Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beden Dili ve Koltukaltı

imamizer

Öne çıkan mesajlar

Aslında olay yaşanılanı biraz oldu. Dramasız, aksiyonsuz, sıkıcı bir güne saklıyordum bu konuyu. Kısfmet bugüneymiş.

Geçen bir bayanla (geçen dediğim 2 ay oldu sanıyorum) konuşuyorduk. Hoş güzel bi sohbetti. Sonra tekrar sohbet ettik, bundan yaklaşık 1 ay önce kadar. Yine güzel akıcı keyifli bir sohbet oldu.

Şimdi soru: bu iki sohbettede kadının belirgin bir şekilde bana koltukaltını gösterdiğini farkettim. Hatta bu iki konuşmada da askılı giyiyordu ve konuşurken sık sık ellerini ensesinde birleştirdi falan. Sohbet ortamında bu hareketler sıradan ve olağan bir şekilde karşılandı tarafımdan.

Amma... daha sonra sağlıklı düşündüğümde bu beden dili açısından bi işaret olmasın? sekse davet olmasın? diye düşündüm. Yaptığım kısa bir araştırma ile buna işaret olabileceğini söyleyen bir sözlük entry si dışından birşey bulamadım.

Şimdi bu beni arzuladığı ve sekse davet ettiği anlamına geliyor di mi? lütfen geliyo diyin lan. Ona göre 3. sohbete şarabımı kapıp, ağzımda gülle, leopar desenli donumu giyip gidiceğim.

Şaka lan şaka. Ona göre havalar iyice soğuyana kadar bir daha bu arsız, ahlaksız kadınla konuşmayım.
Sosyal ağlarda paylaş

evli değilim kardeş sen dökül bakalım ne biliyorsun.

bu arada arkadaşlar gördüğünüz gibi doğa bize sürekli fırsatlar sunuyor. biraz bilim ve araştırma ile bunları ortaya çıkarmak gerekiyormuş.

ayrıca oha harbiden gerçekmiş bu.

said:
Raising an arm to smooth, twirl or play with her hair are variations. This allows her to bring attention to her breasts, as well as expose her armpit which releases more pheromones into the air.

bi dahakine ben de ona koltuk altımı göstereyim bakalım ne olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

kıllı değil.
böyle temiz, ipeksi, beyazdı, kıvrım yerleri tatlı bir pembe tona çalıyordu.

ama konu bu değil.

abi şimdiye kadar ben muhtemelen bir sürü buna benzer işareti kaçırdım galiba. siz biliyormuydunuz olm? sizdeki bu rahatlığı çözemedim. ya sizede gösteren olduysa?

hatta bu konuda türkçe kaynak yok!! her yıl binlerce seks daveti karşı taraf tarafından anlaşılamıyor bu coğrafyada.

sonra kızlar kezban, türk kızı çok reroro
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...