Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim tek derdim burda iddia ettiği gibi İYİ OYNAYAN ADAM TAKIMI TAŞIR takım arkadaşları çok önemli değil, oynamayı bilmiyorsunuz vs. tarzında yaklaşımlarda bulunabildiğine göre müthiş statlara sahip olman gerektiğini düşündüm. hatta steamden ekleyebilirsin de oyunlarını izleyip öğrenmeyi de isterim zira %53 ratiom var sadece
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

BonePART said:

%nin başarıyla en ufak bi alakası yok abi
resmen karşına şansa kim çıakr
kimin feederi daha feeder
mesela damlareın feeder drow
seninki meepo yada mortredse
eşşek değilse drowla bi süre sona lotharı kasıyo
sonra feeder haliyle senint akımdaki feeder kesmeye başlıyo

Evet o yüzden puppey %75 win, sen %40.

%51 ile %49 arasinda inanilmaz fark var mesela.

DeathLord said:

5 kisi oynamadan %75 win ratio yapamazsin. Cünkü rating var puppey geliyor iste karsina biyerden sonra, mtw geliyor 3 as 2 yedek.

Olay su, bi noktadan sonra kendi yerini buluyosun oyunda, ordan sonra oynayacagin oyunlarin 1 kazaniyosan 1 kaybediyosun zaten bu da seni %50 ye dogru cekiyor yavas yavas. En iyi degilsen %80 win yapamazsin.

Kendi kendini çürüten adamsın fasfasfa.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

benim tek derdim burda iddia ettiği gibi İYİ OYNAYAN ADAM TAKIMI TAŞIR takım arkadaşları çok önemli değil, oynamayı bilmiyorsunuz vs. tarzında yaklaşımlarda bulunabildiğine göre müthiş statlara sahip olman gerektiğini düşündüm. hatta steamden ekleyebilirsin de oyunlarını izleyip öğrenmeyi de isterim zira %53 ratiom var sadece

Ben öyle demedim canim. Ben dedim ki oynadigin oyunun üzerindeysen ekstra hareketler yapip kazanman gerekiyor. Senin ratinginde evet tasiman lazim oyunu yoksa herkes gibi oynarsan zaten o ratingde kalirsin.

Ne kadar aptalca seyler söylüyosunuz bazen karsida navi'ye karsi 5 retardla oyun kazanabilsem zaten gider almanya'ya yerlesir profesyonel takim kurarim.

Ben suan tek basima tasiyamayacagim yerlere geldim zaten, suan takimdaki herkes kadar isimi yapmaya calisiyorum oyunlarda bazen yeniyoruz bazen yeniliyoruz.

Sen ne kadar iyiysen takim arkadaslarin o kadar az yeto oluyor.
Mesaj tarihi:
Ne oldu simdi bu %40 winli noob rusla 1v1 olsun 5v5 olsun mac yapmaya kimse cesaret edemedi mi?

Hadi tamam bu kadar geyik yeter kaldiginiz yerden devam edelim...

Möcmöyköng cök kötö höp röslör gölöyör. Kömön tökömönö cök rös gölörsö o köybödöyör.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Ne oldu simdi bu %40 winli noob rusla 1v1 olsun 5v5 olsun mac yapmaya kimse cesaret edemedi mi?

Möcmöyköng cök kötö höp röslör gölöyör. Kömön tökömönö cök rös gölörsö o köybödöyör.

CHAR SİLMECESİNE KAPIŞALIM
PHANTOM LANCER ALIR KAYBEDERSENB SİLCEN O LANCERI
Bİ DA OYNAMICAN
Mesaj tarihi:
Ulan oynadigin oyun zaten liseli oyunu kac yasinda adam hala moba oynuyosun sanki gurur duyulacak bisey gibi.

Hani liseyle falan alakam olmadigini bilen biliyor da keske liseli olsam yani en güzel yillarimdi hayatimdaki...

Liseli olmanin hakaret olmadigini benim yasima gelince anlarsin cocugum.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

DeathLord said:

CHAR SİLMECESİNE KAPIŞALIM
PHANTOM LANCER ALIR KAYBEDERSENB SİLCEN O LANCERI
Bİ DA OYNAMICAN

Olur zaten abuse herolarla oynamayi sevmiyorum.
Mesaj tarihi:
Oynayabilmek icin bisey gerekmiyor. Sadece oynadigimiz oyunu ben lisedeyken de oynuyordum. Suan da ortaokul cocuklari, liseliler oynuyor cogunlukta. 25-30 yasinda moba oynayip cocuklara laf atmak sacma diyorum sadece.
Mesaj tarihi:
bu turnuvalarda moba ve sc de falan adamlara bakıyorum, genelde çok mütevaziler.

Türklerden o tür ortamda bulunup kazanan olsa çıkartır kameraya çükünü sallar. YEAHH diye bağırır ıslatır oraları. :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...