Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 DeathLord said: Liebe said: DeathLord said: Daha önce verdim zaten burda benle oynayanlar bakanlar da var. High rating olani versem de 0 data zaten acmadigim icin zimbirtisini. Digeri de %52 miydi öyle biseydi. Önemi yok ki orda görünmüyor görünmesi gereken belli bi noktaya gelince %50 ye yaklasiyosun zaten naparsan yap. Dedigim gibi dotabuff datasi outdate bnm icin merak ettigin sey varsa sor ben söyliyim yalan söyleyemem zaten burda 10 kisi falan var direk arkadas listesinden oyunlarima bakabilecek. %52 miydi neydi dediğine göre %48 falandır o baya nubmuşsun ben de bu kadar konuştuğuna göre her oyunu çeviriyo takım dandik olsa bile falan diyodum pff boşuna yazma daha burda hadi. %52-%54 arasinda gidip geliyordu. Yüksek rating dedigimde demin hesapladim %63 win war 200+ oyunda. Hayir daha önce de yazdim her oyunu ceviremezsin cünkü karsina gelen oyuncular da iyi oluyor bir noktadan sonra. Picklerde falan bitiyor bazen, cogu zaman asiri hirsli 2-3 arkadas etkili oluyor oyunda etc... Tanimadan etmeden su birbirinize noob vs demeyi birakin artik cok bos oluyor cünkü. Gel vs atalim mesela sen kazanirsan pati hesabimi+dota hesaplarimi vereyim ben kazanirsam sen bana pati hesabini ver ne dersin ? ahaahahahaah bizim mahallenin internet cafesinde oynuyoruz ok???? adam hesabımı vericem dedi yau ahuehauehauhu üzerine para veriim sende kalsın sus nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Bikere tamam diyip kapışın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 deathlord roshun orda bekliyomus liebe. yiyosa creeplerle gelmesin, tek gelsin diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Liebe said: %52 miydi neydi dediğine göre %48 falandır o baya nubmuşsun ben de bu kadar konuştuğuna göre her oyunu çeviriyo takım dandik olsa bile falan diyodum pff boşuna yazma daha burda hadi. Liebe said: ahaahahahaah bizim mahallenin internet cafesinde oynuyoruz ok???? adam hesabımı vericem dedi yau ahuehauehauhu üzerine para veriim sende kalsın sus nolur Geri vites. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 abisi de geldi HANİ 1VS1 Dİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 We are death brothers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Liebe said: %52 miydi neydi dediğine göre %48 falandır o baya nubmuşsun ben de bu kadar konuştuğuna göre her oyunu çeviriyo takım dandik olsa bile falan diyodum pff boşuna yazma daha burda hadi. DeathLord said: demin hesapladim %63 win war. Gel vs atalim Liebe said: http://i.minus.com/iAAZ2MpXTZdEa.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 demin hesapladım %87321 miş, roshun orda 1vs1e davet gibi müthiş zeka pırıltısı hareketler, abuk subuk gifler vs. yerine dotabuff linkini koyman yeterli olurdu da 1vs1 çağırman zaten seviyeni belli etti canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Bu ne ya seviye lise hazırlığa dönmüş bir anda ? Bıçkın delikanlı death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 dotabuff neymiş diye baktım da benim istatistiklerim yanlış orda. en son 2 ay önce oynamış görünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 VALVE değiştirdi o olayı. dota içerisinde share my info with public gibi bi tik var onu seçmen lazım yoksa dotabuff filan veri alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 aynen, onu değiştirip 1 maç oynadıktan sonra eski verileri de çekiyor düzeltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ne leş bir ortam olmuş burada ya, 200 oyunlu adamlar kendi kendilerine atarlanmışlar *facepalm bamboe'nun geçen sene mayıs ayında geri kalanını bıraktım, sadece lone druid ile 450 üzeri oynanmış oyunu vardı.Utanmadan oturmuş winrate diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ben valla öyle çok iyi değilim iddiam yok yani harikayım diye =) sırf death öyle atarlanmış diye sordum. havam mavam atarım yok kimseye =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ölümlortu dota 2 communitysinin averageı hakkında çok güzel fikirler veriyor. kalkıp da lol'den kötü değil demeyin sonra sdfsd VSYE GEL BİLADER VS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 takımını topla vs'ye gel dese yine bi yere kadar kabul edilebilir ama, "gel ekauntuna vs yapıcaz.." çok liseli kafası be... dereye gel dereye, ultiyle başlamak yok, 3 deyince başlıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Liebe said: aynen, onu değiştirip 1 maç oynadıktan sonra eski verileri de çekiyor düzeltiyor. Eski verileri cekemiyor diye acikladilar daha önce degistiyse bilmem. Ha iddia konusunda daha kolay bisey koyalim sakasiz komiksiz 1 hafta en büyük Galatasaray/Fenerbahce yazsin imzada kaybeden? Yersenkirsen tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 DoruK said: ölümlortu dota 2 communitysinin averageı hakkında çok güzel fikirler veriyor. kalkıp da lol'den kötü değil demeyin sonra sdfsd VSYE GEL BİLADER VS 5v5 mac yapalim desem 5 arkadasi yoktur ki bunun. Ayrica sen git mario oynamaya devam et cocuk zorlama buralari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ahahauehauhauheua hala ne diyo ya ahahahahaha he anam he sen dotanın mantığını yemiş bitirmişsin, hükmen yenmiş ol sen beni. al EN BÜYÜK GALATASARAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ha bir de 1vs1 baya arada sirada turnuvalari düzenlenen kurallari falan olan bi konsept. Moba'ya 3 gün önce baslayip bilmislik taslayan yetolara da cok gülüyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 abi 5v5 tatsız olur hakanın yanında getirebilecegi adamları dusununce aushduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 a fistful of tangoes izlemeyenler goruyorum burda. gidin izleyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 DeathLord said: Ha bir de 1vs1 baya arada sirada turnuvalari düzenlenen kurallari falan olan bi konsept. Moba'ya 3 gün önce baslayip bilmislik taslayan yetolara da cok gülüyorum bazen. abi 1 vs 1 dotada turnuvasını ne duydum ne gordum anca leş kafelerde olur ss alır ortaya gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=390000 bu haberi idi. youtube da beyond the summit in sayfasına girerseniz tum maclar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Serhat 1vs1 farkli mi gelisicek sence? Herif cakozlayamadi olayi imzasina kil oluyorum adamin derdim onu silmek de lafta ucuyorlar gel diyince vanish aninda. Türkler hep böyle gerci alayi Rogue acardi wowda da vanish basabilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar