Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eldar said:

İşte insan ilişkileri zayıf olunca insanın, ben türklerin de ruslardan daha fazla ingilizce konuştuğunu sanmıyorum.

Gizli said:

eldar said:

Steam nickim türkçe, nickimden türk olduğumu anlayanların abartmadan yarısı küfrederek lafa başlıyor. Bunu dalgaya yapanı da var, amına koduğumun diyeni de var. Ben tek bir harf yazmadan. Bence bizi banlamalılar.

şu çok oluyor bana

aynı milletten biriyle karşılaşınca laf atmak zorunda gibi mi hissediyorlar nedir?

o benimde hoşuma gidiyor neden acaba ? Yani turk birini görunce başlıyorum tayyip terorist , masallah , kebap vs... düzgün,iyi bir oyuncu oldugunu anlayınca da kesiyorum trollemeyi ama apaçileri kızdırmak cok zevkli
Mesaj tarihi:
Türkçe konuşan görünce direk trollüyorum valla :)

Bu arada bazen çok sağlam türk oyunculara denk geliyorum genel olarak moba konusunda iyiyiz bence.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

bayağıdır oynamıyordum,language seçeneği gelmiş
Bu rusların kiril alfabesi kullanmasını engelliyor mu ? yani eğer adam rusça'yı seçerse onu seçenlerle mi oynuyor ?

engellemiyor,öbek öbek ruslarla birlikte oynuyoruz hala.
Mesaj tarihi:
navinin agzını kırıyor suan fntc ilk 15 dakkada.

edit: navinin cok macını izledim, hic bi macta bu kadar kısa surede bu kadar ezildiklerini gormedim ehauhe
Mesaj tarihi:
adamlar early push stratejisini 5 dakikanın falan altına indirme çabasında heralde, anlamadım. adamların sayesinde aksiyonlu maç izliyoruz aslında ama genel olarak oyunu uzatarak galip gelmeye çalışsalar eminim yenildikleri maçların yüzde 90ını da kazanırlardı.
Mesaj tarihi:
fnatic karşısında 3 maçtan 2sinde bu şekilde eziliyorlar.sdfsd

onu ben de göremedim ya. markete gittim pickler başlayınca bi geldim baştan başlamış.
benim için baştan başladılar heralde.sdfsdf
Mesaj tarihi:
S-H said:

Masticore said:

bayağıdır oynamıyordum,language seçeneği gelmiş
Bu rusların kiril alfabesi kullanmasını engelliyor mu ? yani eğer adam rusça'yı seçerse onu seçenlerle mi oynuyor ?

engellemiyor,öbek öbek ruslarla birlikte oynuyoruz hala.

Sorum şuydu aslında. Kiril alfalbesiyle konuşmalarını engelliyormu ingilizce yi seçmek ama test ettim onayladım , engellemiyor.
Mesaj tarihi:
3-4 oyundur 0xp alıyorum. aynı takımda olduğum arkadaşlarım bol bol xp ve item alırken bana itemi bırak xp bile gelmedi. gitti lvlciklerim

low pri falan da değilim.
Mesaj tarihi:
nordhen said:

fnatic müthiş hızlı oyun oynuyor ya, böyle giderlerse domine ederler bütün turnuvaları.

LGD.INT ve IG gibi Asya takımlarını saymazsak şu anda zaten domine ediyorlar Batıda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...