MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ulan sansa "prod"lasın sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 zanza clip + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Selam, -Cihaz elime geçti. -Blaupunkt söküldü. -Orijinal teyp takıldı. -Soketli kablonun soket kısmı azıcık traşlandı. -Teyp yerine sokulmadan deneme yapıldı, ses alabildim :) -Kablo geçici olarak konsolun içerisinden çekildi. Rockbox olayına geldi sıra : Özellikle dikkat etmem gereken bir mevzu var mı bu olayda; mevcut sistemi yedekleme falan? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 /summon gerge reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Sikintisiz yuklenir rockbox. Yalniz ufak bi bug var sistemde, saniyorum usb ile arabaya baglayip hep orada birakicaksin; rockbox bootloader ile acilmayinca sistem, usb den gucu algiladiginda orjinal firmware ile aciliyor. Bunun testini baglamadan once yap, sonra basin agrimasin. Gerci sabit dusunmuyorsundur heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yah bende bakiniyorum mp3 player bu alet o kadar mi iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 f/p çogiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sansa clip + dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Rockbox'in asil firmware'i silmedigini, dual-boot yaptigini hatirliyorum. Cok da kolaydi islem, sitesinde adim adim anlatiyor: http://www.rockbox.org/wiki/RockboxUtility Bunu indirince yonlendirerek otomatik yapiyor zaten. Onun disinda kac yil oldu ben yapali hatirlamiyorum, sonra da Spotify'a gecip sattim zaten. Hatirlamiyorum detaylarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Yüklemek için : Utility kurun, hem rockbox hem bootloader otomatik kuruyor. Silmek için : Utility'den uninstall dediğinizde rockbox'ı silip, bootloader'ı bırakacaktır . O zaman klasör falan neyin var yoksa silip, sandisk sitesinden son firmware'i yükleyip, firmware dosyasını mp3 içine atın. Usb bağlantısını çekince otomatik alet firmware yükleyip, default haline dönecektir. gibisinden işleri vardı. Bu işlemleri yaparken şarjınızın full'e yakın olmasına önem veriniz. anythingbutipod.com da var hepsi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 GERGE bu meelec'in kulaklığı türkiyeye adresime kargolanabiliyor mu? 7 dolar kargo demişsin de hani ondan sordum. eğer öyleyse kaç günde gelir ortalama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 2-3 hafta suruyor ama PTT oldugundan hic gelmedigi de oluyor. Forumdan birinin basina gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 clip+ çok ucuzlamış ya. ben 45 dolara almıştım shipping ile. 30 dolara free shipping ile yolluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Selam, Ablalar abiler ben Rockbox kurmayı beceremedim. Yani kurulumda herşey OK diyiyor ama yine eskisi gibi açılıyor :( Ben nerede yanlış yaptım??? Sanki ses kalitesi benim dâhili USB'li Blaupunkt'dan daha iyi oldu :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar