imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Aslında olay yaşanılanı biraz oldu. Dramasız, aksiyonsuz, sıkıcı bir güne saklıyordum bu konuyu. Kısfmet bugüneymiş. Geçen bir bayanla (geçen dediğim 2 ay oldu sanıyorum) konuşuyorduk. Hoş güzel bi sohbetti. Sonra tekrar sohbet ettik, bundan yaklaşık 1 ay önce kadar. Yine güzel akıcı keyifli bir sohbet oldu. Şimdi soru: bu iki sohbettede kadının belirgin bir şekilde bana koltukaltını gösterdiğini farkettim. Hatta bu iki konuşmada da askılı giyiyordu ve konuşurken sık sık ellerini ensesinde birleştirdi falan. Sohbet ortamında bu hareketler sıradan ve olağan bir şekilde karşılandı tarafımdan. Amma... daha sonra sağlıklı düşündüğümde bu beden dili açısından bi işaret olmasın? sekse davet olmasın? diye düşündüm. Yaptığım kısa bir araştırma ile buna işaret olabileceğini söyleyen bir sözlük entry si dışından birşey bulamadım. Şimdi bu beni arzuladığı ve sekse davet ettiği anlamına geliyor di mi? lütfen geliyo diyin lan. Ona göre 3. sohbete şarabımı kapıp, ağzımda gülle, leopar desenli donumu giyip gidiceğim. Şaka lan şaka. Ona göre havalar iyice soğuyana kadar bir daha bu arsız, ahlaksız kadınla konuşmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi kadınla konuşmuşsun1 eşivmınt anlakt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hoca evli misin değil misin ona göre söylicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ona serenade yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 my body is ready diyo kadin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ulgio said: Hoca evli misin değil misin ona göre söylicem adam yüzyılların gizli yöntemlerini ve püf noktalarını açığa çıkaracak lan. evli değilsen ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ona "memelerin kocaman" şarkısını söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 evli değilim kardeş sen dökül bakalım ne biliyorsun. bu arada arkadaşlar gördüğünüz gibi doğa bize sürekli fırsatlar sunuyor. biraz bilim ve araştırma ile bunları ortaya çıkarmak gerekiyormuş. ayrıca oha harbiden gerçekmiş bu. said: Raising an arm to smooth, twirl or play with her hair are variations. This allows her to bring attention to her breasts, as well as expose her armpit which releases more pheromones into the air. bi dahakine ben de ona koltuk altımı göstereyim bakalım ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 imamizer said: bi dahakine ben de ona koltuk altımı göstereyim bakalım ne olcak. ahahah çıkar vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kız bana koltuk altını gösterse gram seksi bişey düşünürsem ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 şaapılmamış bi koltukaltım kaldı bide sana mı vercem leş herif demek istemiş olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 rıdvan hocaya sorduk "seks olur" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 işte avrupalı direk sex yapalımmı dio, lan namus nelere kadirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 koltuk altı kıllı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dasaaa said: abi kadınla konuşmuşsun1 eşivmınt anlakt eşıvmınt açmış adam RESPECT!!! biz anca bilgisayar dili bilelim adam beden dili biliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Kolkutaltı nasıldı bireaz anlatsana hmmmppssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi yeni traş etmiştir tahriş olmasın diye öyle açık tutuyordur belki koltuk altlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 koltuk altını traş edince tahriş mi oluo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 tahriş ne igrenc bir kelimedir... ayrica kadin kesin seks demis. Birde hayir derse kaybedecek neyin var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 jiletle alırsan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kıllı değil. böyle temiz, ipeksi, beyazdı, kıvrım yerleri tatlı bir pembe tona çalıyordu. ama konu bu değil. abi şimdiye kadar ben muhtemelen bir sürü buna benzer işareti kaçırdım galiba. siz biliyormuydunuz olm? sizdeki bu rahatlığı çözemedim. ya sizede gösteren olduysa? hatta bu konuda türkçe kaynak yok!! her yıl binlerce seks daveti karşı taraf tarafından anlaşılamıyor bu coğrafyada. sonra kızlar kezban, türk kızı çok reroro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 abi bırak koltuk altı göstermeyi, sevişelim mi dese bile kezban kezbandır. bulur yapar gene bi kezbanlık. ama herkes kezban değil tabi kaçırdığın davetiyelere yanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar