Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Evet öle ve bu şekilde leaverlığın trollüğün hayvanlığın aptallığın cezası 3-4 gün mücadele puanı almamak gibi komik cezalar oldukça düzelmeyecek oyuncu kalitesi. Heralde Valve rusların üzerine oynuyor bilemiyorum.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mücadele puani almamak mi? Low prio da oyun oynamak zaten en büyük ceza, direk leaverlarla trollerle moronlarla oynuyosun iste. Rating var, yükselin biraz daha iyi oyunlar görürsünüz e yükselemiyosaniz da dert yandiginiz adamlar zaten sizin seviyeniz o adamlar da sizden dert yaniyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi dota'da sorun biraz su, olay takım oyunu oldugu için senin kişisel başarın bir yere kadar etki ediyor oyuna, o yüzden o takım olgusunu gerceklstrmek için birbirinin sözünü dinleyen arkadaslar ile oynamak önemli,yoksa pub game'lere girerek öyle yükselmek kolay degil,sen istediğin kadar oyna adam dk 35 de ultisiz botsuz gezebiliyor falan.. bataklık gibi oynadıkca pubda daha dibe cekiyor seni
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bunlar basarisizlik bahaneleri direk. Zaman zaman ben de görüyorum moronlar falan ama muhtemelen kardesine falan account veren insanlardir onlar da, ya da iste oynarken telefonla konusuyor, kölesine blow job yaptiriyor, sarhos oynuyor vs. Cogu oyun adam gibi geciyor. Dota takim oyunu dogru o yüzden o kitleden kurtulmak istiyorsan onlardan farkli bisey yapman lazim. Tek basina easy lane e gidip item kasarak oyun kazanilmiyor malesef. Son 10 oyununda kac defa wardla baslayip uzak lane gidip adamlarin ormaniyla rün spotu wardlayip oynadin? Yine ayni son on oyunda kac defa oyundaki en fazla gpm ve en az ölme istatistigini ayni oyunda yakaladin? Nefret ettiginiz insanlardan cok da farkli degilsiniz bunu anlatmaya calisiyorum ben sadece. Farkli olun zaten oynadiginiz kitle de degisicek.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 yok ben farklıyız demedim, ama hiç bir oyunu hadi bunu trolliyeyim diye oynamadım, yada oyununda cıvıtmadım, yeteneiksizce hamleler yaparsın,bilgi eksikligin olur, bunu takımın telafi eder,ya da sen cok iyi olursun telafi edersin.. ama pub girdign oyunda 2 tane gerizekali cıkınca, bak bu mirana oku tutturamamak,yada pudge ile hook tutturamamak degil, bildiğin dünyadan bi haber adam olunca 2 tane, sen tüm mapi wardla, 10-0-10 oyna fark etmiyor,o adamlar sana kaybettiriyor, bu nedenle takım oyunu önemli diyorum.
samaella Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ben genelde öyle oynamaya dikkat ediyordumda, takımındaki carry gerizekalıysa ward pek işe yaramıyor :) dün maiden aldım arkamdan silencer rubick warlock ve storm pickledi adamlar.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 >dota takım oyunu >farklı bir şey yap lol
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Dota takim oyunu dogru. Siz takimdaki rolünüzü %100 yerine getirebiliyor musunuz? Hayir. Seni yeto olarak siniflandirmis steam, yeto olmadigini göster sisteme ki cik o ratingden. Sistemin size 4 mükemmel oyuncu verecegini hayal ederek yasiyorsaniz bisey diyemem tabi. Sen al bi windrunner git hard lane e, wardini dik, mekani force stafini hizlica cik dön bi de gang at %90 kazaniyosun zaten. Ha ama dedigim gibi axe alir ormana gidersin sonra takim feedledi ben ne yapayim dersin 10 sene daha matchmakinge küfretmeye devam edersiniz nolcak.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 istersen %200lik görev yap kurtarmıyor yine üzgünüm
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bahse girer misin bu iddian üzerinden? Ama bak senin %200 ünden degil olmasi gerekenin %100ünden bahsediyoruz.
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ben patatessem, oyundaki herkes patates olmali, mevcut sistem bunu sunamiyor.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 oyun kazanma şansın hangi takımda daha çok rus olduğuna göre değiştiği sürece istersen 5 kişilik oyna, tüm mapi wardla lol
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Olm sen patatessin oyundaki herkes de patates zaten. Sistemin tek yapamadigi insanlara ayni herolari sectirmek. Ayni patates 2 farkli heroyla tümüyle farkli oynuyor. Drow alinca creep kesebiliyor, anti ile kesemiyor mesela. Ya da bir oyun sniper alip feedliyor, diger oyun az öleyim diye dragon knight aliyor. Zaten herkes patates oldugu icin ufak farklar oyunu kimin kazanicagini belirliyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 4-5 streak win alınca takıma yine rus geliyor 4 tane, hangi wardlama ya ahah
Fly Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 her iki macimin biri koordinasyonlu, efendi oyuncularla keyifli bir oyun digeri enigmanin ultiyle full hp 4 kisiyi solo oldurmemi bekleyen angutmeisterlar, besinci dakika 10/0 yapmisken 20 km otede ebesinin catisinda hero vardi niye creepe daldin u nub diyen feeder ruslar ne yapalim bu durumda
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Flassh said: oyun kazanma şansın hangi takımda daha çok rus olduğuna göre değiştiği sürece istersen 5 kişilik oyna, tüm mapi wardla lol Oyunu kazanma sansin takimdaki rus sayisina göre degisir tabiki sen de russan. Kendin söylüyorsun iste bulundugum ratingde benim etkim 0 diye, demek ki o ratingin adamisin sen de.
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 anaa bu oldboyz futbol topiğinden daha çok trollüyormuş ya la burda.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Tamam siz aslinda cok iyisiniz de sistem size kötüleri veriyor. Bak 5 kisiyi gecti burda sov yapiyorum takim yetemiyor diyen. Lütfen aksam beraber parti kurup girin mm de siraya ben de gelip izleyeyim. Hatta rus serverina girin arka arkaya 3 oyun kazanin sonucta 0 rus vs 5 rus sabaha kadar yenmeniz lazim dimi?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 oyunda herhangi bir matchmaking rankingi yok, eğer valve bir gün görünür bir şekilde koyarsa o zaman var deriz
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Olm bn sizinle beraber girmektense sansimi random insanlarla deniyorum zaten. Hatta sizin oyununuza girip sizi sirtina alip tasiyan serhat ve arkadaslariyla bile farkli hesapla oynuyorum ratingim pic olmasin diye. Kendinizi kandirmaya devam edin biz iyiyiz ruslar kötü diye.
kek Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 detlord ayda 1 oyun filan atıyor heralde...
Öne çıkan mesajlar