Killer Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kzpmaza said: support hero almışsam wardsız kuryesiz oyun oynamam. warlock'a meka+aganim+refresh kasarım combatta kimseyi kımıldatmam takıma destek olurum. yazdıkların müthiş gereksiz, rus olsa şunları yazmaz. drum, kurye ve wardın refresherla ne alakası var? tamam senin dediğin gibi 5300 goldluk item yerine 300-500 goldluk drum ve ward alıp gezerim. sen oyun boyunca böyle geziyorsun çünkü refresher alıcak para kasamıyorsun. 5 kişi oynamıyosan yapılır bu ya. ama 5 kişiyken harbi bunları kasabiliyosan diğerleridne bi sorun vardır. ya da fatalbonsdla falan killer sana gelmiştir bala dote
kek Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 warlockdan support olmaz. initiater adam. gitsin başkası supportluk yapsın. kristal bakire yapsın, venomancer yapsın. aoe dmgli initiater olan warlocka supportluk yaptırmayın. ayıp sizde...
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ok. Oyundaki en iyi babysitter heroyu carry oynatalim bundan sonra.
kek Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 warlock çok güzel babysit yapıp çok güzel de para kasabilen bir hero. babysit yapıyor diye bütün oyun support olma şartı yok. 30 dk da aganim çıkamıyorsanız sizin ve takımınızın suçudur bu. her combattan sadece fatal bonds ile assist parası alır rahat rahat.
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bi quitle low priority e düştüm lan. hak mı bu.
Liebe Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uGe5nVAV17E bu düştü
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Aceace said: Sevgili kzpmaza. Ben ne demek istediğini anlıyorum. Gerçekten. Aghanim olmadan Warlockla 1k bile hpye ulaşamamanın ne kadar kötü bir şey olduğunu da biliyorum. Bizim demek istediğimiz şu. Eğer gerçekten hakkıyla support oynamaktan bahsediyorsak bir warlockun bütün bir oyun boyunca yapabileceği maksimum last hit sayısı 50-60 civarında. Hadi erken levellesen öyle kassan dicem ama warlockla creep stack ve pull için oyunun başında 5-6 creepwavei feda da ediyoruz malesef. Bu kadar az last hit yaparak hem hakkıyla support oynamak hem de lüküs itemlar kasmak gerçekten çok zor. Meka 2k, Arcane 1.5k, 10 tp 10 ward alsan 3k. Etti mi sana 6.5k... Ki daha drumı, kuryeyi ve olası counter wardları, smoke-dust saymadım. Warlockun ultisiyle yapması gereken kombatı initiate etmesi değil. Kombat başladıktan sonra tam bkbler açılmış ya da böle initiate senden bağımsız bir şekilde oluşmuşken Deli kadir misali "Nooluyo lan burda? Daalın lan" modunda kaya indirmek. Yani senin ilk hedef olma durumun ya senin cabbar cemal önde olman ya da takımının saçma bir şekilde seni önde salmasından ötürü. İlkini asla yapma, eğer takımın seni initiate edesin diye öne salmaya çalışıyorsa da umursama. Merak edip kontrol ettim. Son 4 maçımın 2sinde aghanim yapmayı başarmışım. Ki ikisinde de ciddi bir şekilde domine etmişiz oyunu. 20-25 asist olan üstüne killerim olan oyunlar. Hatta birinde oblivion staffı da almışım. Ama zaman yetmemiş. (7 kill 25 asist var. asdasd)Muhtemelen karşımdaki adamlar rus falandı. Agha+Refreshi ise dediğim gibi 1 defa dahi yaptığımı hatırlamıyorum malesef. sonunda yazdıklarımı okuyan birisi ya. dotadaki itemleri bilmeyen birisi şu yazıları okusa aganim ve refresh ile urn ve meka'yı aynı seviyedeki itemler zanneder. zaten çoğu oyun bu itemleri kasamadan biter bunu ben de biliyorum benim demek istediğim eğer kasabiliyorsanız ne yaptığınız. bana kimse ben aganim ve refresh yapmam onun yerine shiva ya da bla bla çıkarım demedi ki. herkes urn ve ward alman lazım yazdı.
Holy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sorun zaten eğer kasabiliyorsanız kısmında. eğer kasabiliyorsan aghanim + refresh çıkmak bence 80 dakikalık oyunlarda falan gerçekleşebilir. Bu tip oyunlar da bana haftada 1 belki denk geliyor. Sana her gün 5 kere denk geliyorsa bilemem.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Biraz yola geldin neyse, uzatip daha fazla kalbini kirmaya gerek yok.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Üzülme lan ögrenirsin sen de bi ara. Hatta istiyosan bi ara benimle gir oyuna da bi bakayim 40 dakikada ward vs de alarak mekayi cikabiliyor musun. Bak farkettiysen refresh te falan gözüm yok.
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 DeathLord para kazanıyor musun MobA'dan şu anda?
kek Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bırak abisi. eğlensin biraz çocuk. domine etsin herkesi forumdan. oyunda eziliyordur zaten yeterince.
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ezildiğini düşündüğümden sormuyorum, açıkçası ezildiğini de düşünmüyorum. Merak ettim sadece.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Asteroth said: DeathLord para kazanıyor musun MobA'dan şu anda? Yok uzun zamandır kazanmıyorum , profesyonel oynamıyorum. Hatta çok oynadığım bile söylenemez arada vakit bulduğumda giriyorum.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kek said: bırak abisi. eğlensin biraz çocuk. domine etsin herkesi forumdan. oyunda eziliyordur zaten yeterince. Sorma her takımıma Warlockla aganim refresh farmlamaya kasan mantaliteye sahip insanlar geldiğinde eziliyorum aptal oyunda. Bazen o kötüleri bile taşıyacak kadar iyi oynayıp kazanabiliyorum ama çoğu zaman sen ve senin gibiler gelip gelip oyunumun içine ediyor.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Warlock a aganim ne ya crit mkb mom yapiyosun fatal bonds u verip sağ kliği veriyosun.
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ekmek said: Warlock a aganim ne ya crit mkb mom yapiyosun fatal bonds u verip sağ kliği veriyosun. Abi ben Warlock alınca hep Roshan'a kaçıyorum, orda fatal bonds verince adamlar kaçsa bile Roshan'a vurup vurup öldürüyorum. Item'a gerek yok, sağ click yetiyor.
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Söylediklerinizden en ufak bişe anlamıyorum :( Biri beni padawan olarak kabul etse eğitse öğretse istediği şeyi basarım yeminle...
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 BlackRose said: ...istediği şeyi basarım yeminle... Abi hiç iç rahatlatıcı bir açıklama olmadı bu ya.
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 :p yazdıktan sora bi gariplik olduğunu sezdim ama neyse... yani diyorum ki istediği skill/tuş/mouse butonuna basarım lol
Öne çıkan mesajlar