DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi hero kaybetme olayı değil o alışkanlık. @Jaegerjaquez mouse ile değil klavye versiyonu lazım onun işte. Yokmus galiba cacodemon dediğine göre. Büyük bi eksiklik değil de honda epey kullanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 f1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 çok yanlış gelmişin kardeş. F1'e basılı tutunca heroyu takip etmiyor f1'e spam yapman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=d-1Fz9s-xUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 inanilmaz guzel kumasi falan ve yumusacik duruyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yumuşak gibiydi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 vucudumda cok guzel bir his yaratir gibi gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bida çıkarmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 sadece rusya ve ukraynaya gonderim varmis. avrupa bu ilkbaharda basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Phyx said: http://www.youtube.com/watch?v=d-1Fz9s-xUE memelerine kurban oldugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 kumaşı çok güzel gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 DeBuffAndHeal said: Hon'dan dota ya geçiyorumda 2 oyun attım 2sinde de benden beter adamlar geldi. Akasha 31-0 filan bitirdi filan. bi kaç sorum olacak - shop görüntüsünü Armor/weapons combative supportive defansive hon gibi bi hala getirebiliyor muyuz? En azından itemlerin üzerine gelmeden isimleri çıksın. itemlerin az çok adlarını hatırlıyorum görüntüler baya değişmiş seçemiyorum 2 saat. - Kamerayı heroya kitleme gibi bişi var mı? Hon da oynarken mesela "c" ye basınca heroya kitlenirdi kamera. shop olayını çözdüm 2. olayı çözemedim :D Portreye basılı tutarsan denmiş ama, aradığın şey kısayol ise = "2 kez f1 e basıp, basılı tutarsan f1 de, karakterini takip eder kamera. Kamerayı köşelerden ittirirsen bu durur". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Hemde kapşonluymui kalınmışşşşş. O tişörte bikere girsem 3 kilo veririm yahu... termal mübareek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 http://www.twitch.tv/zi987 hwa maçı var türk vs gavur maçı broadcast denio arkadaş ilk kez feedbackleri beklioruz plz thx.. quality türkiye standartlarına göre değişim göstermektedir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Seele said: Phyx said: http://www.youtube.com/watch?v=d-1Fz9s-xUE memelerine kurban oldugum. agır fiziksel egzersiz yaptıktan sonra versede giysem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 reampage said: http://www.twitch.tv/zi987 hwa maçı var türk vs gavur maçı broadcast denio arkadaş ilk kez feedbackleri beklioruz plz thx.. quality türkiye standartlarına göre değişim göstermektedir tabi. ses felaket :'(. twitchden de yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 evet çoktu kıstık şimdi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ben son 10 dakikayı izledim, mesajını gördükten sonra. Başkası başından beri izliyodu herhalde, yayından sonra noob dedi :D. Ilk hali cidden çekilecek gibi değildi. Neyse sonraki yayınlar daha iyi olacaktır. zahmet verdi arkadaş anlatırken, teşekkürler. (çoğu zaman anlattığını sanıyorken :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Hadi Son 2 gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bu şerefsizler drow aptallığını ne zaman düzeltecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bu hafiften düzelmiş hali zaten. eskiden o aurası globaldi. ranged creepler herolar filan buffın kralını alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bence aura direk drowa has olmalı hatta aura direk deişmeli bence ya nerf gelmeli yada skilli değişmeli. eski ulti saçmalıktı evet verilmiodu bile eskiden ultiye ama yeni ultide aurayla berber op oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 tek dert auranin globaligiydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar