Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - AEL Limassol | 08.11.2012 @20.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

Gladbachta Marsielleyi yer, Fenerle kardes kardes diger tura dogru cikariz diyorum.
insalla hocam.

@mokoko, en son gittigim avrupa maci b36 torshavn. eze eze bitirememistik :P hehe gerci ondan onceki gittigim avrupa maci da parma. dusun yani 10 yilda bir gidiyormusum avrupa maclarina.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir bayan arkadasim gladbachin stadinda VIP'te calisiyor. Kizin anlattiklari ürkücü. Azizin hep bagirdigini emriler yagdirdigini. Kültablasi 2 saniye gec kaldi diye purosunun külünü yere atmalar. Yöneticilerin yemekleri saga sola firlatmasi vs vs. hic bir millette böyle sey görmedim dedi. kendi adima utandim acikcasi :(
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

benim bir bayan arkadasim gladbachin stadinda VIP'te calisiyor. Kizin anlattiklari ürkücü. Azizin hep bagirdigini emriler yagdirdigini. Kültablasi 2 saniye gec kaldi diye purosunun külünü yere atmalar. Yöneticilerin yemekleri saga sola firlatmasi vs vs. hic bir millette böyle sey görmedim dedi. kendi adima utandim acikcasi :(

"Yavaş gel ağır takıl" faciasından utanmayan adam Aziz adına mı utanacak, keh keh. Konuyla ne alakası var onu da çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz'in saçma sapan bir adam olduğunu anlamak için bu tarz örneklere ihtiyacımız yok. Bizzat ben söyleyeyim, astığım astık kestiğim kestik, mafyöz tipli kesinlikle Fenerbahçe'ye yakışmayan bir adam. Hep dedim hapse girince etme bulma dünyasıdır diye. Hiç şaşırmamıştım yani. O mazlum ayaklara yatışı ve herşeyi Fenerbahçe için yaptım yalanı da beni benden alıyor. Kimsenin FB için yaptığı birşey yok, mutlak sonuç hep kendi içindir kişinin. Bu yüzden defalarca dedim, bu adam Fenerbahçe Spor Kulübüne yakışmıyor. Ama maalesef FB'de bir denetleme mekanizması yok. Saçma sapan adamlar kulüplere başkan oluyorlar, bu kadar basit olmamalı bu iş. Sonra kendilerini de kulüpten büyük görüyorlar ya. Kimse bana Aziz'i savunmasın, Seele'nin dediklerinin doğruluğundan da gram şüphem yok az çok benzerini gördüm diyebilirim. Fenerbahçe'nin kurtulması lazım bu adamdan ama şu şike konusunda bile kurtulamadıysa daha zor kurtulur...
Zor işi FB'nin. Oyuncularun işi çok zor. Kuyt, Meireles gibi adamlar. Düşünsene Aziz gibi başkan var terör estiriyor adam, kafasına göre kulübe gelmeler, soyunma odasına inmeler filan. Ama Volkan Gökhan Gönül gibi adamlar da tapıyor işte ona. GG'ye sen araba borcunu boşver ben öderim, sen topunu oyna demesi gibi. Ama işte Kuyt'a filan bunu anlatamazsın. Yabancı hocaya, Aragones'e filan bunu anlatamazsın. Aykut'u filan yönetirsin. Daum'u da yönetirsin çünkü Daum da akıllı bir adam TR dinamiklerini iyi bilir.
FB, Aziz'den kurtulduğu gün, 10 sınıf atlar her konuda. Şu geçen on senede FB GS'ye fark atamadıysa GS'nin rezil olduğu zamanlarda bu tamamen Aziz'in vizyonsuz bir adam olmasından geliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...