Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Serhat 1vs1 farkli mi gelisicek sence?
Hayır dota 5v5 oyun 1v1 ile bisey cozulemez diyolar da sanki 5v5 te yanlarında dendiler getirecekler boyle takım oyunu yapacaklar.
Mesaj tarihi:
screwy said:

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=390000

bu haberi idi. youtube da beyond the summit in sayfasına girerseniz tum maclar var.

Bonepart bu oyunculari da fikirtepede internet cafeden oynuyor zanneder Serhat. Adamin izledigi turnuva kadar benim organize etmisligim, fazlasi kadar kazanmisligim var bir de gelip atar yapiyorlar cok eglenceli.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

screwy said:

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=390000

bu haberi idi. youtube da beyond the summit in sayfasına girerseniz tum maclar var.

Bonepart bu oyunculari da fikirtepede internet cafeden oynuyor zanneder Serhat. Adamin izledigi turnuva kadar benim organize etmisligim, fazlasi kadar kazanmisligim var bir de gelip atar yapiyorlar cok eglenceli.

Görende dendi zanneder.
asgfasgfa
5 vs 5 i bile dengeli olmayan oyunda 1 vs 1 de turnuvayı ciddiye almak komik
Mesaj tarihi:
Hayır Deathlord u haklı cıkartıyosunuz ona uzuluyorum gencler yapmayın adam haksızlıkta bir numara normalde bozmayın haksızlık streakini. sonra gidip onu desteklemek zorunda kalıyoruz.
Mesaj tarihi:
screwy said:

DeathLord said:

Serhat 1vs1 farkli mi gelisicek sence?
Hayır dota 5v5 oyun 1v1 ile bisey cozulemez diyolar da sanki 5v5 te yanlarında dendiler getirecekler boyle takım oyunu yapacaklar.

Challenge accepted gencler 1vs1 olmaz diyenler 4vs5 yapalim sizle istediginiz miktarda para karsiliginda :)
Mesaj tarihi:
olm senin hakikaten problemlerin var ya. senden sadece dota buff linkini istedim vermemek için binbir tane laf ettin. ispat et ss al game history sayfandan koy 1vs1 ne lan konsepti takım oyunu olan oyunda?
Mesaj tarihi:
Koydum olm koydum buraya dotabuff linkini. O zamandan beri kapali zaten veri aktarimi degisen bisey yok.

Ne anlamaz adam ciktin sen ya.

Hayir zaten burdan insanlarla oynuyoruz biz dota cogu zaman. Pati dotasi falan cevirdik, hayir bilinmedik foruma 3 gün önce gelmis sallayan bi adam degilim ki. Steam hesabim falan ekli pati grubunda. Neyi anlatmaya calisiyosun bi anlasam?
Mesaj tarihi:
Liebe said:

game history sayfandan caps alıp koyarsın madem, ben sana önceki sayfada söyledim açarsın public olayını bir maç yaparsın yenilenir.

Game history capsi alayim neye bakican ordan disardayim suan. Aksam atarim istedigin ss'i. De dedigim gibi neyi görmek istedigini söylersen serhat bakabilir mesela suan, biraz ugrassan sen de bakarsin.
Mesaj tarihi:
%nin başarıyla en ufak bi alakası yok abi
resmen karşına şansa kim çıakr
kimin feederi daha feeder
mesela damlareın feeder drow
seninki meepo yada mortredse
eşşek değilse drowla bi süre sona lotharı kasıyo
sonra feeder haliyle senint akımdaki feeder kesmeye başlıyo
Mesaj tarihi:
Liebe said:

game history sayfandan caps alıp koyarsın madem, ben sana önceki sayfada söyledim açarsın public olayını bir maç yaparsın yenilenir.

Aradaki datayi cekmiyor. Actiktan sonra oynadigin oyunlar giriyor diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

ben valla öyle çok iyi değilim iddiam yok yani harikayım diye =) sırf death öyle atarlanmış diye sordum. havam mavam atarım yok kimseye =))

Liebe said:

aynen, onu değiştirip 1 maç oynadıktan sonra eski verileri de çekiyor düzeltiyor.

hala 1vs1 teklif ediyor olm ben harika oynamıyorum lan oyunu zaten daha nasıl anlatayım, böyle kendini godlike gibi görüyorsun atıp tutuyorsun iyi adam şöyle maç çevirir böyle alır vs. diye madem öyle en azından %75 win ration olması lazım merak ettim öyle mi diye. cevap veremeyip 1vs1 çağırıyorsun yok maç diyosun bilmemne
Mesaj tarihi:
BonePART said:

%nin başarıyla en ufak bi alakası yok abi
resmen karşına şansa kim çıakr
kimin feederi daha feeder
mesela damlareın feeder drow
seninki meepo yada mortredse
eşşek değilse drowla bi süre sona lotharı kasıyo
sonra feeder haliyle senint akımdaki feeder kesmeye başlıyo

Evet o yüzden puppey %75 win, sen %40.

%51 ile %49 arasinda inanilmaz fark var mesela.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Liebe said:

Aradaki datayi cekmiyor. Actiktan sonra oynadigin oyunlar giriyor diye biliyorum.

çekiyor. dün sabah benim 21 maçım gözüküyordu şu anda bu sabaha kadar oynadığım bütün maçları ekledi.
Mesaj tarihi:
ha papini premadele girmesiyle alakası yok yane
onu geçtim adam zaten iyi
ben iyi oldumu idda etmedim ki
1500 rating civarında hon oynayan adamdım
burdada üstüne cıkmak değil hevesim
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Liebe said:

ben valla öyle çok iyi değilim iddiam yok yani harikayım diye =) sırf death öyle atarlanmış diye sordum. havam mavam atarım yok kimseye =))

Liebe said:

aynen, onu değiştirip 1 maç oynadıktan sonra eski verileri de çekiyor düzeltiyor.

hala 1vs1 teklif ediyor olm ben harika oynamıyorum lan oyunu zaten daha nasıl anlatayım, böyle kendini godlike gibi görüyorsun atıp tutuyorsun iyi adam şöyle maç çevirir böyle alır vs. diye madem öyle en azından %75 win ration olması lazım merak ettim öyle mi diye. cevap veremeyip 1vs1 çağırıyorsun yok maç diyosun bilmemne

5 kisi oynamadan %75 win ratio yapamazsin. Cünkü rating var puppey geliyor iste karsina biyerden sonra, mtw geliyor 3 as 2 yedek.

Olay su, bi noktadan sonra kendi yerini buluyosun oyunda, ordan sonra oynayacagin oyunlarin 1 kazaniyosan 1 kaybediyosun zaten bu da seni %50 ye dogru cekiyor yavas yavas. En iyi degilsen %80 win yapamazsin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...