benjani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Lider geliyor lider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Fark olur...Klasik olacak ama 5 atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 çok fena ezeriz. benim tahminim 4-1 ama seyri keyifli olmasını istiyorum özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 12-1 biter. o 1i de kendi kalesine atar bekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 197-4 bitiririz ki kıbrıs cCc diyebilelim. yalnız dua edelim 19-74 bitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 burak 3 lediyse selçukta 3 ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 limasol kontradan yardırır, volkana bağlı maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 maçta olucam akşam. uzun zaman sora maça gidicem tekrar. en son gittiğim avrupa maçı içerdeki inter maçıydı. eze eze bitirememiştik inter'i. hatta cambiasso'ya topu yedirmiştik. kazanıcaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Gladbachta Marsielleyi yer, Fenerle kardes kardes diger tura dogru cikariz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Mac hangi kanalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 startv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Seele said: Gladbachta Marsielleyi yer, Fenerle kardes kardes diger tura dogru cikariz diyorum.insalla hocam. @mokoko, en son gittigim avrupa maci b36 torshavn. eze eze bitirememistik :P hehe gerci ondan onceki gittigim avrupa maci da parma. dusun yani 10 yilda bir gidiyormusum avrupa maclarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Fenerin kesinlikle yenmesi gereken bir maç. Yoksa hem namus gider hem de taraftar öyle bir delirirki artık Aziz çıkıp taraftarını azarlayarak da olayı örtemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 benim bir bayan arkadasim gladbachin stadinda VIP'te calisiyor. Kizin anlattiklari ürkücü. Azizin hep bagirdigini emriler yagdirdigini. Kültablasi 2 saniye gec kaldi diye purosunun külünü yere atmalar. Yöneticilerin yemekleri saga sola firlatmasi vs vs. hic bir millette böyle sey görmedim dedi. kendi adima utandim acikcasi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yalan soylemistir, turkler hic oyle saygisizliklar yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 fener fark atar ki burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 anlatim bozuklugu var. fener fark atamayacagindan anlam acisindan hatali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Seele said: benim bir bayan arkadasim gladbachin stadinda VIP'te calisiyor. Kizin anlattiklari ürkücü. Azizin hep bagirdigini emriler yagdirdigini. Kültablasi 2 saniye gec kaldi diye purosunun külünü yere atmalar. Yöneticilerin yemekleri saga sola firlatmasi vs vs. hic bir millette böyle sey görmedim dedi. kendi adima utandim acikcasi :( "Yavaş gel ağır takıl" faciasından utanmayan adam Aziz adına mı utanacak, keh keh. Konuyla ne alakası var onu da çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ust olur. Taraftar ses cikarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 aziz adina utanmadim. Aziz Türk milleti adina utandim. Bizimkiler gritten geliyor aslinda iran göcmeniyiz diyerek itiraz etsemde onlar icin hepimiz biriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 başarılar fb Selçuktan umutluyum akşam bakarsınız gol atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 meireles oynar mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Aziz'in saçma sapan bir adam olduğunu anlamak için bu tarz örneklere ihtiyacımız yok. Bizzat ben söyleyeyim, astığım astık kestiğim kestik, mafyöz tipli kesinlikle Fenerbahçe'ye yakışmayan bir adam. Hep dedim hapse girince etme bulma dünyasıdır diye. Hiç şaşırmamıştım yani. O mazlum ayaklara yatışı ve herşeyi Fenerbahçe için yaptım yalanı da beni benden alıyor. Kimsenin FB için yaptığı birşey yok, mutlak sonuç hep kendi içindir kişinin. Bu yüzden defalarca dedim, bu adam Fenerbahçe Spor Kulübüne yakışmıyor. Ama maalesef FB'de bir denetleme mekanizması yok. Saçma sapan adamlar kulüplere başkan oluyorlar, bu kadar basit olmamalı bu iş. Sonra kendilerini de kulüpten büyük görüyorlar ya. Kimse bana Aziz'i savunmasın, Seele'nin dediklerinin doğruluğundan da gram şüphem yok az çok benzerini gördüm diyebilirim. Fenerbahçe'nin kurtulması lazım bu adamdan ama şu şike konusunda bile kurtulamadıysa daha zor kurtulur... Zor işi FB'nin. Oyuncularun işi çok zor. Kuyt, Meireles gibi adamlar. Düşünsene Aziz gibi başkan var terör estiriyor adam, kafasına göre kulübe gelmeler, soyunma odasına inmeler filan. Ama Volkan Gökhan Gönül gibi adamlar da tapıyor işte ona. GG'ye sen araba borcunu boşver ben öderim, sen topunu oyna demesi gibi. Ama işte Kuyt'a filan bunu anlatamazsın. Yabancı hocaya, Aragones'e filan bunu anlatamazsın. Aykut'u filan yönetirsin. Daum'u da yönetirsin çünkü Daum da akıllı bir adam TR dinamiklerini iyi bilir. FB, Aziz'den kurtulduğu gün, 10 sınıf atlar her konuda. Şu geçen on senede FB GS'ye fark atamadıysa GS'nin rezil olduğu zamanlarda bu tamamen Aziz'in vizyonsuz bir adam olmasından geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Gol olur yağar bence. Ligde berbat derecede kötü oynuyor fener ama avrupada fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 avrupada fena değil derken önceki maçı izlemedin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar