bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 evet ya düzeltsinler yine yaşarız darkfall'u bıraktığımızdan beri doğru düzgün pvp yapamadım hiçbir oyunda. GW2 bile çok tırt kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 baya oynamış insanlar bu oyunu, daha ben ne olduğunu bile bilmiyorum bakıcam buna not düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sağıroz bi sürü mmoya post atmışın, çok dikkat çekiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bi kirlilik vardı bütün konularda abuk isimlerle, sabah farkettim bende o temizlendi ama olsun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ne oldu ya DF'nin hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aedon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 akşamları oyna girip üç beş mob kesip çıkıyorum tatmin ediyor şimdilik:) oyun menüsünü çok beğendim oldukça kullanışlı geldi.Bir tek bag bir tuhaf alışamadım eski özgürlük kalmamış uo gibi sürükle eşya içinde kaybol olayı yok artık.Belli bir alana kadar safezone o baya iyi etrafta dolaşıp odun maden toplayabiliyorsun.Craft baya değere binmiş kasmak eskisinden kat ve kat zor azcık taiolor yapim dedim uraşılacak gibi deil. prowless olayını biliyorsunuz zaten illet bir şey level puani gibi toplayıp kullanıyorsunuz.. skill almada felan.. craft ve mob kesmekle 10k kadar topladım fire ve air spellerine harcadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 betadan çıkardılar mı sonunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar