paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Benimde izlediğim kadarı ile pek seçilen bir hero değil hatta turnuva maçlarında hiç rast gelmedim. Fix olarak en çok seçilen herolar; Beastmaster, Morph, Invoker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 son 6 aydır değil hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 eldar said: İşte insan ilişkileri zayıf olunca insanın, ben türklerin de ruslardan daha fazla ingilizce konuştuğunu sanmıyorum. Gizli said: eldar said: Steam nickim türkçe, nickimden türk olduğumu anlayanların abartmadan yarısı küfrederek lafa başlıyor. Bunu dalgaya yapanı da var, amına koduğumun diyeni de var. Ben tek bir harf yazmadan. Bence bizi banlamalılar. şu çok oluyor bana aynı milletten biriyle karşılaşınca laf atmak zorunda gibi mi hissediyorlar nedir? o benimde hoşuma gidiyor neden acaba ? Yani turk birini görunce başlıyorum tayyip terorist , masallah , kebap vs... düzgün,iyi bir oyuncu oldugunu anlayınca da kesiyorum trollemeyi ama apaçileri kızdırmak cok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bende türkçe konuşan birini görünce alldan falan sacma sapan, wtf is this arabic language diyorum bozuk ingilizceleriyle rage e giriyolar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Türkçe konuşan görünce direk trollüyorum valla :) Bu arada bazen çok sağlam türk oyunculara denk geliyorum genel olarak moba konusunda iyiyiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 teamliquid.net Bir Fnatic vs Na'vi maçıyla daha karşınızdayız.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bayağıdır oynamıyordum,language seçeneği gelmiş Bu rusların kiril alfabesi kullanmasını engelliyor mu ? yani eğer adam rusça'yı seçerse onu seçenlerle mi oynuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Teoride evet ama pratikte onlar da ingilizce ve rusçayı seçebildikleri için işe yaradığını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Masticore said: bayağıdır oynamıyordum,language seçeneği gelmiş Bu rusların kiril alfabesi kullanmasını engelliyor mu ? yani eğer adam rusça'yı seçerse onu seçenlerle mi oynuyor ? engellemiyor,öbek öbek ruslarla birlikte oynuyoruz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kzpmaza said: teamliquid.net Bir Fnatic vs Na'vi maçıyla daha karşınızdayız.sdfsd niye remake yapacaklar kacırdım sebebini? tmm biri cortlamıs hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 navinin agzını kırıyor suan fntc ilk 15 dakkada. edit: navinin cok macını izledim, hic bi macta bu kadar kısa surede bu kadar ezildiklerini gormedim ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 adamlar early push stratejisini 5 dakikanın falan altına indirme çabasında heralde, anlamadım. adamların sayesinde aksiyonlu maç izliyoruz aslında ama genel olarak oyunu uzatarak galip gelmeye çalışsalar eminim yenildikleri maçların yüzde 90ını da kazanırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 fnatic karşısında 3 maçtan 2sinde bu şekilde eziliyorlar.sdfsd onu ben de göremedim ya. markete gittim pickler başlayınca bi geldim baştan başlamış. benim için baştan başladılar heralde.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 fnatic müthiş hızlı oyun oynuyor ya, böyle giderlerse domine ederler bütün turnuvaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 S-H said: Masticore said: bayağıdır oynamıyordum,language seçeneği gelmiş Bu rusların kiril alfabesi kullanmasını engelliyor mu ? yani eğer adam rusça'yı seçerse onu seçenlerle mi oynuyor ? engellemiyor,öbek öbek ruslarla birlikte oynuyoruz hala. Sorum şuydu aslında. Kiril alfalbesiyle konuşmalarını engelliyormu ingilizce yi seçmek ama test ettim onayladım , engellemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 şuan twitch den bi maç izliyorum da. arayüz değişmiş. yeni mi geldi farklı arayüzler nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yeni hud ler eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ee nerden değiştiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 item olarak satılıyor galiba store de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 LOOOOOOOL oha yuh ahahah uiyi boktan yaptık güzeli için para verin mi diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bana arkadaşım söylemese hiç fark etmemiştim 10 farklı hud gördüm heralde hepsi aynı gibi biri söylemedikçe fark etmiyorum aynı mı değil mi beynimde sorun var galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 3-4 oyundur 0xp alıyorum. aynı takımda olduğum arkadaşlarım bol bol xp ve item alırken bana itemi bırak xp bile gelmedi. gitti lvlciklerim low pri falan da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 low pri olunca söylemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 eskiden söyluyordu. oyuna girmeden de girince de. takımdaki diğerlerine nasıl xp geliyor? hiçte oyundan falan da çıkmadım garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 nordhen said: fnatic müthiş hızlı oyun oynuyor ya, böyle giderlerse domine ederler bütün turnuvaları. LGD.INT ve IG gibi Asya takımlarını saymazsak şu anda zaten domine ediyorlar Batıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar