Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bunu alayım diyorum. Telefon iyi ama sırf müzik için üretilmiş bir aletle daha iyi performans alırım sanırım. iOS ya da Android olması da gerekiyor Spotify yüzünden, Audible desteği de şart. Telefonun da pili çok gider, hatta satıp aptal telefon bile alabilirim. Çantada tablet gezmeye başladığımdan beri telefonu telefon ve ajanda dışında kullanmadım hiç. İyi mi bu şey? Bimeks'de, Gittigidiyor'da filan 300-400 arası satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 istediğin özelliklerden dolayı en mantıklı tercih bu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Yani iyi mi derken telefona göre çok fark yaratır mı? Var mı kullanmış olan? Telefonun DAC'larından pek memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben kullanıyorum iki yıldır ipod touch 4'ü. eski bir blackberry var yanında telefon olarak da. çok mutluyum ikisiyle. şarjı az gidiyor ipodun günlük ediyorum ben. 2 yıl öncesinin ürünü olduğu için performansı apple ın yeni ürünlerine kıyasla düşük. bu yüzden ipod touch 5 öneriyorum tasarımı falan daha iyi, kamerası daha iyi, işlemcisi daha iyi, çok şık duruyor. birde 300-400 lira olanlar 8 gb'dır. yeni ipod touch 32 gb'dan başlıyor ve fiyatına kesinlikle değer http://www.youtube.com/watch?v=ermKdHnM7n4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 iPod Touch 5 alayım isterim tabii ama 1000TL alet. Olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 GERGE said: iPod Touch 5 alayım isterim tabii ama 1000TL alet. Olmaz yani. ben paraya kıy derim abi. 850 liraya var gg'de. 300 dolarlık alet aslında. 350 dolara da kargo dahil var ebay'de. sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ne performansı almayı bekliyosun onu anlamadım. Ben kullanıyorum, wi-fi yoksa sunny marka mp3 playerla aynı işi görüyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Spotify performansı ve ses kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Spotify kullanmadım bilmiyorum ama wifi den dolayı yolda giderken falan kullanamayacağın için patlıyo işte. Oturduğum yerde zaten bilgisayar kullanıyorum ipodda müzik dinlemiyorum. Ha telefonunun internetini ipod ile paylaştırıp öyle bir fanteziye giren varmıdır bilmiyorum :D O aletlere 3g ye bağlayacak bir aparat neyim takmaları lazım. Evden çıktığım anda aletin yarısı iptal. Yüklediğim şarkıları dinlemek istemiyorum çünkü hep dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ipod touch cocuklar için harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ipod touch iphone'un 3g/gsm çıkarılmış hali işte, sadece müzik için değil tüm multimedya ihtiyacını karşılar ama 5. neslindem al alacaksan bu touch 4 çok dandik kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 GERGE said: Spotify performansı ve ses kalitesi. 4. nesil olanını kullandım 6 ay kadar, o paraya daha iyi ses kalitesine sahip aletler alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar