Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPod Touch 4


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Bunu alayım diyorum. Telefon iyi ama sırf müzik için üretilmiş bir aletle daha iyi performans alırım sanırım. iOS ya da Android olması da gerekiyor Spotify yüzünden, Audible desteği de şart. Telefonun da pili çok gider, hatta satıp aptal telefon bile alabilirim. Çantada tablet gezmeye başladığımdan beri telefonu telefon ve ajanda dışında kullanmadım hiç.

İyi mi bu şey? Bimeks'de, Gittigidiyor'da filan 300-400 arası satılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben kullanıyorum iki yıldır ipod touch 4'ü. eski bir blackberry var yanında telefon olarak da. çok mutluyum ikisiyle. şarjı az gidiyor ipodun günlük ediyorum ben.

2 yıl öncesinin ürünü olduğu için performansı apple ın yeni ürünlerine kıyasla düşük. bu yüzden ipod touch 5 öneriyorum tasarımı falan daha iyi, kamerası daha iyi, işlemcisi daha iyi, çok şık duruyor.

birde 300-400 lira olanlar 8 gb'dır. yeni ipod touch 32 gb'dan başlıyor ve fiyatına kesinlikle değer

http://www.youtube.com/watch?v=ermKdHnM7n4
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spotify kullanmadım bilmiyorum ama wifi den dolayı yolda giderken falan kullanamayacağın için patlıyo işte. Oturduğum yerde zaten bilgisayar kullanıyorum ipodda müzik dinlemiyorum. Ha telefonunun internetini ipod ile paylaştırıp öyle bir fanteziye giren varmıdır bilmiyorum :D

O aletlere 3g ye bağlayacak bir aparat neyim takmaları lazım. Evden çıktığım anda aletin yarısı iptal. Yüklediğim şarkıları dinlemek istemiyorum çünkü hep dinliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...