Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ABVermesin karı gibi ne tartışmışsınız ya oturdum 22. bölüme kadar okudum bir de.

22. bölüm bitti benim de fikrim var

henüz toradora izlememişler açmasın

aslında taiganın yaşadığı "alışkanlık" gerçekte aşk meşk değil diğer kafayı kıran ç.ocuta da aynı şey oldu "eldekinin değerini bilememek"den çıldırdı hani 3. bir akrakter gelse aynı şey olsa bu sefer ona yönelecek klasik baba sorunları yaşayan kız sendromu, adam gibi bir baba öğesi göremediği için ne aradığını da bilmiyor mal

midorin yeto, durumu yeteri kadar analiz etmeden çabuk karar veriyor daha doğrusu sonucu ne olursa olsun acele bir karara varıp kafasındakilerden kurtulmak istiyor hayatın genelindeki sıkıntıalrı kaldıramıyor bu yüzden sürekli kulüp aktivitesi iş güç diye oyalıyor kendini bildiğin terapiye gitmesi gerek

ami, ya bu görece iyi hani de bu da her boku bildiğini sanıyor sonra "a ben bunu bilmiyomuşum meğer" diye kalıyor, hatta bir bölümde herkez buna "ne kadar olgunsun" derken bizim esas oğlan gleip buna "çocuk gibi fast food yeme lan" diyince jeton düştü bi bunda eas oğlana ilgisi de tamamen kıskançlık

açıkcası hiç biri birbirinin ederi değil zaten sonunda taigayla bitirecekler gibi duruyorda bilemedim, hangisiyle biterse bitsin bu hikaye 2 aya "ya biz böuyle yapamıyor arkadaş kalalım" diye ayrılıp sonra arkadaşlığı da yürütüemez bunlar

malesef ki hiçbirinin içindeki sevgi bi;
http://wagaa.files.wordpress.com/2008/01/minami-hosaka2.jpg

değil..

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:
tora dora yı yine sen mi önermiştin? kimden çıkmıştı bu?

Burada demistim ben ama 50 sayfa oldu konu, daha once arada soyleyen olmustur kesin: http://forum.paticik.com/read.php?10,6560420,6622293#msg-6622293

Ami bu arada, en sevdigim disi anime karakterlerinden. Karakter olarak cok iyi oturmus, yonetmen de cok iyi Ami'nin tavirlari, sozleri acisindan. Kesinlikle tek yonlu bir karakter degil, karmasik. Parliyor dizide.

Tekrar izleyecegim ben bunu ilk firsatta. CR'de de varmis, bu gece tabletten stream ederim sabaha kadar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hanasaku Iroha izle şimdi de. Sonra biraz daha farklı türlere açılıp Witch Hunter Robin izle. Arada da Stand Alone Complex bölümleri at.

Witch Hunter Robin ilk 10 bölüm filan episodik giderek karakterleri tanıtıyor sonra da epey sağlam bir şekilde konuya giriyor.
Mesaj tarihi:
böyle mesai bitimine 5 dakika kala mı ne bitirdim toradorayı

AAAAAAAA TERS KÖŞEEEE ama olabilecek en iyi sonla bitti kesinlikle bir gün geri dönüp tekrar izleyeceğim serilerden biri oldu

tari tari mi hanasaku iroha mı? yazı turabelriler bunu
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tari Tari daha hizli, Hanasaku Iroha sakin. Temel fark bu olsa gerek. Ayrica Hanasaku Iroha 25 bolum oldugu icin oyku guzelce gelisip, ilerleyip, bitiyor. Tari Tari acele biraz. Her seyi sikistirmaya calismislar.
Mesaj tarihi:
taiga başka bir olay ya, hani karakteri neden sevdiğimi nasıl anlatırım bilemedim, dizide çok sinir oldum yaptıklarına da

henüz izlememiş olan bakmasın

esas oğlanla araları olmadı diye çok sevindim lan, bildiğin kıskanmıştım ibneyi

Mesaj tarihi:
güncelleyelim

liste uzun

şimdiye kadar izlediklerim;

-Cowboy Bebop
-Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem)
-Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim)
-K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu)
-Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls)
-School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim)
-Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla)
-Kokoro Connect*
-Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi)
-YuruYuri 1-2
-Hyouka* (MOAR MOAR)
-Working!*
-Madoka*
-Ride Back
-Swordart Online
-Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai*
-Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.*
-To LOVE Ru
-Tonari no Kaibutsu-kun
-Saki
-Great Teacher Onizuka
-Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next)
-Oreimo
-Saki: Achiga-hen
-Haibane Renmei
-Nichijou
-Denpa Onna to Seishun Otoko
-Sakurasou no Pet na Kanojo
-Karılar ve Panzer
-Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil)
-Kotoura-san
-Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz)
-Toradora (taiga :/)

bıraktıklarım;
-One Piece
-Code Geass Lelouch of the Rebellion
-Nana

sezondan;
-Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım)
-To LOVE Ru Darkness )(ara verdim)
-Magi
-Maoyuu Maou Yuusha

Diğer takip edilen;
-Motto To LOVE Ru Trouble
-Sket Dance
-Spice and Wolf
-Full Metal Panic
-Seitokai no Ichizon
-Shinryaku! Ika Musume
-Tari Tari

takip edilecekler;
-GITS (xunn, BONE, sam full force insist)
-Tengen Toppa Gurren Lagann
-Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın)
-fmp fumoffu + fmp the second raid
-Kore wa Zombie Desu ka?
-Azumanga Daioh
-Kare Kano
-Hanasaku Iroha
-strike witches
-Love Life
-idolmaster
-Hanasaku Iroha

• Yeni Oluştur...