paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Selam, Koymuş bir tablet ve olayı çözmüş :D Neden resimleri küçültmedi şimdi bu :S Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ahaahh abi cok komik olmamis mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Selam, Bence insanın tablet ihtiyacını çözmek için eline alıp çıkma fırsatı da versin :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 araba alıyoruz abi hepimiz evinde lcd tv cebinde smartphone var ne öyle 32 ekran tv koymuş adam. bi arabada aricağım en son özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 arabalı tablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 paramecium said: Bence insanın tablet ihtiyacını çözmek için eline alıp çıkma fırsatı da versin :P Bu arada geyik bi yana, bu mevzunun yapilamamasi veya sanildigindan cok daha zor olmasinin sebeplerinden biri thermal design. Ardindan batarya challenge i geliyor. Arac icindeki elektronikler o kadar yuksek sicakliklara dayanimli ki, tablet gibi ozellikle thermal verimliligi cok hassas aygitlarin donusumu ve uygulanmasi hic kolay degil. Uygulanip duzgun haavalandirilip ardindan underclock calistirilsa dahi o son urunu elime alayim da iki bejeweled oynayayim diyemeyiz gibime geliyor. cok verimsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kesinlikle böyle bir arabayı sürmek istemem. BMW'lerin konsol ekranının büyüklüğü ideal mesela, daha büyüğünü kesinlikle istemezdim, zaten dikkatim çabucak dağılıyor, bi de tablet olsa kaza üstüne kaza yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 fikir gayet güzel de teknoloji daha olgun değil. orta konsolun gerektiğinde saydam gerektiğinde opak ve istenen şekle sokulabilen bi görüntü teknolojisi kullanması lazım ki daha doğal görünsün. kocaman dümdüz paneli oraya koyunca kabinde tasarım masarım kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 güzel olmus baya buyuk ekranda map guzel olur kucukte gorene kadar vurucam bi yere bi gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bunları gördükçe bu şirketlere gidip tasarımcıların başında durasım geliyor doğrusu. tablet nedir bilmeyen adamlara mı yaptırtıyorlar bunları? %80 oranında bi tanesi daha güzel olurdu mesela. ısınma evet büyük bir sorun, nasıl çözdüklerini merak ediyorum. sadece aletin kendisi değil, uzun süre sıcakta kalıcak etc. hepsi dert. kullanımı da denemek lazım. %80 oranındaki halini tercih ederim ama. hemen yanından hava kanalları geçiyor etc. garip biraz. çok olmamış, olgunlaşması lazımmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Selam, Babam çok sevinirdi mesela; yakın gözlüğü falan olmadan rahatça kullanır :) Lâkin pozisyon kötü bence. Denildiği daha yukarı ve küçük boyutlu bir panel iş görürdü. Teybimin içinden çıkan CD'nin sıcaklığını bile görünce yuh diyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Red said: araba alıyoruz abi hepimiz evinde lcd tv cebinde smartphone var imza yapasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi bir de şu var. normal tablet alyıorsun atıyorum ratio 16:9-16:10 falan di mi?? hah bunda daha ince uzun olabilir rahatlıkla. yani sen tablet koymuşsun arkadaşım buraya. araba için özel bir şey koyman lazım. daha dar olması lazım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Elektrikli araçların birçoğunda göstergeleri falan tabletle yapıyorlar :D. Mesela Mission R motosiklette (gerçi seri üretim değil) de kullanılmış daha önce. Hatta tuşları gizlememişler :P. http://www.asphaltandrubber.com/wp-content/gallery/mission-motors-mission-r-in-street-legal-trim/mission-motors-mission-r-headlight-street-legal-02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Heralde 18 inch filan o ekran yalnız maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Girersin mahalle arasında bi çukura, elin vites kolundayken/arm rest'deyken sıçrar çarpar o ekrana, çatlar o ekran. Sonra ben gelmişini geçmişini... diyerek bi başlarım sövmeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 vites kolu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 vites.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 tesla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 voltaji arttiriyosun vitesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Gördük lan amerikan vites kolunu. Örnekleme yapıyoruz şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 amerikan vites kolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ben koltuğa popoyu sürterek yapıyordumo voltaj arttırma işlemini. abi o değil de tesla'nın görüntüsü çok çekici ya. abd satış fiyatı her yerde geçerli olsa, kredi mredi alırdım seks bu ya! bu arada VİTES KOLU???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hem de amerikan. abd fiyati az sanki, lafa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar