Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 nası bi fanboysun abi bizde biliyoruz dendinin nasıl pudge oynadığını tek stream ve turnuva izliyen sen değilsin merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dendi noob ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dendi noob dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 screwy said: notail puckla yok etti dendiyi 4 5 tane tutan hook unu bosa goturdu. 2 3 hooku max rangede sight yokken dodgeladı phaseshiftle. notail outplay etmis olmasaydı pudge ı, burda gozleriniz yaslı bi sekilde dendiye vermek istiyorum pudge too stronk yazıcaktınız. biz dendi pudge oynayamıyor demedik ki? kötü pick dedik. zaten adamlar pudge geldiği gibi yapıştırdı puck'ı. puck banlanmadıysa pudge almıcaksın. zaten oyunda da gördük nasıl ezildiklerini. Dendi puck'ı ezebilseydi de stronk demezdim strong derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 alt tarafta kan çıktı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sunu diyorum ben axe picklediler mesela bu oyun simdi tutmasaydı ilk 5 dk NE GEREK VAR YAAA yazıcaktınız. simdi hayvan gibi is yapınca puppey biliyo bu isi oluyo. iste altanın kelini gorup konusunca cok bi anlamı yok. notailin epic oyununu hor gorup pudge kotu pickti denmesini de komik karsılıyorum tabi o da var. bu arada ben iki takımı da baya baya takip ediyorum fnatici hondan beri takip ediyodum yani. oyle bi tarafa fanboyluyum yok iki takımı da cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 puppey yeni baltasını göstermeye axe almış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 keşke bende de olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 şu dün akşam ki maçların videolarını nerden bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 youtube'da yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 baska timed out problemi ceken var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 demin 2 defa timed out yedim ama godlike bir chen vardı kazandık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 naixception güzel olmuş ahah http://www.youtube.com/watch?v=N67bncgjT7M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 mal gibi single que aldım allah belamı verdi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 tuskarr geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 cuma herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hvtMzjxPM7E skillerine bayıldım efektler çok iyi olmuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 süper yapmışlar lan. kodumu oturturum tuskar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ahaha çok iyi skiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ulti komedi olmuş ahahah :D en eğlenceli herolardan gibi tuskar. yanına bi stuncu daha alınca süper gankcı oluyo: centaur, tiny vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Shoryuken çekiyor adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Biri hızlı hero alma tutorialı paylaşabilir mi? Mesela bu pick ekranını düzeltebilceğimiz yer var mı? Pick sırasında tablo ctrl yapıp ordan ayarlanıo ama sıralı picklerde yeni heroyu alcemistin yerine koymak istiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar