Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kampüs resmen yanıyor ortalık allaç pamuğu gibi... ne nerde kim polis kim öğrenci kim taş atıyor kim plasik mermi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A7BFRDFCEAAjqKy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A7BFcXWCcAAOJOO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 tema nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 1 aydır çok karışık burası hiç basına yansımıyor ama şuan bu yansımazsa bilin yandaş medya. konu yök şuan kuruluşu bugün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ergenekonun organize ettigi diger bir vaka daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 konu yok derken ? öğrenciler kuruluşu kutluyor da polis de klasik öğrenci beslemesimi yapıyor? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 haketmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yok demedim yök dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 pardon. diğer taraftaki konudan ötürü noktası ortadaki yuvarlaklara odaklanmış halde "yok" diye okumuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 olay nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ilim almaya mı gidiyorsunuz alkolü alıp kafa bulmaya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 konunun yök olduğunu sanmıyorum ben ege üniversitesinden rasgele 100 kişi çevirsen hiçbiri yök hangi gün kuruldu bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/46186_10151210620604927_1269098188_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 amaç tepki vermek zaten. kuruluşunu bilmen gerekmiyor. tepki vermek icin kuruldugu gunu secmek cok da anlamsız gelmedi? baska biseyin kurulusu mu yoksa, ege uni'nin falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 istanbul üni. beyazıt kampüsüne de bugün kamyon kamyon polis gidiyordu. hali hazırda dışarıda bi 100 kadar polis gördüm ben güvenli bölge oluşturmuş, bir de ekstradan 4-5 zırhlı otobüs gördüm desteğe giden. hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Hatırlıyorum İÜ'deki o polisli günlerimi. Bilkent'e girdiğimden beri yok böyle şeyler. Okuldaki insanların bazen YÖK'ün ya da siyaset denen bir şeyin varlığından haberleri olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kuruluşunu bilmez derken yökle ilgilenmez demek istedim TGB sayfasındada pek bişi yok küçükparkta biraya zam geldi sanırım sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 şuan 30' yakın gözaltı varmış, edebiyat fakültesinden öğrenci çarşısına 6 kasım olması dolayısıyla yürüyüş yapılmak istenmiş ancak yürüyüş başlamadan olaylar olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 6-0 fb-gs 8-0 lvp-bjk ekim devrimi (7 kasım) yök çoklu kutluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kampüs kampüs değil ki anasını satayım. sanırsın bornovanın mahallesi. elini sallayan giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hocalar polisleri sokmuyormuş binaya öğrencileri vermiyorlarmış odalarında tutuyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 teröristleri koyunlarında saklıyorlar yani. bakın bunların zihniyeti böyle işte sevgili kardeşlerim. devletin polisine taş atan, ölümcül her türlü silahla saldıran öğrenci kisvesi altındaki teröristleri odalarında saklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar