Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Izmır Anadolu lısesı bıttı sımdı Internatıonal Cyprus Unı. deyım .[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Akdeniz Universitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Cassie, 26 May 2003 23:50 tarihinde demiş ki: İstanbul Lisesi (erkek lisesi değil 30 seneden fazla bir süredir) mezun olmaya ramak kaldı o ayrı Valla İstanbul Lisesi deyince çoğu kişi anlamıyor hala... Ayrıca ÖSYM'nin ÖSS klavuzunda hala 2 ismin de olması resmi olarak iki ismin de kabul edildiğinin kanıtı... Marşta da Erkek Lisesi diye geçiyor. Ayrıca (özellikle benim gibi 8 seneliklerdensen anlarsın) IEL ruhu da İstanbul Erkek Lisesi olarak betimliyor okulu... Ha, tabii bunlar sadece ismen böyle o ayrı. Parantez içinde belirttim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bogazici uni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Melroth, 26 May 2003 23:40 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 26 May 2003 21:54 tarihinde demiş ki: Kabata$ Anadolu Erkek Lisesi [hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. böyle bi okul yok kabataş erkek lisesi mi demek istedin acaba sen bi özelden mesaj at bakiyim hangi dönemdensin falan [Bu mesaj Melroth tarafından 26 May 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Kabata$ Erkek Lisesi.Ama artik Karma bir okul.Ve Anadolu Lisesi statusunde. Ama $oyle degi$tiriyorum o zaman mesajimi... "Bundan onceki be$ sene boyunca Kadikoy Anadolu Lisesi(KAL)'daydim.$u an ise Kabata$ Erkek Lisesi(KEL)'deyim."[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 İzmir Atatürk Lisesi İ....İ....İAL İ......İ...İAL![hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 lisede bizim de ial'ydi.. içel anadolu lisesi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Kadıköy Anadolu Lisesi[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Bandırma Kemal Pireci Lisesi[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hmz bende Bandırmalıyım ama yıllar var gelmiyeli oraya :) en son 20 yıl önce orda ilkokul okumuştum :P[hline] Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !! ( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Izmir Bornova Anadolu Lisesi... BAL BAL BAL :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 21. yy koleji (en dandik okul ismi herhal :))[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Thalion, 27 May 2003 17:41 tarihinde demiş ki: hmz bende Bandırmalıyım ama yıllar var gelmiyeli oraya :) en son 20 yıl önce orda ilkokul okumuştum :P[hline] Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !! ( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. ) yapma ya ! vay paticik ten bir bandırma lı çıkacağına hayattımda görsem inanmazdım :)[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Lise olarak İtek Özel Acıbadem Lisesini bitirdim. Şu an Bilkent Üni. Turizm ve Otel İşletmeciliği son sınıf, son dönem, son saatler :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: bega, 27 May 2003 17:26 tarihinde demiş ki: bogazici uni. bu ciddi geldi hangi bolum ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 aha After sende mi turizm :) Bende Başkent Üni Turizm Otel İşletme ;) bitti tabi o ayrı[hline] Baban zengin değilse bu senin suçun değildir ama kayınpeder'in fakirse, bak işte bu senin suçundur !! ( Ünlü zenginlerimizden birisi demiş / yorumsuz.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 UAA Uskudar American Academy Üsküdar Amerikan Lisesi mysterio ve mortisle aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Sly-One, 27 May 2003 18:07 tarihinde demiş ki: said: bega, 27 May 2003 17:26 tarihinde demiş ki: bogazici uni. bu ciddi geldi hangi bolum ? ***çok normal çünkü gerçek.... Moleküler biyoloji ve genetik... (upuzun yazmayınca millet inanmıo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… JensNowo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 saint joseph[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Rewendor, 27 May 2003 17:16 tarihinde demiş ki: said: Cassie, 26 May 2003 23:50 tarihinde demiş ki: İstanbul Lisesi (erkek lisesi değil 30 seneden fazla bir süredir) mezun olmaya ramak kaldı o ayrı Valla İstanbul Lisesi deyince çoğu kişi anlamıyor hala... Ayrıca ÖSYM'nin ÖSS klavuzunda hala 2 ismin de olması resmi olarak iki ismin de kabul edildiğinin kanıtı... Marşta da Erkek Lisesi diye geçiyor. Ayrıca (özellikle benim gibi 8 seneliklerdensen anlarsın) IEL ruhu da İstanbul Erkek Lisesi olarak betimliyor okulu... Ha, tabii bunlar sadece ismen böyle o ayrı. Parantez içinde belirttim zaten. Açıkcası dilimde tüy bitti bir kız olarak niye erkek lisesinde okuduğumu anlatmaktan. Burada da kardeşim sayesinde abla olarak tanınıyorum. "Hani sen kızdın" gibi bir cümle duymak istemediğim için sorulmadan önce niye artık erkek lisesi olmadığını açıklıyorum. Ben de 8 seneliğim ve 8 senedir de okulda azınlık olmaktan gayet memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 İzmir Fen Lisesi[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe Add Him My Icq List MatriX Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Ankara Gazi Anadolu Lisesi sanmıyorum başka çıkacağını şöyle bi durumda var sanat seçersem anadolu güzel sanatlar lisesine de postalayabilirler :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Atatürk Fen Lisesi * kaçar * yazış tabi :D[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ataşehir yabancı dil ağırlıklı lisesi[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Hacettepe Universitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
JensNowo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 saint joseph[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Rewendor, 27 May 2003 17:16 tarihinde demiş ki: said: Cassie, 26 May 2003 23:50 tarihinde demiş ki: İstanbul Lisesi (erkek lisesi değil 30 seneden fazla bir süredir) mezun olmaya ramak kaldı o ayrı Valla İstanbul Lisesi deyince çoğu kişi anlamıyor hala... Ayrıca ÖSYM'nin ÖSS klavuzunda hala 2 ismin de olması resmi olarak iki ismin de kabul edildiğinin kanıtı... Marşta da Erkek Lisesi diye geçiyor. Ayrıca (özellikle benim gibi 8 seneliklerdensen anlarsın) IEL ruhu da İstanbul Erkek Lisesi olarak betimliyor okulu... Ha, tabii bunlar sadece ismen böyle o ayrı. Parantez içinde belirttim zaten. Açıkcası dilimde tüy bitti bir kız olarak niye erkek lisesinde okuduğumu anlatmaktan. Burada da kardeşim sayesinde abla olarak tanınıyorum. "Hani sen kızdın" gibi bir cümle duymak istemediğim için sorulmadan önce niye artık erkek lisesi olmadığını açıklıyorum. Ben de 8 seneliğim ve 8 senedir de okulda azınlık olmaktan gayet memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 İzmir Fen Lisesi[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe Add Him My Icq List MatriX Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Ankara Gazi Anadolu Lisesi sanmıyorum başka çıkacağını şöyle bi durumda var sanat seçersem anadolu güzel sanatlar lisesine de postalayabilirler :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Atatürk Fen Lisesi * kaçar * yazış tabi :D[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ataşehir yabancı dil ağırlıklı lisesi[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Hacettepe Universitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar