Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 tenchi muyo izleyen var mı, güzel mi? 3 film, 3 ova, 4-5 tv serisi, 2-3 spin-off var, 50gb değer mi :)
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ulan aklıma takıldı bu animelerde şişman kadın yok lan hiç.özelliklede okullarda.dikkatimi çekmemiş yada afdsasf
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 sket dance de var
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Son 3 senede çıkmış bir naruto, bleach kadar popüler olmuş bir seri var mı?
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 fairy tail olabilir yaklaşan o kıstaslara uyan.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 thnx bakalım o zaman bi. Bir narutoyu takip ediyordum uzun zamandır o da filler filler vermekten bıktırdı.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 çok aman aman değil ama bazı eğlenceli karakterler izletiyor kendini.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 NHK 16. bölüm TOKAT! AHAHAHAHAHAH! bölümü bitiremedim henüz midem ağrıdı AHAHAH
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Fairy Tail cok guzel ama filler kalitesi olarak en kotu olabilir.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Sayanora Zetsubou Sensei ye başladım ama bayağı bir şey var, OVAlar, extralar filan. Wikipediaya filan bakamıyorum spoiler yememek için. Bunların izleme sırası nedir?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 valla ben niyetlenmişim de listeye almamışım sonra, nedenini hatırlamıyorum eheh
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Welcome to the NHK de bitti bu da iyiydi yer yer "abi içten içe bi hikikomorimiym lan ben acaba?" diye sorgulattı liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness sezondan; -Shingeki no Kyojin -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -oreimo s2 -Haiyore! Nyaruko-san W -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -AIURA -Yuyushiki Diğer takip edilen; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) )(ara verdim) -Magi -Sket Dance -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -Shinryaku! Ika Musume takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Witch Hunter Robin
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 nasıl "iyiydi" mükemmel diyeceksin http://www.youtube.com/watch?v=4lpM4mXJlxc
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 evet ya sadece "iyidi" olmamış efsanedir
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 AMA Bİ K-ON DE.... tamam vurmayın abiler VURMAYIN! durun daha sindiremedim bütün bölümleri kafamdan tekrar geçiriyorum, kız serinin bvaşında kedi için "ben ona yemeğimi verdiğim müddetçe yanımda olur" diyordu oraya takıldım hala.. herifi kendi ev hayvanı yaptı resmen durun iki rekat sindirelim şunu
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 mangadaki hali daha sert misakinin ama öyle böyle değil yani manga okumak baymıyorsa ona da kesin bi göz at. zaten 40 chapter falandı yamulmuyorsam
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Manga daha iyi zaten bence, once mangayi okumustum, anime acmamisti ondan sonra beni. Tablette oku rahatca.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hepsinin tadı ayrı ya anime görsel olarak yerlerde sürünse de seslendirme ve müzikler muhteşem. filler kısımları bile İNANILMAZ iyi. hele o offline meeting arcı anime tarihinin en iyi kara mizah sahnelerine sahip mangaya özel arclar da epey güzel. yan karakterlerin bayağı extended hikayeleri var. misakiden mesela hem nefret ediyorsun hem haline üzülüyorsun hem de hatunu kucaklayıp geçti kızım demek istiyorsun. o yamazakinin aşık olduğu kız hele abooooo novel çok daha sert, madde kullanımı falan var ama kısa olduğu için karakterlere ısınamıyorsun çok
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 resim sayısı azalıp harf sayısı arttıkça sertleşiyor yani.. kil tablet uyarlaması var mı? en sertinden sanırsam hayatımda ilk kez bir mangayı baştan sona okuyacağım gibi akşam eve gidince indireyim, bu seride çok fazla nokta vardı hani ben yer yer durdurup kendimi sorgulayıp durumu değerlendirip devam ettiğim. bildiğin katalizör görevi gördü çok ilginçti
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Sayonara Zetsubou Sensei çok iyi ya. 1. sezonu bitirdim, finaller başlıycak projeler yetişicek diye devam edemiyorum bi başlarsam imkanı yok çalışamam. Elim anime klasörüme gidip duruyo her click ayrı bi will save :'(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Danshi Koukousei no Nichijou bitti geçen gün de buraya yazmayı unutmuşum eheh bu da çooook iyiyidi inanılmaz eğlendim keşke 2. sezonu fln gelse ya GELSE YA!! her sene gelse keşke :/ liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness sezondan; -Shingeki no Kyojin -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -oreimo s2 -Haiyore! Nyaruko-san W -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -AIURA -Yuyushiki Diğer takip edilen; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) )(ara verdim) -Magi -Sket Dance -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -Shinryaku! Ika Musume takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Witch Hunter Robin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yetebilir miyim ki?
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=j4fbEZI_NY0
Öne çıkan mesajlar