesapta, ona gore islem yapiyorum.
Mesaj tarihi:
SLL ne oluyo peki? Neyin degeri onu anlamis degilim? Yani btc degeri oynar vs. onu anlarimda, biraz daha riskli 2. bi para degeri giriyosa araya. Direk Usd/btc yada eu/btc olsa iyiydi yav

Bide burada en buyuk risk ne? Yani diyelimki 200 euro ile girdin. Enfazla paranin degeri duser yari fiyatina satarsin vs. gibi bi mevzumu? Yoksa tamamen sicma sansida varmi? (Detaylari okumaya usendim)

https://bitcoin-24.com/

söyle biyer var mesela sicmislar :D aslinda sicmislarmii yoksa milletin parasinin ustunemi yatmislar tartisilir tabi :)
Mesaj tarihi:
SLL second life'in para birimi anladigim kadariyla bu site ilk once Second life icin kurulmus, sonra diger virtual currencyler ile de calismaya baslamis.

Iki buyuk risk var, biri wallet olarak kullandigin araci site paranin uzerine yatabilir (ben kendi bilgisayarimda wallet kullaniyorum)

Digeri de, $200 dan 1 anda $50'a kadar dusebilir (daha once oldu ama geri yukseldi) sonra da yukselmeyebilir :)

bips'i denedim ben, orada sevmedigim konu, pasaport ve fatura taratmami istediler, ben de bunlari yapmak istemiyorum acikcasi
Mesaj tarihi:
imamizer said:

para çekme kolaylığı olarak şimdi hangi siteyi öneriyorsunuz? hiç withdraw olayına giren oldu mu?
virwoxdan cektim ben ancak sanirim id proof verip bips.me ile caliscam :)
Mesaj tarihi:
Bugün bitcointalkta , 10 saat boş boş oturucağıma biri bir iş versin buradan çalışiim bitcoin karşılığında dedim, şirketin infosuna mail düştü elemanınız boyle boyle demiştir diye. Öeh. Kim bunun peşinden koşar ki? Bi de adamlar hem şirketimi bulmuş , hem adımı soyadımı bulmuşlar.
Mesaj tarihi:
3-5 bitcoin ayağına işimizden olucaz herifler yüzünden :D allahtan silinebilen editlenebilen bir durummuş :D burada bi noktadan sonra silemiyoruz da oyle olsa çok daha tatsız olabilirmiş :D
Mesaj tarihi:
Aynen , boş vaktinde evinden gönderiyorsan , evinden freelance iş yapıyorsan kimse karışmaz kaldı ki zaten çeviri işi aldığım oluyor iş yerinde bile yapıyorum laf etmiyolar.

Orda sıkıntı olan iş yerindeyken foruma 'I have about 10 hours at work doing nothing' falanlı kısım :D hani o mail infoya düştü genel müdüre kadar herkese gitti :D
Mesaj tarihi:
ben anlamadım ya. foruma işim yok genşler yazdın. sonra birisi gitti forum hesabından çalıştığın yeri buldu ve mail mi attı?

kim abi o işsiz güçsüz seni düşman bellemiş manyak?
Mesaj tarihi:
Bu forum degil , bitcointalk.

Orada nickle falan yazdım bi de , adam komple adımı soyadımı ve nerede çalıştığımı bulmuş otelin infosuna mail atmış :D hani yapılmayacak kadar zor degilde kim niye uğraşmış onu bilmiyorum :D
  • Yeni Oluştur...