Murray Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Sizce böyle bir durum var mı? Böyle bir durumdan rahatsız mısınız? Hiç düşündünüz mü? Online olmanın zararları/yararları sizce neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Birşeyin bağımlısıysanız bu sadece zarar verir,adı üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 rahatsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 lütfen bu bahsi açmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ise baslamadan once 4+ idi simdi 0-2 saat arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 günde 30saat girmezsem rahatlıyamıyorum edit: bir m nelere kadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yukardaki post çok talihsiz olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 0-2 2-5 diyen yalancılar lütfen hemen cıkabilirmi ortaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 çıkılıyo mu ki internetten ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bi yerde kendine hakim olmak lazım aslında çok hardcore zamanlarda bile internet için bişeyimi aksatmadım şu an 15 saat pc başındayım gene #_# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 4-6 saat hangini işaretleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 25 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 modern çağın tvsi abi işte. hepimiz de moronuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Telefonun pili dayanmıyor dayansa 7/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 NolaxThensbane said: günde 30saat girmezsem rahatlıyamıyorum edit: bir m nelere kadir hahahgafhasfggagas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 moralim bozuluyor açmayın böyle konular. geçen gün 7 günlüğüne netim kesildi. ölücem falan sandım. sigarayı bırakmıştım 3 sene önce, yaşadıklarım resmen aynısıydı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 hiç çıkmıyorum ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben internet bağımlılığına çok inanmıyorum. bağımlılık olabilir ama burda kastedilen kötü manadaki bir bağımlılık durumu değil bence. o zaman kaçımız yemek yemeye bağımlıyız? kaçımız nefes almaya/üremeye bağımlıyız? internette bir gereksinim, gereksinimlerimizi gidermezsek tabi vücut tepki veriyor. bence bağımlılıktan kastedilen şey'in kimyevi maddelerle sınırlı olması gerekir. bağımlılık yapan maddeler haricindeki şeyler vücut'un doğal tepkisi olduğundan normal karşılanması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 tam 1de derse başlarım. 15dk daha nette gezeyim oo patiye göre 18dkm var yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 telefonda olduğu için uyumadığım her an internetteyim nerdeyse.face, twiiter, pati bakıyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 benjani said: telefonda olduğu için uyumadığım her an internetteyim nerdeyse.face, twiiter, pati bakıyorum sürekli. Zaten bu kisir dongu deli ediyor beni, bu ceplerin gelismesi hic iyi olmadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Joker said: o zaman kaçımız yemek yemeye bağımlıyız? kaçımız nefes almaya/üremeye bağımlıyız? e internet olmadna önce insanlar ölüyor muydu? yemek yemeyip nefes almadığında ölüyosun da ondan sordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Eğer bu o kadar süre başında durmak her gün güzel paralar kazandırıyorsa günde 24 saat durmasının da sakıncası yok kişinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ardeth said: Joker said: o zaman kaçımız yemek yemeye bağımlıyız? kaçımız nefes almaya/üremeye bağımlıyız? e internet olmadna önce insanlar ölüyor muydu? yemek yemeyip nefes almadığında ölüyosun da ondan sordum sdf 200 kiloluk bi arkadaşa sor bakalım ölmemek içinmi yemek yiyormuş? ayrıca japonya'daki yüksek intihar oranının psikolojik sebebini bir araştır istersen, açlıktan ölmedikleri aşıkar. yemekteki kastım karnının doyması değildi ayıca, insan dilindeki pigmentlerin yağ/tuz/şeker tatlarına duyarlı olmasını kastediyordum. hergün saman yiyerek hayatta kalabilirsin. Neden saman yemek yerine 1,5 dürüm yiyorsan aynı sebepten dolayıda internet'i de tercih ediyorsun. tad'lara bağımlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bu bağımlılık değil ki, insanlar yapacak daha iyi bir şey bulamadığı için internette zaman geçiriyor. hangi şekilde yaşayarak zamanın daha hızlı geçmesiyle ilgili yani.. yapacak daha iyi bir şeyim olduğunda interneti aramıyorum bile. bağımlılık "onsuz yaşayamamak, sürekli onu aramak" ancak günde 10 saat zaman geçiren birisi "onsuz yaşayamamak" durumunda olmayabilir. yapacak daha iyi bir alternatifi olmadığı için 10 saat duruyordur ancak loopa girdim, kendimi tekrarlıyorum şu an aasdfsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar