fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 O zaman mide kanserini önlemek için mideyi aldıralım mantığını sürsem piyasaya iddia ediyorum daha az tepki alırdım. Kansere dikkat ediyoruz ama bu şekilde örnek ergen abaza gençliği bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ben diyim 5k sen de 5m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 21 aralikda gg no re degilmiyiz zaten.. ne 3000-5000i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Gerizekalı ya bunu bi de erkeğin söylemesi ne kadar angutça bişi nasıl erkek lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 fenn said: O zaman mide kanserini önlemek için mideyi aldıralım mantığıyla aynı bence bu kafanı sehpanın ustunde unutmussun tak bi daha dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Fistan said: fenn said: O zaman mide kanserini önlemek için mideyi aldıralım mantığıyla aynı bence bu kafanı sehpanın ustunde unutmussun tak bi daha dusun Düzeltme var uğura söyle bi daha oynatsın pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ardeth said: 1- asik oldugu kiz tarafindan terk edilince salaga baglayan tiplerden olabilir. MEME COK KOTU BISEYDIR HEP INSANLARI KANDIRIYORLARE 2- zamaninda meme sapigidir, bunla basetmek icin her gece yatmadan once 100 kere meme kuyruk yagidir meme kuyruk yagidir diye tekrarlamistir beyin yanmistir 3- ya da ''kizlara harcayacak vaktim yok'' diyen nerdlerdendir ama icten ice buyuk memeli sevgilileri olan arkadaslarini kiskaniyordur bu ucunden biri bence üçü de değil, direk reklam yapmaya çalışan aptal doktorun teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 gerçekten ama meme kanseri abartılıyor çok daha sakat kanserler ve hastalıklar varken. aldır memeyi geçsin çaresi bu işte napacaksın iki tane kurdela takınca meme mi spawn olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi bunun tehşisi kontrolü kolay, yaygın da. memeyi aldırıcak seviyeden önce hatunların haberi olsun diye zaten tüm tantana. iki kurdela işe yaramamış gerçi. belki hatunların bilgisi vardır da senin yoktur. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 tamamda prostat kanseri içinde yüzük takalım lösemi için saat falan. testis torsiyonu var mesela,13 erkekten birine geliyor ve yarısınınkini kesiyorlar alıyorlar. twister dondurma yiyelim o zaman onuniçinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ye abi. tutan mı var? istersen prostat kanserine dikkat çekmek için popona şişe bile sokabilirsin hani. toplumu bilinçlendirmek için yapılan DİKKAT ÇEKME!!! eylemleri makul şeyler. halk dediğin bilgisiz, ne dersen inanan, fazla iplemeyen insanların çoğunluğunda. bunlara eğriyi doğruyu göstermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 http://us.movember.com/about/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 doğru diyonda daha öncelikli şeyler var demek istedim orda :DDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 spurdo said: tamamda prostat kanseri içinde yüzük takalım lösemi için saat falan. testis torsiyonu var mesela,13 erkekten birine geliyor ve yarısınınkini kesiyorlar alıyorlar. twister dondurma yiyelim o zaman onuniçinde yukardaki son söylemin ve rast geldiğimiz süre giden başlıklarda ki diğer yorumlarına bakıyorum da Spurdo, sende bilgi okuma eksikliği var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bone said: üçü de değil, direk reklam yapmaya çalışan aptal doktorun teki. kuyruk yağı benzetmesi yapmış, bence hayatının bir döneminde bu benzetmeyi yapacak kadar nefret etmiş memelerden (dediğim sebeplerden olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 etinden sütünden denmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 irkildim... http://forum.paticik.com/read.php?62,5828677,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Her şeyim sendin Senden kurtulamadım En sevdiğim yerin kocaman memelerin MEMELERİN KOCAMAAAAAAAAANNNNN MEMELERİN KOCAMAAAAAAAAANNNNN HER ŞEYİN KOCAMAN! KURTULAMIYORUM SENDEN MEMELERİN KOCAMAN! http://www.youtube.com/watch?v=0XqVD3O28gc http://www.youtube.com/watch?v=lckVRX9mDWI http://www.youtube.com/watch?v=RdRSuLcf9go&feature=related bu muhteşem şarkıyı her zaman dinlemek için indirin http://funforafan.com/sarki/Memelerin_Kocaman_yeni.mp3 abi bu adamlar hangi üniden lan? çok iyilermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 spurdo said: tamamda prostat kanseri içinde yüzük takalım lösemi için saat falan. testis torsiyonu var mesela,13 erkekten birine geliyor ve yarısınınkini kesiyorlar alıyorlar. twister dondurma yiyelim o zaman onuniçinde Southpark'ın son bölümü geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 memesiz olabilir ama ozaman da yüzünün falan güzel olması lazım. Çoğu manken zaten ütü masası gibi ama yüzleri yetiyor. Hiç olmadı ışıkları kapat duvarlara vur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 cevap yazmıcaktım başlıpa ama şöyle bir yorumlara göz gezdirdikten sonra bunu belirtmek zorundayım ANNE SÜTÜNÜN YERİNİ HİÇ BİRŞEY TUTAMAZ dr'un açıklaması da başlı başına bir fiyasko, başka ülkede soruşturma açılır. aklımızın yetmediği insan vücudu hakkında ileri geri konuşmak bizi sadece aptal durumuna düşürür. bugün apandiksi(apandisit yapan) bile kesip atmadan 2 defa düşünüyoruz çünkü bir çok organın onarımında greft olarak kullanılıyor. doktor ünlü olmak istemiş, ameliyat sayısı azalmış zaten meme cerrahı ya da Ardeth'in saydığı 3 nedenden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 mardox said: cevap yazmıcaktım başlıpa ama şöyle bir yorumlara göz gezdirdikten sonra bunu belirtmek zorundayım ANNE SÜTÜNÜN YERİNİ HİÇ BİRŞEY TUTAMAZ dr'un açıklaması da başlı başına bir fiyasko, başka ülkede soruşturma açılır. aklımızın yetmediği insan vücudu hakkında ileri geri konuşmak bizi sadece aptal durumuna düşürür. bugün apandiksi(apandisit yapan) bile kesip atmadan 2 defa düşünüyoruz çünkü bir çok organın onarımında greft olarak kullanılıyor. doktor ünlü olmak istemiş, ameliyat sayısı azalmış zaten meme cerrahı ya da Ardeth'in saydığı 3 nedenden biri baba sütü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 9 sayfa az gitmiş bu konu dasaaa formdan düşüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ayşe Arman - Meme / Hürriyet Meme ne işe yarar? HEP “kadın memesi”yle ilgili bir yazı yazmayı hayal etmiştim. Kısmet bugüneymiş! Op. Dr. Ceyhun İrgil, Balıkesir’de “Meme Kanserinde Yeni Yaklaşımlar” isimli bir panelde duymaya pek de alışık olmadığımız şeyler söylüyor. “Memeler bir işe yaramaz” diyor, “Sadece emzirmek için yaratılmıştır. Hâlâ dünyada maalesef birçok kadın bu işe yaramaz organ yüzünden ölüp gidiyor. Bir düşünün görmeye mi yarar, yürümeye mi? Ne plastik cerrahların dediği gibi estetik bir organdır, ne de kadınlarımızın çoğunun zannettiği gibi cinsel. Sadece süt vermek için yaratılmış bir bezdir...” HOCA SAÇMALIYOR Aslında niyeti iyi. “Güzel şeyler” söylemeye çalışıyor. Kadınları korumak istiyor. “Kadınlar! Meme denilen şey, sizin abarttığınız kadar önemli bir organ değil, başparmak bile işlevsel” diyor. Haklı olduğu noktalar var. “Sen, memenle kadın olmuyorsun! O kadar da fazla anlam yükleme. Memen alınırsa da kadınlığından bir şey eksilmiyor” diyen bir bakış açısı. Bunu alkışlıyorum. Çünkü milyonlarca memesi alınan kadın var dünyada. Memelerim alınsa da ben aynı kadınım. Amaaaa... Sonra hoca, ipin ucunu kaçırıyor. Galiba kendi anlattıklarının büyüsüne kendisi de kapılıyor ve saçmalıyor. “... Meme, karşı cinsi çağırmak içindir. Asıl hedef, üremek olduğu için karşı cinsi kandırmak içindir. Mesela düşünün memeler dört köşe olsaydı, erkeklerin yarısını kandıramazdınız. Erkeklerin avucunu dolduran bir yağ kütlesidir. Bütün özü ve her şeyi o kadar. Memenin üzerinden deriyi kaldırın, geriye kalan kuyrukyağıdır. Erkeklerin delirdiği şey, işte bildiğin bu kuyrukyağıdır...” MEMELERİNDEN ORGAZM OLAN KADINLAR VAR İşte bu noktada “Çüşünüz!” diyorum! Söyleyen bir hekim. Ama bir makine soğukluğunda konuşuyor. Takır tukur. Hiçbir duygu yok. Hekim demek aynı zamanda insanların duygularına da önem veren biri demek. Bu nasıl bir yaklaşım. Bunlar nasıl açıklamalar böyle! Bu adam hiç mi âşık olmadı? Hiç mi bir kadının memelerinin arasında yatmadı? Hiç mi bir kadının memelerinden gözlerini alamadı, onları tutkuyla özlemedi? Ben size, “Kadın memeden ibaret”tir, “Meme, kadınlığı sembolüdür” demeyeceğim, o kadar abartmayacağım. Ama lütfen kuyrukyağına da indirgemeyelim! Bu, aynı zamanda, biz kadınlara da hediye olan, penis denen şahane şeyi, bir kas yığınına indirgemekle aynı şey... Oysa bütün erkek dünyasının sihri, büyüsü, acısı, mutluluğu, her şeyi o kas dokusu... Doktor Bey’in bırakın hekimliğini hiç âşık olmadığını, tutkuyla sevişmediğini filan düşündüm bu açıklamaları okuyunca... Ayrıca “meme”nin cinsel organ olmadığını nereden çıkarıyor? Kadınlar gibi memeleri var da, tahrik mi olmuyor? Basbayağı cinsel organ! Hatta fazlasıyla. Bırakın memelerden tahrik olmayı, sadece memelerinden orgazm olan kadınlar var. Hoca bilmiyor mu bunları? Demek ki bilmiyor. O zaman ahkâm kesmesin. Biz inek değiliz -emzirmek dünyanın en güzel şeyi ama- memelerimiz sadece emzirmeye yaramıyor. Ben başka şeyler de yapıyorum memelerimle hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Karea said: 9 sayfa az gitmiş bu konu dasaaa formdan düşüyorsun çok yoğunum ayrıca sevimli bi konu değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar