Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 siz noobsunuz mm calısıyo diyen adamın %48-50 wini varmış lan hahahahahahah of tam rus
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 benim tek derdim burda iddia ettiği gibi İYİ OYNAYAN ADAM TAKIMI TAŞIR takım arkadaşları çok önemli değil, oynamayı bilmiyorsunuz vs. tarzında yaklaşımlarda bulunabildiğine göre müthiş statlara sahip olman gerektiğini düşündüm. hatta steamden ekleyebilirsin de oyunlarını izleyip öğrenmeyi de isterim zira %53 ratiom var sadece
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 DeathLord said: BonePART said: %nin başarıyla en ufak bi alakası yok abi resmen karşına şansa kim çıakr kimin feederi daha feeder mesela damlareın feeder drow seninki meepo yada mortredse eşşek değilse drowla bi süre sona lotharı kasıyo sonra feeder haliyle senint akımdaki feeder kesmeye başlıyo Evet o yüzden puppey %75 win, sen %40. %51 ile %49 arasinda inanilmaz fark var mesela. DeathLord said: 5 kisi oynamadan %75 win ratio yapamazsin. Cünkü rating var puppey geliyor iste karsina biyerden sonra, mtw geliyor 3 as 2 yedek. Olay su, bi noktadan sonra kendi yerini buluyosun oyunda, ordan sonra oynayacagin oyunlarin 1 kazaniyosan 1 kaybediyosun zaten bu da seni %50 ye dogru cekiyor yavas yavas. En iyi degilsen %80 win yapamazsin. Kendi kendini çürüten adamsın fasfasfa.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 samaella said: http://dotabuff.com/players/56743585 Bu kim bilmiyorum. Benimki su ama outdate dedigim gibi. http://dotabuff.com/players/54456781
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Liebe said: benim tek derdim burda iddia ettiği gibi İYİ OYNAYAN ADAM TAKIMI TAŞIR takım arkadaşları çok önemli değil, oynamayı bilmiyorsunuz vs. tarzında yaklaşımlarda bulunabildiğine göre müthiş statlara sahip olman gerektiğini düşündüm. hatta steamden ekleyebilirsin de oyunlarını izleyip öğrenmeyi de isterim zira %53 ratiom var sadece Ben öyle demedim canim. Ben dedim ki oynadigin oyunun üzerindeysen ekstra hareketler yapip kazanman gerekiyor. Senin ratinginde evet tasiman lazim oyunu yoksa herkes gibi oynarsan zaten o ratingde kalirsin. Ne kadar aptalca seyler söylüyosunuz bazen karsida navi'ye karsi 5 retardla oyun kazanabilsem zaten gider almanya'ya yerlesir profesyonel takim kurarim. Ben suan tek basima tasiyamayacagim yerlere geldim zaten, suan takimdaki herkes kadar isimi yapmaya calisiyorum oyunlarda bazen yeniyoruz bazen yeniliyoruz. Sen ne kadar iyiysen takim arkadaslarin o kadar az yeto oluyor.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Flassh said: siz noobsunuz mm calısıyo diyen adamın %48-50 wini varmış lan hahahahahahah of tam rus Senin sülalen rus belli ki :) sazan seni
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hahah rus atarı cyka demeyi unutmuşsun
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Sükrü cyka sikayet edilebiliyo mu kardes? Var mi bi yaptirimi ona göre basayim ünleme nedenkoya yük olmasin.
zipzip Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 cry cry delete dota beaten by rus? cry
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ne oldu simdi bu %40 winli noob rusla 1v1 olsun 5v5 olsun mac yapmaya kimse cesaret edemedi mi? Hadi tamam bu kadar geyik yeter kaldiginiz yerden devam edelim... Möcmöyköng cök kötö höp röslör gölöyör. Kömön tökömönö cök rös gölörsö o köybödöyör.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 adam hala vs diyor lan hahahaha tamam hepimizi döversin tamam
kek Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ahahhah ya allahın liselisiyle niye tartışıyosunuz :D
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 DeathLord said: Ne oldu simdi bu %40 winli noob rusla 1v1 olsun 5v5 olsun mac yapmaya kimse cesaret edemedi mi? Hadi tamam bu kadar geyik yeter kaldiginiz yerden devam edelim... Möcmöyköng cök kötö höp röslör gölöyör. Kömön tökömönö cök rös gölörsö o köybödöyör. CHAR SİLMECESİNE KAPIŞALIM PHANTOM LANCER ALIR KAYBEDERSENB SİLCEN O LANCERI Bİ DA OYNAMICAN
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ulan oynadigin oyun zaten liseli oyunu kac yasinda adam hala moba oynuyosun sanki gurur duyulacak bisey gibi. Hani liseyle falan alakam olmadigini bilen biliyor da keske liseli olsam yani en güzel yillarimdi hayatimdaki... Liseli olmanin hakaret olmadigini benim yasima gelince anlarsin cocugum.
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 olm iddialarda bulunuyosunuz, arkasi bos hep, sonra e gel kanitla diyince oooo losoloylo tortosoyoroz oluyo, lan ya susun, ya girin kapisin. ERKEK OLUN LAN BIRAZ
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 BonePART said: DeathLord said: Ne oldu simdi bu %40 winli noob rusla 1v1 olsun 5v5 olsun mac yapmaya kimse cesaret edemedi mi? Hadi tamam bu kadar geyik yeter kaldiginiz yerden devam edelim... Möcmöyköng cök kötö höp röslör gölöyör. Kömön tökömönö cök rös gölörsö o köybödöyör. CHAR SİLMECESİNE KAPIŞALIM PHANTOM LANCER ALIR KAYBEDERSENB SİLCEN O LANCERI Bİ DA OYNAMICAN Olur zaten abuse herolarla oynamayi sevmiyorum.
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ooo adam moba oynayabilmek için gereken yaş seviyesi, statü vs. gibi olaylara da el attı.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Oynayabilmek icin bisey gerekmiyor. Sadece oynadigimiz oyunu ben lisedeyken de oynuyordum. Suan da ortaokul cocuklari, liseliler oynuyor cogunlukta. 25-30 yasinda moba oynayip cocuklara laf atmak sacma diyorum sadece.
samaella Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bu turnuvalarda moba ve sc de falan adamlara bakıyorum, genelde çok mütevaziler. Türklerden o tür ortamda bulunup kazanan olsa çıkartır kameraya çükünü sallar. YEAHH diye bağırır ıslatır oraları. :D
Öne çıkan mesajlar