BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 geçtiğimiz eylüle kadar sadece miyazagi izlemiş biriydim, hepsi ponilerle başladı aslında.. içimde bir otaku uyuyormuş meğersem
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 şu işte herşeyi açıklıyor babacum hakkındaki http://i.imgur.com/43nXFkM.jpg
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 birisi ülkesinin son 10 yıldaki en iyi ürünü, öbürü ise ülkesinin son 10 yıldaki en kötü ürünü. :p ha bir de çay içip şarkı söylemek dışında iş yapmadıkları için k-on 80'lerin dandik mlp'si gibi.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ahah arkadaki korodan AAAAAA sesi eşliğinde gökyüzünden bir ışık hüzmesi indi üstüne di mi ildeniz
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 film yokmu önercek cart diye girdim konuya ama akmış gitmiş sayfalar. süper gücler müçler ninjalar serisi degilde grave of the fireflies gibi otur izle dramlan kapa gibi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 aydınlandım sali-habi artık kendimi daha iyi tanıyorum ama bu işyerinde HTT dinlememin iş verimliliğimi arttırdığı gerçeğini değiştirmiyor
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Daesu said: anidbde "stand-alone movie" taginde rating e göre sırala izlemediğin bişi çıkar kesin.
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 adamların imdbsi varmış yeah saol iş görür
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 oreimo, 7. bölüm bitti, kirino'nun çektiği dert dert değil ızdırap amk
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 japonca kursuna da yazılırsan tamsın ildeniz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 fenalardayım :/ kurtarın lan beni
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 moe izleye izleye adama bi haller olmuş. black lagoon, darker than black, gits, hellsing, full metal alchemist, ergo proxy vs izlese böyle olmazdı bu adam. Sam said: waifu filan neler diyorsun babacum, NE YAPTINIZ BU ADAMA?!!!! daha 2 ay önce anime izlemediğini söylesen inanmazlar. lol
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 gintamaya yetemiyorum, bazı serileri izlemiş olmam gerekiyor :/
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 başliim mi lan? BAŞLİİM Mİ? damardan alıyorum artık
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 10'ar bolum naruto, bleach, one piece, dragon ball, gundam izlesen, hicbi' eksigin kalmaz japon populer kulturu disinda.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 BEFORE MOE http://media.giantbomb.com/uploads/0/26/9802-gordon_freeman_big.gif AFTER MOE http://www.youtube.com/watch?v=0AgDbAT56I0
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Babacum, listene baktım da göremedim. İzlemediysen moyashimon 1. sezona bir bak.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bu arada oreimoyu bitiroyumr ya 12 ye geldim, çayımla beraber onu da izleyip yatarım küçük bir not: geceleri rahau uyuyabilmek çin melisa çayı içmeye başladım, ama başladığım dçönemde madoka izliyordum, şimdi ne zaman şundan içsem aklıma madoka geliyor, bir hüzün kaplıyor içimi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 oreimo da bitti, nisanda ikinci sezonu geliyormuş da izler miyim bilemedim beğenip beğenmeme arasında kaldım, beğenmeye daha yakın sanki güncelleyelim şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -One Piece (5-6 bölüm izledim sıkıcı ve fazla çocuk işi geldi bıraktım yeniden başlamam herhalde) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (1 müthiş, 2 meh, 3 durağanlığına rağmen izletti, 4 ocakta geliyor beklemedeyim) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun (Haru lan :/) -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai -Oreimo -Saki: Achiga-hen şimdiki sezondan; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) -Sakurasou no Pet na Kanojo (çıtır çekirdek moe, severek izliyoruz, gidiyor bu) -Karılar ve Panzer (tanklar ne güzel aletlermiş, sanırsam tank alacağım) -To LOVE Ru Darkness )(ara verdim) -Magi -Maoyuu Maou Yuusha -Minami-ke tadaima -Tamako Market -Kotoura-san -Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next Diğer takip edilen; -Motto To LOVE Ru Trouble -Nichijou -Nana -Sket Dance -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Spice and Wolf takip edilecekler; -GITS (xunn, BONE, sam full force insist) -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -full metal panic + fmp fumoffu + fmp the second raid -Haibane Renmei -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -Haiyore! Nyaruko-san
Öne çıkan mesajlar