Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nfs underground 2 (demo)


Jaan

Öne çıkan mesajlar

nfs und. ı bile slayt show çalıştıran makinem 2.sini hiç çalıştırmayacağı için , buna artı olarak hdd de zaten 450mb yer kaldırıgınıda göz onunde bulundurarak indirmiyorum :D

ama yorumları alalım evet..mümkünse screen shotlarıda[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar..

arcane, 25 Ekim 2004 10:03 tarihinde "Neden Anime Severiz? Topikinde demiş ki:
hot asians :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SS kasar ama demo dan edindigim bilgileri aktarayım :)
Demo da tek tip arabanın 3-4 farklı sekilde mofiye edilmiş hali bulunuyor.

"Free Roam" adında bir bölüm var.Bu bolumde oyuna girdiginizde koca sehirde ( GTA gibi ) her sokagına girip çıkabiliyorsunuz.Trafik mevcut ayrıyetten bazı noktalarda gorevler alabiliyorsunuz.( circuit , driff vs gibi ).Bunun dısında sokaklarda dolasırken sizin gibi cıbıl cıbıl arabalar dolasmakta ve size sinyal ile uyararak "hadi kapışalım hadi kapışalım" seklinde bir gönderme yapıyor. Eger kabul ederseniz o an başlıyorsunuz. Amaç olaraksa kim kimi önce atlatırsa o kazanıyor.Sehir içinde garage noktaları bulunuyor buralara gidip arabanızı modiye edebiliyorsunuz ( sanırım demoda sadece hazırdaki arabalardan birini seciyordunuz )

Bunun yanında NFSU1 deki Drift teki pist olayi kalmıs. Drift yapcaksanız sehir icindeki belirlenmis bir yol uzerinde trafige karsi drift yapmaya calısıyorsunuz. Geri kalan özellikler kapalı onlarıda full oynayınca gorucez.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla oyuna alışmam biraz zaman aldı bayağı güzel olmuş hele ki 180 km nin üzerine çıkınca blurr efekti oluyor sonra da bir nitro basıyonuz yol sadece çizgi oluyor :)

bir de yüksek hızda manevra yapmak iyice zorlaşmış (belki de demodaki arabadandır) umraım ilk oyundaki miata gibi ufo benzeri bir araca sahip olabiliriz :)

son olarak da netten oynaması feci zevkli oynamak isteyen olursa msn im [email protected] oyunun lobisinde de nick JaaN
yarışalım diyen msaj atsın.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
icq:108382340
oxxx[==============>

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...