Sawer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Neden böyle bişi yapmışlar aklım almadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Oyuna yeni başlayanlar için quest diye bişiy eklemişler. bence fikir olarak harika birşey yapmışlar tebrik ettim. http://www.youtube.com/watch?v=L0pdYl1EMgI daha sonra neden oyun hala beta diye sorguluyosunuz. adamlar oyunu bütün olarak bitirmedikten sonra niye beta lafını ortadan kaldırsınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Sawer said: Neden böyle bişi yapmışlar aklım almadı oraya vacumlanmak sacmaydı düzeltsinler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Game breaker diye tabir edilebilecek bir şeydi tepeye kitlemek. International'da olmuştu sanırım; support bane parası yok, uçan kurye yok. Hop oyun başı rune beklerken oraya atmıştı dark seer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sonuna kadar izleyin beyler. hala atabiliyor üst tepeye. alttaki tepeye atamıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 diğer tepeleri de fixlerler. ben göstermek için öyle yaptılar diye düşünmüştüm. ama dediğin gibi kalırsa çok saçma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ben de ters düşünmüşüm, kaçılan tepeye atabiliyor sanmıştım. O zaman zaten kaçılabilen tepelere çekemiyor musun artık, kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Flassh said: Sawer said: Neden böyle bişi yapmışlar aklım almadı oraya vacumlanmak sacmaydı düzeltsinler işte Tam tersini düşünüyorum, eğer yukarı tepeye atılabiliyorsa aşağı tepeyede atılması lazım. Karşında dark seer varsa dikkat ediceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ya şey yazmışlar youtube yorumlarında, ne kadar doğrudur bilemem tabi. dota'da aşağı tepeye atılamıyormuş, üstteki tepeye atılabiliyormuş. ikisi arasındaki simetriyi korumak için yapmışlar demişler. mümkündür yani inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ee hiç tepeye atılmasın? tepeye atmak zaten sacmalık. ben onu fixlediler diye düşünuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 tepeye blink filan da olunmasin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 flashh'ı lol'e alalım bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 dedi bug prosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://www.joindota.com/en/news/7217-navi-welcomes-kuroky kuroky > na'vi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 rusları kovalıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 knoxville said: http://www.joindota.com/en/news/7217-navi-welcomes-kuroky kuroky > na'vibunu yazmaya gelmistim simdi gordum aa dan sonra loh da inaktif olmaya karar vermis. =(( neyse artık favori takımım net fnatic sonra navi :P http://navi-gaming.com/news_show.php?news_id=13278 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://www.twitch.tv/onemoregametv2 na'vi yeni lineup ile ilk maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 AA LoH birakirsa kimseyle dolmaz o spotlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 AA bıraktı zaten Na'vi'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 feci dövdüler ilk maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 izlemesi zevkli atarlı maç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 fnatic'le ne zaman maçları acaba bakalım yeni elemanla neler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 navi vs nth dk 19'da tek kule alarak 12k gold fark yaratıp gg dedirtti lan dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 navi2stronk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 International'da yine Çinlilerin önünde eğilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar